0xDEAD BEEF Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Karoche man ari ta ficha stav uz 1 un es negriub likt uz 0, jo tad bushu vienigais losis, kas neredz moles, bet man pasham reali gribas pamoljot un nopirkt hamaleonu tas butu nereali jautri ! Takshto davai salabo, lai nevar redzet moles ++ domaju, ka butu jautri uzlikt kadu 10 - 15% ff ar tadu pashu damage atpakalj vai tikai tev, ja shauj par savejiem. Tad MOLES vispar ownotu visus! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 butiba del mole sodien uzkjeru 3 chiiterus taa kaa to fiichu vajag, lai nevar redzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Atbalstu augstāk minētos ierosinājumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Un ka tad tu delj mole uzkjrei tos chiterus? Ari es redzu molistus, kaut gan man prosta stav tas parametrs1. Krutak bija, kad mani shodien miedzinjsh uz 5min izbanoja tapec, ka savadak nevareja izbanot XD chiteri, bet tam chalim bija LABI chiti! Ar visu helmu vins man ielika hedshotu un es vinjam neko izdarit nevareju ar savam granatam/zibenjiem/whatever! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Un vajag kaut ko izdomat par to savexp vel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Tjipa WORM kaut ko daris muahah! Vinsh tak slinks! Ko tu piedava? Laiku pa laikam degradet par 25%? Tad varetu uzlikt, ka vieglak savakt 10mito limeni! Savadk noobiem booring vispar visi vinjus iznicina! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Jums kko ar galvu nevajg izdomāt? Ar viss okey, lai paliek. vismaz viens labums, ko worm`s ir izdarijis. Par molēm, pohuj, liec savu 0 un miers, tak viss ir tavās rokās p.s. zajebala jau dzert, jāsāk beigt, kalt gan, skola tikai 21. septebrī sāksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Nu kā tas save xp nekam neder. Pec menesha pusserveris skraidis ar 10lvliem , naks jauni speletaji un viniem menesis jakacha lvl 10 .. Ja tev ir 0 lvl un tev preti ir chalis ar lvl 4 vinju tu vairs nevari noshaut , tikai uz kaut kadu halavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Tieshi ta! Rit izlasi, ko uzrakstiji un nokaunies! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Krutak bija, kad mani shodien miedzinjsh uz 5min izbanoja tapec, ka savadak nevareja izbanot XD chiteri, bet tam chalim bija LABI chiti! Ar visu helmu vins man ielika hedshotu un es vinjam neko izdarit nevareju ar savam granatam/zibenjiem/whatever! Beefs elementari, chalim rezis nekads, bet piedzimstot vinju baze jau temee galvaa(nuubi parasti pat nezin, kas ir cfg(atties uz minmodel) ), okej ieeju spec, nu ja, velk pa sienam, bet nevienu nosaut nevar, jo bez aima jau war3 levelotos chaljus ir 10x grutak nosaut ar visu wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Vispār sākt no 0lvl ir diezgan viegli. Es jau vakar un šodien (pa 2dienām) dabuju cryptlordam un hunteram 6lvl. Bez nekādām problēmām. Vai nu gaidi kad ir kāda mazāka mape (vakaros parasti uzmet ice/pool) vai lēnām kačā. Levels nenosaka tavu skillu, 10lvl arī var mierīgi nošaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 eee reku kā ar tiem leveļiem es vinu varu noseivot kaut vai man nav regots niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Schwarz, itkā viņi saglabājas uz niku, pat ja nav reģistrēts, cik nu es esmu spēlējis, ar fake nikiem. Edited August 29, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Pēc defulta var uzlikt savexp uz nika/IP/ID lielākoties arī liek uz nika, bet šeit es silti iesaku likt pluginu, ka esot serverī nevar mainīt niku, jo war3ft serveros šī ir globāla problēma, ka, ja EXP saglabā uz nika, tad ir ļoti viegli kādam nozagt EXP. Es gan neesmu personīgi spēlējis GIGN war3ft tāpēc manis rakstītais ir tīri teorētiski no pieredzes... Edited August 30, 2009 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Apgaismojat, ko maina cl_minimodels 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEARTBLOWING Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 cl_minimodels 2, tad ja kāds paņem mole, vai chamaleonu tad tu viņus redzi tādus, kādi viņi ir nevis kā savējos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Meeginaaju vakar ! NEVAR !!! JAA UN CHISTA SALABOJIET TO CL_MINMODELS gljuku !!! nav jeegas no WARDEN TAD VISPAR ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 ), okej ieeju spec, nu ja, velk pa sienam, bet nevienu nosaut nevar, jo bez aima jau war3 levelotos chaljus ir 10x grutak nosaut ar visu wh Nu tu skaties Epix. Es nokachajo CS no WSO vai kaut ka tamlidziga un tam jau ieksha staveja tas parametrs uzlikts uz 1. Visu laiku brinijos, kapec visu laiku teri ir ar brilem un citu nav - ha, izradas, ka man stav tas uber parametrs un tapec visi izskatas vienadi! Es tochna labprat slegtu ara to fichu, jo man labak patik krasaini cilvecinji. Ta vispar butu godigak. Ari HUMAN pie athkjirigiem cilvecinjiem mainas tas, cik labi vinsh var kaut kur paslepties. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Tu domāji cl_minmodels 1. Cik atceros, tad bija tāda fīča, ka, kad tu ieej serverī ar to kodu, tad tevi uzreiz izkiko. Nevajadzētu būt grūti tadu uzlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 es gribu redzet ka tu mani noshautu ar helmu un neklace! es undead lvl 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Kadu neklace? Mani viens chiteris XD mierigi heda noshava ar visu HELM. Nezinu, ka vinjam tas izdevas! bEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEARTBLOWING Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Cik atceros, tad bija tāda fīča, ka, kad tu ieej serverī ar to kodu, tad tevi uzreiz izkiko. Nevajadzētu būt grūti tadu uzlikt. Spelēju tikai gign serveros un mani ne reizi par "models 2" nav imests arā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 GIGN serveros tā fīča nav uzstādīta, viņš bija domājis par citu serveri... Un jā dēļ šita fakinā minmodeļā Chamaleonu un Moli nav vērts pirkt, ja nu vienīgi piedzimsti labā vietā kur tevi ātri nepamana Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Tak uzliekat, lai nevar minmodels. PLZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 nu čali,nepārsteidzies,undeds + tie itemi nav nekas,ja stu būtu elfs + mask of death un helms,tad jau tu varētu te kko pirst,ka ne1 Tevi nekad nenošautu. btw par tiem minmodels,tur ir speciaals plugins laikam,kad automātiski ieejot serverī tev uzliekas cl_minmodels 0 . un par xp zagšanu,ēēēm,nu ,ja arī tajā lietā nav kāds plugins ielikts,tad domāju,ka neregotiem nikiem gan var nozagt xp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now