l1nk1n Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Man bija 48gadigs taksists ari Borisu bagaznieka un mekleja 14gadiigu sievu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabs_ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) cash, man laikam tas pats kas tev ::D:D:D:D edit: amnezija izskaidrosi man ari? Edited July 23, 2009 by kebabs_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Bļeģ, kādu pus otru stundu nočatoju tajā otrajā ārzemju čatā ar vienu poli, kad netīšām nospiedu backspace un viss pazuda, fuck. Tagad jūtos stulbi, ka vispār sāku čatot, bet sarunu biedrs bija tīri interesants čalis kuram nācās izskaidrot šo joku - http://www.joeydevilla.com/wordpress/wp-co..._gang_signs.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL LuPaTa Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Kebab un cash jums baigi noveicies ...! A ko jūs ņemāt, kas jūs esat un kam ir jābūt svešiniekam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabs_ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Neņem neko vnk ieej taja onlychat.com un spied sakt sarunu. VISS! tur bus vissi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 FAIL- Galvenais čatoju tip ar meiteni prasa ka atrast draugos es pasaku, tad saktos ka uzaicinajums no dzheka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) Epic 10 gadīgas arī naktīs neguļ Edited July 24, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Ped0waGen Bļe tas, kas pie stūres sēž, vienkārši nogalina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Šo čatu gan neesmu izmēģinājis, bet kad te bija topiks par omegle.com, tad tur gan mazliet pačatoju. Vienu dienu sanāca skipot skolu, un tad visu dienu tur nosēdēju. Vissakarīgākā saruna sanāca ar vienu somu, kādas 2h runājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 omegle.com arī esmu mēģinājis pačatot, bet tur baigi daudz frīku ir Jāizmēģina būs mūsu pašu versija arī, bet kaut kad vēlāk. p.s. Nav brīnums ka ar Somu, tie ir kaut cik sakarīgi atšķirībā no ķīniešiem un amerikāņiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 10 gadīgas arī naktīs neguļ nekad neesi iedomājies, ka kāds izliekas? Esmu teicis, ka man ir 11 gadi, esmu meitene vai arī Arvīds ar 38 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 cash, nevajag 8gadīgās dr.lv profilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Nu ko jūs piepisāties lol Kad esi pilngadīgs, mazas meitenītes ir 16 - 17 gadi. Neiešu tak sēdēt. Un vispār man nekad nav bijusi vairāk kā 2 gadu starpība. Tā ka bez uztraukuma.. Tobiš tavējo [profilu]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 lmao tas čAlīts takš ir viens emo pujka no rdmv. nabags,kādam ne pa prātām izdarijis. btw,tas čats... nu jā.. lai mazajiem ir ko dariit naktiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Kāpēc jūs vispār sarakstaties ar večiem, ja ir tāda iespēja - Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Nav ne vainas čatam. Žēl gan, ka lielākā daļa cenšas atrast sev otru pusīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now