Jump to content
GIGN Forum

Naktīs

sido
 Share

Recommended Posts

Es pamanījis , ka naktīs nespēlē pārsvarā neviens admins līdz ar to čiteru skaits uz servera ir neciešams domāju , ka kaut ko vajadzētu darīt lietas labā !

Atrast kādu adminu ,kas spētu adminēt naktīs no 1-5 rītā vismaz tas būtu visvairāk 5dienās 6dienās un 7dienās ! wink.gif

es ari laikam skaitos "nakts admins" smile.gif

un enivej, visiem vajadzeetu zinaat, ka GIGNieshi iestaajas par veseliigu dziivesveidu. ieteikums visiem speletajiem - ejat guleet, kad serverii vairs nav adminu (parasti peec 4 naktii).

uu par adminu grutii buut cool2.gif es uz savas adas to visu esmu izjutis tagad pat par samaksu saja server kick ban neveletos tiesibas

laugh.gif Shito vajag ielikt GIGN lapaa, lai nenaak te visaadi nuubinji ar pirmo poustu prasiit tiesiibas tongue.gif

Es pamanījis , ka naktīs nespēlē pārsvarā neviens admins līdz ar to čiteru skaits uz servera ir neciešams domāju , ka kaut ko vajadzētu darīt lietas labā !

Atrast kādu adminu ,kas spētu adminēt naktīs no 1-5 rītā vismaz tas būtu visvairāk 5dienās 6dienās un 7dienās ! wink.gif

nē.

Tu domaa, ka vereetu atrast taadu cilveeku kursh 4 naktii katru dienu speelees cs??? tu taadu neatradiiisi!!!!! tongue.gif

P.s. macho, Tu aizmirsi vinju nosaukt pa stulbeni ....... smiliez.de_2125.gif

Es tevi pagaajushajaa topikaa nedirsu virsu ...... kaa Tev tas neaiziet?? Manupraat Tu lasiit nemaaki! tongue.gif

Un vispaar kaa Tu vari mani saukt pa stulbeni? ja Tu mani vispaar nepaziisti, sheit forumaa Tu vienkaarshi esi KINGS .... !!!!

un to raksta cilvēks, kurš no apollo... ahem...

lol, iechekoju to sido, palasiiju apollo. vienkaarshi smiliez.de_2125.gif kaads aaksts. betnu riktiigi smags gadiijums, ja vinam tiesham ir 20 gadi, kaa vins apgalvo.

*EDIT* OMG, lasiju, lasiju to netgames forumu, kamer slikti palika. man prieks, ka esmu tikai un vieniigi GIGNaa. gandriiz visa paareejaa forshaa LV-cs-community tachu ir atsaldeeti daunji smile.gif

Visi normaali cilveeki 5dienaas 6dienaas un 7dienaas (ne tik daudz ) vainu iet guleet jeb tusee kautkur . Kaa var speeleet CS 4 5 6 naktii tur tak jaabut nedaudz atsaldeetam uz to kompi !

*EDIT* OMG, lasiju, lasiju to netgames forumu, kamer slikti palika. man prieks, ka esmu tikai un vieniigi GIGNaa. gandriiz visa paareejaa forshaa LV-cs-community tachu ir atsaldeeti daunji smile.gif

es ar 1x meenesii tur ieeju. Un man slikti paliek apmeeram peec otraa topika izlasiishanas. Ar milziigaam gruutiibaam nesaukshu nevienu niku, bet debilisms tur sit patiikami augstu vilni. So I have similar feelings about this place. H2 veel vareetu buut ok vieta, jo tur speedy paarvaacaas (nu ne taa ka vinsh te nespeelees, bet vinsh tur rukovodstvaa tika)

shikaka - tu esi stulbs.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...