EriX Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Nah neklausīju padomam, ka uz kāzām nav jābrauc, bļin, pieliku mūli, ar čiksu, kas tur čigānos nāca kaut ko paņēmos, tad dejoju... tālāk neatceros, esot ar kaut ko izkāvies, nolicies zemē kaut kur biju, drēbes vienos dubļos, no rīta mājās biju kaut kā ellē ratā ticis... telefonam puk kodu nezinu, a jāvada ir.. ai domāju, ka gign pārtijā nebūtu nez kur pazudis vismaz (pats, nez par atmiņu). btw, kas ar r&r & self destruction ir ? randr, tev pašam laikam nav jēgas prasīt, a kas tur bija īsti? Edited August 24, 2009 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 a rands zaibis čalis, mēs ar viņu izručijām reāli otro nakti ejot pēc malkas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Noteikt randris veelaas no kalna un peec tam tu no vinja kasiji nost visus zhagarus kas vinjam bija saduurushies - taa juus gaajat peec malkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yourlord Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 GIGN sejas 09 BILŽU KLUCIS VIDEO... būs pāris nedēļu laikā. Sejas bija inčīgas, bildes bija labas, bet video vel gaidu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 tas būs VIP (tusiņa dalībniekiem only!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Pati ballīte +/- bija ok, taču kaut kas pietrūka kopumā Norēcos par Deadalive mūli un replikām pēc tam, kad viņš bija apēdis Hesburgera mini-mega burgeru! Tas mūlis bija Jimmis nez dzīvs? nja, pat neredzēju futeni tas hesīša minimegaburgers suck haard. gadu toč viņu neēdīšu palika tik slikti, ka tiešām apsvēru domu iet izvemt viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 tas hesīša minimegaburgers suck haard. gadu toč viņu neēdīšu palika tik slikti, ka tiešām apsvēru domu iet izvemt viņu No hesīša paikas bieži vien paliek slikti =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
yourlord Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Nu ļoti žēl, gribēju redzēt, jo atceros, ka vienreiz bija kur fourmā video ka kautkas tusiņa laikā sakāvās! Tapec cereju, ka šoreiz redzēšu, kā jums tur gājis! labots-mirsti Edited August 24, 2009 by yourlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 nomirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 erix tu uznjemi bildes pirmaja vakara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Eh spalva, tā gaidīju tevi vakarā pēc tam kad aizbrauci Bet nu, kā jau tu pats teici, ka tikai varbūt būsi atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Bliin tik zheel, kad netiku, tiko dabuuts darbs, bez variantiem, deadalive naki zvanija cerams sveicienus dabujat tapat ka es sanmeu Nezinu kapec, bet shito tusinju palaist garam ir baigi nepatikami, bitchis marshuts ekskursijai jums laikam vecais jo tam balkim kur pepeprs pagajusho gad netika paari netiku arii es, jo man ar pagali meta, bet tas cits staasts, maukuli karoch jus visi esat, gribejas ar jums iedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Un ariii man nebija lemts tikt lidz galam,bet gan lidz pusei ar alus pudeli rokaas!Pasakums izklausiijaas tomer tikpat forshs,cik atminjas no pagajushaa gada palikushas Futbolaaa vnk pietruuka mans GURU Pats vien vainigs biju,bet nu cash,eziic,noreks,plikais,huseins,sidney un blacknight arii mani appisa,ar savu neierashanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Visi kā viens - tupus mīzēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Noreks tak vēl kuļas pa ārzemēm, ja nemaldos. Un es netiku un zināju to jau 2 nedēļas iepriekš, līdz ar to nebiju nemaz solījis ierasties un laicīgi paziņoju līdzbraucējiem, ka pedowāgens šoreiz paliek ārpus borta, tātad cash mīž tupus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Mūviks ir gatavs Tie, kas bija pasākumā un grib dabūt linku, sūta man PM. Pārējie var diedelēt linku citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 nākamgad būs kārtīgs seriāls jātaisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Nākamgad es mēģināšu laicīgi sarunāt lai nekas netrauce un ceru, ka notiksies manā krajā. Mūviks pa prīmo...mans maģiskais kokteilis ir atklāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 iedod savai maģiskajai dzirai recepti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Mūvikā tak ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 kas ir tajā pakā? un kādas ir proporcijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 O, jā. To PUNCH varētu uzjaukt kādreiz. Pakā laikam bija vīns. Rezultātu var redzēt pēc manas jēlās uzvedības pirmajā naktī Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Rezultātu var redzēt pēc manas jēlās uzvedības pirmajā naktī NEHUJA SEBE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Man ir kauns par sevi. Nafig šeit nav ierakstīts GIGN SUKA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Tu atceries, ka tu prasiiji man lai es tevi situ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now