meniks Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 iechekojat: http://www.ebaumsworld.com/mindprobe.html ticiet va nee bet vinjam vienmer bus taisniiba (me zin kape ) un http://www.ebaumsworld.com/magic/choosenumber.html te 1 testa dalja nu mani panjema 2 nee, 3 pa pausei Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) lol...pirmie 3 sakrita ,tikai peedeejais par kraasu un tuuli nebija pareizs ticiet va nee bet vinjam vienmer bus taisniiba (me zin kape? ) Edited July 17, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) meniks par 1.shitu runaajot ljoti vienkaarshi. Visiem iespeejamajiem variantiem vienkaarshi ir vienaada ziime, un to arii vislaik paraada A par otro runajot 1.bija pareizs 2.galigii garaam, un par tresho es domaaju ka tur buus zalja egle, un es iedomaajos zalju aamuru, bet izraadiijaas bija sarkans aamurs, ko es galiigi negaidiiju Edited July 16, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 meniks par 1.shitu runaajot ljoti vienkaarshi. Visiem iespeejamajiem variantiem vienkaarshi ir vienaada ziime, un to arii vislaik paraada bet paareejie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 lol...pirmie 3 sakrita ,tikai peedeejais par kraasu un tuuli nebija pareizs man tikai pirmajaa reizee bija pareizi noteikts... lol tu laikam neesi skolaa gaajis un nemaki rekinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 shitiski. tie testi mani ne tuvu nepanjeema. Iedomaajos 5, shis saka 7. Jaa noteikti. Vegetable man bija kjirbis nevis burkaans un kraasa bija dzeltena un darbariiks kjelle nevis sarkans aamurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 es iedomajos 7 un bij ar, test 2 nebij man kraasas iistaas un 3. es ar hammeru iedomajos. bet tie pedejie 2 manupratu uz musu psihi ta neiedarbojass, jo mees es latvieshi nevis anglji, un prata tulkojot tur mainas k-ka doma vbuyer, tu toch rekjinat nemaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ha es izveleejos 10..taalaak netiik paareejos pildiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 lol tu laikam neesi skolaa gaajis un nemaki rekinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 lol 1,2 man nesakrita , bet 3 gan diivainaa kaartaa sakrita Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 1, ir 2, nee 3, sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Diezgan loliigi, viss bija tieshi taa kaa es arii iedomaajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 To pirmo es savulaik, kad pirmo reizi dabūju redzēt, atkodu dažās sekundēs, otrais bija interesantāks, 1. paķēra, pārējie gan nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Gaidiiju ko waaawww Beigaas nesakrita pat pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 par 7nieku sakrita, par kraasu ar sakrita, bet augli gan es iedomaajos citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 LOL Cipars bija 6 nevis 7, burkaana vietaa kartupelis un tas peedeejais meesls vispaar man nekaadas domas neizraisiija, kur nu veel sarkans aamurs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 man sakrita tikai par 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 LOL Cipars bija 6 nevis 7, burkaana vietaa kartupelis un tas peedeejais meesls vispaar man nekaadas domas neizraisiija, kur nu veel sarkans aamurs! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 nu tas par tiem simboliem pilnigs shits ciparu manu uzmineja , daarzeni es iedomajos gurkji, bet darbariks bija sarkanas plakjenes, sakuma domaju dzeltenas bet po, taka krasu man atmineja !nu tas tests bija galigi kreiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Kad es dariju shito testu es visu atbildeeju angliski un tos 333333 arii angliski teicu, tas man paliidzeeja tikt izchakareetam. Beidzaas viss veiksmiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Cilvēki VIENMĒR pirmo iedomājas 7. Tā es vienreiz vienam klasesbiedram iestāstīju, ka esmu gaišreģis. Jā, viņš arī iedomājās pirmo skaitli 7. Šoreiz es arī iedomājos pirmo skaitli 7, bet tad ātri iedomājos 6, jo zināju, ka 7 iedomāties uzreiz ir mainstream, un es to sūda testu apmānīju. Otrs ar to burkānu arī prikols, tas vienkārši ir pirmais, ko cilvēki iedomājas. Vienkārši izpētīti prāta refleksi...nothing special. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Šoreiz es arī iedomājos pirmo skaitli 7, bet tad ātri iedomājos 6, jo zināju, ka 7 iedomāties uzreiz ir mainstream, un es to sūda testu apmānīju. Nu tur jau tas prikols, ka jaapasaka PIRMAIS skaitlis, kas tev ieshaujas praataa, kad man bija praataa ienaacis 7 kaa pirmais, tad es arii sapratu, ka noteikti buus 7, bet mainiit nedriixteeja, jo jaapasaka bija PIRMAIS skaitlis, kas ienaaca praataa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) meniks tam tavam pirmajam prikolam ne vienmeer ir taisniiba ) man vismaz uz katru 2. kljuudaas un pie naakamiem testiem vieniigi burkaans sakrita Edited July 19, 2005 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Bro - lempis tāds - tev tik iedo kadu testu, tā uzreiz lauzt un saplēst - un ko tagad citi darīs ar sačakarētu testu???!!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now