n00ke Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-pr...tal/50013?e3i=1 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-project-natal/50185 Edited June 2, 2009 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 SIKK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Kaut kas praatam neaptverams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Wow Varu jau iedomāties cik viņa maksās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 HOĻĪĪĪ SHIT!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 SAY WHAAAAT??? Tas ir fucking incredible, jaasaak kraat naudinja un ganjau, ka shis aparaats paraadiisies veikalu plaktos! Tak Nintendo Wii nobaal shii briinuma priekshaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Telpas tiks izārdītas, kauli tiks lauzti un īstiem geimeriem tas nepatiks. Jo kurš gan grib kustēties spēlējot videospēles? Un ko tad, ja to roku pakustinu ne tā kā gribu, vai piemēram mugura ieniezas un gribu pakasīt, kas tad notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Un ko tad, ja to roku pakustinu ne tā kā gribu, vai piemēram mugura ieniezas un gribu pakasīt, kas tad notiks? Ja tu būsi godzila tad iznīcināsi kādu debeskrāpi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Es gribētu redzēt, kā futbolu spēlēs. Jo tur parādīja tikai soda sitienu. Edited June 2, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Es pat peļauju, ka tur nebūs tāda futbola kā mēs zinam uz konsolēm vai pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nu izskatījās , jau labi Bet diezvai būs interesanti mājās , tak būs pārāk grūti .. Labāk palieku pie pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Dēēem,tiešām kā tajās nākotnes filmās Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pozitīvi ir tas, ka pēc šīs uzpariktes parādīšanās veikalu plauktos Xbox 360 kļūs vēl lētāks. Tad arī iehavošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 interesanti a kā futbolā varēs skriet? kā tu uz tepiķa uz vietas skriesi? trenažieri pirks speciāli tam? pie tam uzskatu, ka ļoti ātri piegurs, nu kaut vai to tony hawku spēlējot, cik tu ilgi tā uz vietas lēkāsi? 30 minūtes, stundu? No otras puses fiziskas aktivitātes apvienotas ar datorspēlēm, pretty cool i say Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Velviens iemesls kāpēc XBOX ierullē vairāk par ps3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Es nedomāju ,ka tajā futbola spēle var kaut ko vairāk par tiem soda sitieniem... Bet vispār izskatās jau baigi forši ,un kā jau tev viens minēja fiziskās aktivitātes + datorspēles ,tas baigi ierullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Tas auto saciikstes izskatijas lame Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ja, kaut ka stulbi. Skeita speles kaut kadus maktvistus un roedo ir neiespejami uzmest. Vai kaut kada Persijas Princii pa sienam lekat nereali. Nu nez, iespejams, bus interesanti pirmo nedelju, pec tam jau saks apnikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 bļāād, ko jūs raudat? Tāts Persijas Princis arī uz tādas uzpariktes visticamāk nebūs. Jūs jau te uzreiz iedomājaties tādas spēles, kādas ir uz PC. Manuprāt, tas ir lieliski. Ja vēl ir plaša istaba tad vispār kūl. Spēles tak tiks speciāli taisītas tai ierīcei un netaisīs jau tādas, kādas nevarētu izpildīt. Kas zin, kas būs nākotnē. Pirmie kucēni vienmēr jāslīcina, ja tā tas teiciens bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Tehnoloģiju brīnumi, atkal ir klāt, tomēr negribas ticēt, ka tā kamera spēs izsekot tik precīzi un normālā ātrumā tavām kustībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) tu esi redzeejis sony prezentaaciju, ka taa runaa? p.s microsoft shogad e3 baigi paraadiija, redzees vai sony shodien un riit varees kko atspeekot Edited June 2, 2009 by amols Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Džeks kad rādija skeitu, viņam bija pirksti priekšā un re, kā! xbox izdarija full copy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Es domāju, šitas tika uztaisīts, lai visi amerikā datorgeimeri nebūtu resni, lol Šitas ir labs brīnums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ne man īsti iespaidu atstāja, ne man īsti patika. Prikolīgs jau sūds, bet tādu izmantot diez vai izmantošu. Ok, ja būs speciāli spēles sataisītas un inčīgas, tad vēl varētu, bet citādi, kamon. Cīņas spēle? diezgan lame, ja tu nemāki krutus paņēmienus, vienīgais ko tu vari darīt ir boksēt pa seju. mašīnu geimi? LOl, jā, es totāli gribu turēt neredzamu stūri rokās - daudz krutāk būtu ar īstu stūri. futbols? diez vai man ir dzīvoklis futbola laukuma lielumā. Pendeles ir vienīgais no tā sporta veida ko tur varētu spēlēt skeitošana? Jā, kā tad, vienīgais ko tur var izdarīt ir palekties, nu vēl moš slaidot, nekādus trikus gaisā u.c staffu kā tony hawkā neuztaisīsi. neesmu vēl nevienu inovatīvu geiming huiņu redzējis, kas man liktos saistošāk par PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Bullshits. Potenciāls tur ir, bet, piemēram, man ir vieglāk pa menu staigāt ar pults palīdzību. Un tāpat neviens no jums nezīmēs ziloni, neviens nestāvēs tv priekšā un nelēkās, sitot bumbas pret klucīšiem. Un tas Milo ir vienkārši lmao. Pedobear sapnis. macho, kādēļ neblogo par konferencēm? Daudz kas foršs, jauns, interesants, par ko runāt E3 ir. IGN ir labs live fee. G4 baigi lago daudziem. Gamespot ir 2 minūšu lags. MS konferencē reāli piesaistīja Splinter Cell Conviction un Alan Wake, jeb Max Payne 2.5. Tos gan, man par laimi, varēs spēlēt arī uz PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now