Jump to content
GIGN Forum

The Man From Puncture


macho
 Share

Recommended Posts

lasu stīm forumus, skatos savus ačīvmentus un izrādās, ka sestdien pa šmigai spēlējot esmu dabūjis ačīvmentu "the man from puncture".

vobšem ko es darīju - paņemu dead ringeru, tāds pats nedisgaisojies, nolecu 2fortā nabadziņiem no muguras un spiežu taunt pogu. Cik atceros, tad mani visu laiku novāca un es tauntu turpināju cloakots zem dead ringer ietekmes. Man gan likās, ka nevienu nenovācu, bet ačīvments man ir dabūts, tad jau būšu novācis.

pāris lietas

1) acīmredzot taunts darbojas, ja izmanto dead ringeru (pat ja esi nocloakojies)

2) acīmredzot taunts var novākt vairāk kā 1 cilvēku - jo spiegs izdara 2 tādas uzbrūkošas kustības

3) es sestdien dzerstījos un neatceros vai kāda no 1) un 2) lietām tiešām ir patiesa, pārbaudiet jūs :)

p.s.

spiegam un snaiperim ir tik forši ačīvmenti, 5reiz labāki nekā skautam, ar baudu pildu, nāk visu laiku klāt. Pirmo reizi sanāca ar vienu fragu dabūt 2 ačīvmentus, dabūju DR. NOOOO (kill a medic who is ready to deploy ubercharge) un kill an enemy medic who has been healing you in the last 5 seconds.

Kā spiegam spēlēt ir reāli interesanti, tikai to iemācīties var pēc kādas ~50h spēlēšanas ar viņu :) Ja ne vēl vairāk. Katrā ziņā, jo ilgāk ar viņu spēlē, jo labāk sanāk. Un ambasadors vispār ir megapuška!

Link to comment
Share on other sites

īstenībā es pat teiktu, ka ambassadors ir ču ču overpowerots un jauc mazliet spiega gameplayu, man tagad patīk ar šito verķīti vienkārši apkārt staigīt un visiem galviņās maukt, bieži pat slinkums uzlikt kaut kādu disguise vai apmetni, tāpat visi mirst no headshotiem, tas tomēr īsti neiet kopā ar to gameplayu, kas īsti ir paredzēts spiegam.

Link to comment
Share on other sites

Par ambassdoru- 4ista jauc gamplay- parasti tomeer labaak iet ar nazi, tomeer ir dazhas situaacijas kur ambassdors labaaks- piemeeram hydro kkaadaa kartee ieliidu virspretinieku bazes ar ambassdoru disguisaa- skaties kaada katram dziiviiba no muguras, un redzi, kaadam kritiski- buum headshot, taa paariiti sanaca novaakt, vieniigi pirmais ko novaacu respawnojaas un mani panjeema :P

Link to comment
Share on other sites

eu man arī patīk jūsu stāstiņi par ambasadoru, kā būtu ar reāliem PIERĀDĪJUMIEM par to taunta prikolu?

r&r - es arī tā daru, man patīk, inčīgi. Pie tam, tādos gadījumos obligāts ir dead ringers - izcīnies ar pyro, novāc viņu galvā, tad fiksi ierubī ringeri un tev ir 8 sekundes lai ar ~20hp un degošam aizskrietu līdz tuvākajam healtham. Vakar granary šitā spēlēju, kruta.

p.s.

vispār jau parastais revolveris arī ir kruts un ar to arī var tēlot reindžeru un šaudīties, vienkārši to neviens pirms tam nedarīja - man vienreiz sanāca izkauties ar kaut kādiem 5 purniem pēc kārtas un atšaut viņus ar revolveri līdzīgi kā tagad tas tiek darīts ar ambasadoru.

Link to comment
Share on other sites

Ambasadors ir vienkārši ūber. Vakar gaisā vienam solly ielaidu bietē. Super sajūta. Pēc tam no Pl_badlands red bazes domāju tālumā pašaut un izrādās, ka tur ir engi. BOOM HS. Ar nazi ir superiga sajuta kadam uzkrist no gaisa un iedurt dunci mugurā.

Edited by ausainis
Link to comment
Share on other sites

jā, to es lasīju, vienīgais kopš pēdējiem updatiem šis nav pilnībā pareizs

# Can be performed while invisible with both the cloak and dagger, and regular watch.

jo vienkārši esot invisible nevar tauntu taisīt.

Link to comment
Share on other sites

agrāk varēja :D tas bija mega labs prikols... uzliec disgaizu, kas no kustēšanās nolietojās, nostājies pie pretinieku endžija sentrija kā neredzams un spied tauntu :D čalim šoks reāls jo neredz no kurienes... es tāāā zviedzu :D

Link to comment
Share on other sites

vispār jau parastais revolveris arī ir kruts un ar to arī var tēlot reindžeru un šaudīties, vienkārši to neviens pirms tam nedarīja

Es darīju - tēloju combat spy, vienīgi revolveri izmantoju, nu ok dažreiz arī sapper uzmetu.

Link to comment
Share on other sites

hm, ietestēju to, tik tiešām pagrūti izdarīt to, gribēju endžijus pačakarēt, bet tas grūtais ir tas, ka tu vari sākt tikai tauntu, kad tev nav disguise, tā ka jāmēģina tikt kaut kur aiz endžija, tad noņemt nost disguise, tad palaist dead ringeru un tad sākt tauntot, un diemžēl to visu nevar izdarīt momentāli, ar vairākiem mēģinājumiem, izdevās vienu reizi kaut kas līdzīgs, bet tagad es īsti vairs neatceros, vai mans taunts beidzās pirms vai pēc man iešāva un dead ringers sāka darboties (tā ka biju taisni aiz muguras, sentrijs sāka pa endžiju šaut un man tādēļ neko netrāpīja kādu laiku), mēģināju vēl arī daudzas citas reizes, redzēju, ka šis pa cloacku tur turpina vicināties, bet tad nevienu reizi neizdevās novākt.

Link to comment
Share on other sites

Ā jā es esmu novācis inžinieri un dispanseru kopā ar to spiega tauntu.

es ambassadoru izmantoju arii pret snaiperiem. - iešauju vienu reizi no muguras un tad ar nazi galvā un lieta darīta

P.S Tie, kas spēlē ar snaiper, šo vērā neņemt :whistling:

Link to comment
Share on other sites

vispaar tas spy taunt suukaa- shodien bik patauntoju, beigaas jau dabuuju do achiju, bet nu diezgan debiili,ka tie pirmie griezieni nonjem dmg- ar cloaku aizej stulbam seedosham dwemomanam aiz muguras saac tauntot un tu vinjam 2 reiz ieshkeeree pa 30, vinsh to pamana un blin pagriezhaas un noshauj, un range tam tauntam arii ir brutaali mazs- tajaa apshaa situaacijaa es taisiju tauntu no lielaaka attaaluma- ar peedeejo duurienu burtiski ieduuru galvaa a taunts neieskaitijaas(sukailze)

Link to comment
Share on other sites

macho, tavs ērglis tāpat nebūs :D

man ir jautājums. kā lai uztaisa to spy krabja deju? :D

un runājot par to spy achievementu, kur kāds jānovāc ar tauntu, vsp ir zbis :D es viņu izpildīju diezgan smieklīgā veidā :D tjip eju un redzu resno ēdam maizīti. sāku ar ambassador bliezt - nekas nenotiek, viņš ēd tālāk nākamo maizīti :D pēc tam izdomāju, ka ar taunt tak var... pieeju tuvāk un kamēr viņš jau ēd kādu 3 sandwichu novācu :):D

Link to comment
Share on other sites

ā, jā, man tā deja sanāca kad tikko biju nogalinājis vienu čalīti un gribēju savākt ačīvmentu for your eyes only, bet nezināju, ka jābūt tuvumā, lai to cīgu uz līķa var uzmest. tāpēc sanāca no attāluma un viņš uztaisīja to krabja deju :D nenormāli kruts taunts :)

Link to comment
Share on other sites

A bļat kā lai viņu uztaisa? :D Tjip vnk cigarete jāuzmet uz līķa vai kas? :D

Šitajā video nav nekas nekur jāuzmet :D

EDIT: Un vsp cik noprotu, tad, lai uztaisītu prost krabju deju, tad vajag paņem to disguise kit un prost uzspiest taunt pogu :D Bet kā lai tā pastaigā kā tajā video? :D

Edited by jaaniskal
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...