Jump to content
GIGN Forum

Ihack

DrugDealer
 Share

Recommended Posts

Da jeega no taa ratio? Nav gaidiishanas laika. Cik es esmu kauko vilcis parasti nekam tur nav gaidiishanas laika! Nu dazhiem kaukaadiem meesliem esmu redzeejis to laiku, bet nu ja tik vien labums no taa ratio, tad ij netaisos vinju celt.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da jeega no taa ratio? Nav gaidiishanas laika. Cik es esmu kauko vilcis parasti nekam tur nav gaidiishanas laika! Nu dazhiem kaukaadiem meesliem esmu redzeejis to laiku, bet nu ja tik vien labums no taa ratio, tad ij netaisos vinju celt.

mazs ratio - nahrenaizeeshana no ihacka (atpakalj tiksi ar ieluugumu)

sitadu del izdoamja ratio ! dry.gif

ratio norada cilveka UP/DOWN attiecibu !!! ar ratio palidzibu admini uzzin vai tu tikai lejuplade , vai ari lejuplade un lauj citiem lejupladet no tevis !!! torrenti ir informacijas APMAINAS programma !

paziistu vienu dzeku kuram arii pdsl un vinjam ratio ~5 lai arii vinsh pieregojies ihackaa ir tikai kaadu nedeelju 20.gif

aa nu vnk tad kad es downloadoju kautko tad man nereaali tas bremzee netu, neko padariit nevaru, bet ar aploudu laikam nebremzee. blink.gif

Nebiju par tik gudru domu iedomaajies tongue.gif un visus savus nokachaatos jau izdzeesu dry.gif

tad kad tu noka4aa kaut ko-atstaaj taasku un nedzees aaraa... ta tu celsi savu ratio...

man arii bija divi ieluugumi no ihacka, bet man pieregoties sanaaca normaali huh.gif

vo, pareiza atiexme, ha thumbsup.gif keep it up

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...