HoLLow_LiFe Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 es domāju, ka viņš tos ārstus padarīs trakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Nu, prison breaks bija labaakais seriaals kaadu vispaar jebkad biju redzeejis... Visi tie LOST and shit iesuukaa. Un un, es nesaprotu KAADA HRENA PEEC BIJA JAATAISA 3 SEZONA? Tur tak blegj nekas nenotika... Vazaajas takaa idioti pa cietumu un grib beegt... 4 sezonas viduu es atkal domaaju, ka ies cietumaa un beegs araa XD Tad es patieshaam beigtu skatiities.Lol, es nezinu kaapec bet domaaju, ka kellermans paraadisies kautkad... Tad veel 4 sezonu sapisa taa maikla mutere, blegj taa tik kko dirsh u.c. Kaa ieprieksh mineeja - hitlers. Pff, baigi suudigi sanaaca, ka maikls gatavs.. Bet man leikas, ka tas biij kaarteejais fufelis, jo - Saara nomira un atdziivojaas ( OMFG ZOMBIJS ) . Taalak kellermans nomira un atdziivojaas, grechene ariii tad mirusi, tad dziiva... So, varbuut veel sadomaas kautkad kko uzcept buutu baigi feini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Manuprāt, nebūs sērijas ar to kā viņš tur mokas iekšā. Būs jauns, savādāks House. Pēdējās sērijas, piecas, sešas, bija vienkārši grandiozas. Pirmais seriāls, ko skatījos otrdienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 No visiem seriāliem, kurus es esmu noskatījies, tie ir Lost, Prison Break, Heroes, SGA, SG1, Naruto es PB lieku savas listes pēdējā vietā Vispār tu pats sparotu, ko esi uzrakstījis? No sākuma tu afigena dievini PB un jau nākamajā teikumā tu afigena nodirs PB. 1) Sāras nāve bija samāksolta; 2)nevienā epziodē tā ar''i īsti nebija parādīta kellermana nāve, tā kā tas īsti neskaitās, jo tās bija tikai baumas. 3)kur tu izrāvi, ka Grečena bija mirusi un tad parādījās dzīva? un ja ar visu šito tu gribēji pateikt, ka Skoufilds varētu būt dzīvs tad es nezinu, vai vēl pēc 4 gadiem Radi un Draugi joprojām apciemotu viņa kapus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Laikam neesi zaudeejis tuvinieku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Tu laikam īsti nesaprati, ko mersī domāja. Es nezinu, man jau patika. Vismaz savas 40 - 50 minūtes varēja atslēgties no visa un palūrēt samērā interesantu seriālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Emm, nu par gaumi nestriidas... +/- Veel sakariigi ir Heroes.. Tur vismaz notiek ekshins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 lielāku sūdu par heros nēsmu redzējis. Kautkādi pokemoni tikai filma ne multene Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Kautkāds stulbums labāk varēja ta sāra nomirt, nē viņš vinju izglāba Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Runājot par Dr.House MD, bļe labākais seriāls kas ir jebkad uztaisīts, pirmajās sezonās nekas cieši nebija saistītas sērijas, tādeļ visas varēja neskatīties, bet pēdejās sērijās vienkārši psc, it īpaši iepriekšējā sezonā, kur pēdējā sērijā centās atcerēties autokatastrofu... Un tik skumja bija season finale, kur viņš aiziet uz to slimnīcu, bet nu septembrī all new House episodes on FOX.... EDIT: Pokemoni HEHEHEH :DDDDDDDDD, kas ar samuraju notiek? Viņš kaut kāds dīvains palicis Edited May 18, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ir kāds interesants seriāls izņemot Lost un Heros kur viss notiek tā turpinot, nevis tā kā CSI, kad katru reizi kaut kas cits jāatklāj, man vajag tādu, kaut ko līdzīgu PB! Idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Idejas? pokemoni. tur galvenajam varonim jāvāc pokemoni, un nākamajās sērijās viņam viņi paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Drīzāk digimoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Es tev bļe rādīšu digimonus ibio! Nu tiešām normāli runājot - ir kāds tāda tipa seriāls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Pēdējās sērijas, piecas, sešas, bija vienkārši grandiozas. Pirmais seriāls, ko skatījos otrdienā. Es kaut kur lasīju, ka ja ne visa, tad vismaz puse nākamās sezonas tiks filmēta tajā "trakonamā". Tiešam tikai septembrī? www.fox.com/house rāda ka vēl 3 dienas līdz nākamajai sērijai! Reku līdzīgs PB esot Oz Edited May 18, 2009 by SvaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Weeeeeeeeeeds.... Tā gaidu. Tas attiecās arī uz kefīra jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 tas būs atkārtojums (ENCORE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Skaidrs Labi ka priekšā vasara nemaz to laiku nejutīs, bet tomēr FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! EDIT: MeGaPiilei Edited May 18, 2009 by SvaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Kāds var paskaidrot, kas ar hausu notika? Vai vismaz linku, kur sarakstīts? Thank you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 eu,te ir topiks par PBBBBBBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 tad bļed raksti arī par pbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Skutner (Kutner) uztaisīja pašnāvību. Pec šī notikuma Haussam sāka rādīties halucinācijas, konkrēti viņš redz Amber (Wilson mirušā draudzene). Talāk viņš vairs nevar to izturēt, nevar koncentrēties dēļ halucinācijām, secina ka tas ir vikotīns. Tad viņš detoksējās (nu, atmeta) ar Huddy palīdzību, bet izrādās ka tā bija halicunācija (arī ), tādēļ viņu aizveda uz psiheni (psihiatrisko slimnīcu...). PS. ienīstu vārdu halucinācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 viņu neaizveda, viņš pats aizbrauca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Nea, Wilsons aizveda viņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Kāds 24 season finale skatījās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now