macho Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 a braidu fonā var laist, vai jābūt obligāti spēlē iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 man viņš fonā jau stāv kādas 5+ stundas un vēl aizvien tas mākonis nav aizvirzījies, mazliet pāri pusei ir. jā, protams - ka tik ne arī - divas stundas jāgaida, protams. atstāšu uz nakti un ļoti ceru, ka viņš pēkšņi nakts vidū neaizies līdz galam un neizdomās, ka varētu atpakaļ sākt iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 nu palasi fonā žurnālu, nav tak grūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 to zvaigzni, kur tā bilde jāsaliek, dabūju! bet tur arī līdz milimetram jāsaliek precīzi kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 tā, visas septiņas zvaigznes ir dabūtas. atklāti sakot, esmu mazliet vīlies tajā alternative endingā, bet tas laikam vairāk būs norakstāms uz to, ka es viņu nemaz tik īsti nesapratu. nu, jā, laikam jau nevar gaidīt straight forward endingu for dummies šādā spēlē. ja jau spēle ir viens liels puzzlis, tad ar endingam jābūt pužļainam. bet tāpat prieks, ka viss ir piebeigts. lieliska spēle vienkārši, tik mazliet par īsu un tā starp citu - tas dreifējošais mākonis ir vienkārši nežēlīgi lēns, bet par laimi netīšām uzliekot hybernate laptopam viss vēl turpinājās, tā ka varēju mierīgu šo processu padarīt paciešamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 cik ilgi gaidīji to mākoni? viņš brauc arī atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 nez cik kopā sanāca, liekas, ka kādas 6-7 stundiņas varētu kopā bijis, moš pat vairāk un nezinu, vai atpakaļ brauca, noķēru brīdi, kad bija pie gala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Es ar novēlošanos šo spēli iemēģināju, pirkt, gan nepirku, bet manām smadzeņu šūnām tas ir kaut kas neuzvaicams. 2. worldā, ķipa pirmajā, trūkst trīs gabaliņi, bet bija man doma, kā iziet un tā arī ir pareiza, tikai jārealizē. a tālāk trešajā, kur zaķīši sākas, tur vispār čau. edit: tomēr nebija tik traki izgāju. storiju gan precīzi nemācēju saprast. Edited August 12, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Aizvakar nopirku, nebiju vēl tā kārtīgi piesēdies, tik tā pa 30min-1h, vienkārši laika uz viņa neatliek, bet šonakt, normāli, to pašu pirmo pasauli izgāju 12/12 puzzles, tajā otrajā istabā ir 11/12, un trešo vēl nēesmu īsti sācis. Spēlē ļoti patīk mūzika, dizains/grafika, pats zēns, super skilli, un daudz kas cits. Bāc, draugi smejās, ka spēlēju kaut ko tādu, bet ir tak interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now