worm Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Šito jau vispār varētu kā jaunumu rakstīt, jo manuprāt diezgan daudzi ir iepirkušies un joprojām grasās iepirkties metaleks.lv interneta veikalā, jo mājas lapa viņiem vēl šancē un izskatās, ka arī šancēs ilgi. Bet... citēšu no BOOT.lv foruma: Sveiki visapkārt! Piektdien (24. aprilī) Metaleks uzņēmuma vadība atlaida visus tajā strādājošos darbiniekus. Kā arī paziņoja par savas darbības pārtraukšanas, skaidrojot to ar "nerentablo biznesu dēļ mazā uzcenojuma". Par to, ka kaut kas nav kārtībā mēs (datorsalons M79) nojautām jau ceturtdien (23. aprilī). Kad pēkšņi pie mums sāka nākt klienti no Metaleks ar garantijām. Kā noskaidrojās, tad metaleks darbinieki ieteica klientiem doties uz M79 un jaunus pasūtījumus vairs nepieņēma. Uz doto brīdi vairumtirgotāji izmisīgi cenšas sazināties ar metaleks vadību un nokārtot šī uzņēmuma kredīta saistības (kas ir vairāki desmiti tūkstoši lati). Vēlam viņiem veiksmi. Atgādināšu visiem Metaleks klientiem, kuru iegādātajām precēm būs nepieciešama garantija. Uzņēmums M79 labprāt palīdzēs ar atsevišķu komplektējošo daļu garantiju. Sīkāk par to rakstā: http://tehnika.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=8031 Tāpat arī mēs varam palīdzēt ar datortehnikas servisu. Gadijumā, ja jūsu dators izrāda bojājuma pazīmes, tad droši nesiet uz M79 servisu, palīdzēsim salabot. BET! Uzreiz brīdinu, ka mēs nespēsim palīdzēt, ja tā būs "pelēkā" prece. Par pelēko preci sauc to, ko uzņēmums importē pats apejot officiālos izplatītājus. Tādai precei garantiju nodoršina pats tirgotājs. Tā kā uzņēums Metaleks daudz preces importēja paši. Tad šīm lietām Jūsu garantija ir zudusi. Tai skaitā OCZ atmiņas, HP portatīvie datori (atsevišķi gadījumi), ACER portatīvie datori (atsevišķi gadījumi), un šādas tādas komplektējošās daļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Jā, skumja vēsts Kā nekā manam kompim tur ir garantija un tagad nezinu, cik no visām detaļām ir "pelēkā" prece. Ļoti patika atlases filtrs metaleksā. bet vismaz m79 sola ar maiju jaunu lapu un jaunu atlases filtru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Eu, kāds man var palīdzēt nokārtot RMA? Ir Gigabyte plate un Samsung cietnis. Abi no Metaleksa. Nav nedz no GNT nedz arī ELKO, līdz ar to M79 neko nevar izdarīt. Edited April 28, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 BOOM. Pašam vēl no metaleks pirktā komplekta garantija ir 1-2 gadi kā kurai precei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Aleluja.. visa iegādātā tehnika nākusi no m79. Āleluja, ka tur pagaidām viss rullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 nu nez,man kompis no metaleks ir,nu 2.gadi iet. cerams,ka trešo vēl pavilks... bet tā... no poieredzes,es iepirkos neostorā un tur izrādās,ka šamie pārdod telefonus,kuri domāti ne Latvijas tirgum... tas tā ... starp citu. Tā kā ir visādi ļautiņi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 man HDD ir no metaleks, bet žēl ka tā sanācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 nais man pc viss ir no metaleksa NAAAIS, ceru, ka nekādi shiti nesanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 bļa man noplauka, ka senči vakar brauca tusēt. tieši gribēju vakarā pasūtīt jaunās pc daļas tad laikam m79 jāskatās, bet tas dārgāks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Iekš M79 varat droši iepirkties. Varu pačukstēt Zigmārs a.k.a. Type44 vairāk nav uzņēmuma īpašnieks. Iekš M79 tagad esot investēta paprāva naudas čupiņa, līdz ar to tas varētu būt viens no retajiem kantoriem, kas pārdzīvos krīzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Tarakāns ir apvainojies uz EOZ`iešiem un pazudis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Biju palaidis garām, par cik man tur pazīstamais strādā jāpainteresējas vai nav kādas pēdējās preces par krīzes cenām Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ā,jā,točna! kko nevar nopirkt no atlikuma,kas vēl palicis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 wow, man viss kompis no metaleksa un darbam arī tikko viens tika nopirkts. bet nu skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Metaleks ir bija vienīgais veikals Latvijā, kur varēja iegādāties sakarīgas serveru daļas par +/- atbilstošu cenu. Tagad atkal vienīgais variants ir ārzemes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 man gan šķiet, ka lietojot kaut vai salidzini.lv, var atrast gandrīz dajebko... gignam #2 serveri tieši tā arī lasīju kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ir bija vienīgais veikals Latvijā, kur varēja iegādāties sakarīgas serveru daļas par +/- atbilstošu cenu. Tagad atkal vienīgais variants ir ārzemes. cik nu es atceros, tad m79 un metaleksa cenas bija daudz maz līdzīgas, pietam, bieži vien m79 bija pat lētākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ir bija vienīgais veikals Latvijā, kur varēja iegādāties sakarīgas serveru daļas par +/- atbilstošu cenu. Tagad atkal vienīgais variants ir ārzemes. redz ka nebija atbilstoša cena, ja jau nevarēja atļauties noturēties virs ūdens. Pārāk mazs uzcenojums salikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 aļo aļo metaleks ir atpakaļ, tikai zem cita nosaukuma - http://www.dateks.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Interesanti, viņi uzņemās Metaleks garantijas saaistības? Jebšu šī ir pavisam 'cita' bode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Metaleksu pat uzlauzt varēja un ka forums vienu brīdi pazuda , jau raisīja aizdomas ,ka kaut kas nav rigtīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Tad jau labвk m7*.lv, bet es vispвє i-net veikalos nepзrkos, nedveр uzticоbu, it оpaрi krоzes laikв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 kādas saistības vel, ja tā ir cita firma ar citu nosaukumu? viņi tak nav muļķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 viņi tak nav muļķi Pidari gan viņi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 nu,tad novēlu tiem mēsliem degt elles liesmās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now