samuray Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Latvia vs Finland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Nav tā, ka mūsējos visu laiku sit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 pašlaik esam par 57k dmg priekšā. ja kāds grib šitādu rāmīti apkārt bildei, dodiet man bildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Oops, something went wrong. The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later. Visiem, vai es vienīgais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 serverim notiek plānotais maintenance Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 es ceru, ka pēc maintenence tie ānusi atdos manus 5g... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Es ceru, ka Zemgale būs mūsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Ir mūsu Tagad ir jēga pārcelties uz Zemgali darba vai kaut kā cita dēļ? Vienkārši sāku Kurzemē, vakar aizlidoju uz Vidzemi, lai karotu, bet skatos, ka paspējuši to izdarīt jau bez manis. Ko vispār tagad darīt? Edited July 13, 2009 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Apgaismojiet mani, lūdzu. Tā kā esmu sasniedzis 5 līmeni, varu sākt karot. Atrodos Indonēzijā. No rīta puses viņiem bija kaut kāds mistisks karš ar Japānu, kurā paspēju 1reiz uzsisties, bet kamēr dzīvojos pa slimnīcu, karš beidzās un līdz ar to paliku ar 85 wellness punktiem, kurus nav kur iztērēt. Vai ir vērts skraidīt pa visu pasauli uz vietām, kur notiek aktīva kara darbība un sisties vai tomēr pareizāk ir sēdēt un gaidīt kamēr kāds sakasīsies tepat? EDIT* Paaaaldies, Nak3D, ņemšu vērā. Edited July 13, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Ieteiktu pagaidām vel nogaidīt. Un welness punktus Tu paspēsi iztērēt, vislabākais variants ir šāds. Rīt, ja būs kāda cīņa Indonēzijā, no sākuma pastrādā, patrenējies, tad ej cīnies. Ja ņemu vidējos rādītājus, tad tev varētu būt pec strādāšanas un trenēšanas - vidēji vel ~81-82 wellness. Cīnies līdz tev wellness paliek ~51-52 (Tās ir 3 cīņas). Tad ej uz slimnīcu un tev būtu jābūt jau 100 wellness. Nākamajā dienā atkal pastrādā, patrenējies, pec idejas tev būtu jābūt ~97-98wellness. Ej cīnies līdz ~47-48wellness(tās ir 5 cīņas). Ej ārstēties atkal un tad tev būs ~97-98wellness. Trešajā dienā darbs+trainings = ~93-94wellness. Tālāk cīņas līdz ~53-54wellness(4 cīņas). Slimnīca = 100wellness. Ceturtajā dienā skaties otro dienu. Piektaja dienā skaties trešo dienu. Ideju saprati? Edit: Piemēram es sēdēju Indonēzijā kamēr savācu naudu priekš mājas. Kad biju vajadzīgs eLV, tad lidoju uz turieni, pēc tam atpakaļ. No sākuma domāju kādu Q1 vai Q2 māju, bet tad parēķināju, ka labāk paņemšu Q3 lai pietiek ar galiem. Šobrīd sēžu eLV, strādāju Q1 kompānija +Q1 maize un pietiek ar atstieptiem galiem. Edited July 13, 2009 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Uzmanaties no džeka vārdā gludeklis viņš mani tikko normāli appisa. es kā izpalīdzīgs cilvēks nopirku šim giftu ^^ lai šis tiek slimnīcā ārstēties, bet šis man 2IDR vietā atmet 1,46LVL, kurus es protams varu iebāst kaut kur ļoti,ļoti dziļi!!!!? SO BEWARE of gludeklis!!!!1? edited: aizmirsu pievienot šo krāpniecisko SEJU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Iedodiet kāds tam pidiņam pāris IDR. Emm, kad varētu parādīties kārtējais karš Indonēzijai? Netieku dēļ tā uz slimnīcu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 MIRSTI !!!!? aizmirsu jums piebilst, viņš ir arī parādā Latvijas valstij 0.41g par ko var pārliecināties šeit Iespējams viņš ir arī maskējies, tapēc pievienoju velvienu bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 vajag mazāk dzert, Teddy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 cik ilgi jāgaida kamēr tev atnāk ticket ja pirku no universitātes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 Ja kāds jau ir sasniedzis 7. līmeni vai sasniegs to tuvākajās 2 dienās + nevēlas būt aktīvajā armijā, bet vēlas iesaistīties jaunas partijas darbā un tuvākā vai tālākā nākotnē darboties valsts institūcijās, pievienojieties partijai Friends of eLatvia, kas tiks pārņemta 15. jūlija partiju prezidentu vēlēšanās. Pēc pārņemšanas partija tiks pārsaukta, tiks nomainīts arī logo un politiskā orientācija. Partijas prezidenta kandidāts būs Skazis. Ja kādam jaunās partijas sakarā ir nepieciešamas biļetes, dodiet ziņu šeit vai man (Perkons) iekš erepublik. Ak, jā, šobrīd ir demisionējusi valdība. Laima nefunkcionē, šķiet, tāpat kā University of Latvia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Pasakiet man godīgi. Te ir tā pat kā triavanā? Lai būtu ok spēlētājs, ne ferma, ja te tādas ir, tad diez gan laiks spēlē jāpavada? Un vispār, ja tā nav tad tā pat šķiet nereāli ieburties, ja te jau 15lpp aizrunātas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Nekaada liidziiba ar travianu.... Vareetu teikt paraleelaa pasaule- tik vieglaak iesaistiities politikaa, karaa, vai arii vnk straadaat kaadaa znjeemumaa ka aarii izveidot uznjeemumu... Edited July 13, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Traffic, aptuveni 2 minūtes dienā jāpavada eRepublikā, 10 Ja lasi avīzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Un cik noprotu to gold kuru ziedoju ticketam un wellness nedabūšu atpakaļ Edited July 14, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Pasaki savu niku un cik Tu ziedoji. Un Tu kādam k-ko prasīji vai arī pats uz savu roku piedalījies kaujā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Ausainis ziedoju 0.69g. Jā izdomāju pats piedalīties saņēmu viss ok Edited July 14, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jaunums - treniņkari Latvijā. Mani interesē divas lietas: 1) Vai šīs cīņas ir identiskas reālajam karam, kur par katru cīņu dod 2 exp punktus 2) Šī treniņprogramma tika izveidota, lai atsauktu uz Latviju izklīdušos bāleliņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) OK itkā es tev nosūtiju PM, bet k-kā man neuzrādās, ka esi saņēmis. Tātad īsti nesapratu. Itkā man uzrādās, ka esi ziedojis 0.69 golda, bet vai tad Tu pretī neko nesaņēmi? Un itkā Tu ziedoji to naudu pēc kara jau. Edit: Ok, nvm, sazinājos ar prezidentu, nauda tika tev nosūtīta atpakaļ. Vienkārši Tu biji nosūtijis naudu jau pēc universitātes slēgšanas. To gludeklis. 1. Jā identiska, katra cīņa dod 2exp. 2. Tā arī varētu teikt, bet nu principā tas ir arī domāts, kā treniņš pašiem eLV dzivojošajiem. Edited July 14, 2009 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 kas par huinjam? es meginu ieet sava profila bet browsers apstajas un nekas nemaz neatveras taka nevaru pat 2.lvl dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now