samuray Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Demokrātijas vārdā prezidenta vēlēšanās visi balsojam par Nameisi (vbyuer)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Izskatās, ka uzvara rokās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Pārliecinoši vbjuers priekšā ar vairāk kā 60% balsīm. P.S Nācās atlaist darbiniekus, tāpēc vajadzīgi papildus strādnieki Kūmiņa Beķerejai. P.S Par algām vērsties pie manis. Edited August 5, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Kad tur vēl kāds kautiņš būs?! [e] Sk, ty. Edited August 5, 2009 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 katru 2. dienu Latvijā notiek treniņkarš pret Lietuvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ielūgumu atsūtīs kāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/gludeklis Reģistrējies caur manu linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/gludeklis Reģistrējies caur manu linku. 5 goldus pārksaitīsi kad dabūšu 6 vai kuru tur limeni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 NOOT. Tā red.fox ievietotā pamācība ir vienkāršs lolisms. Tu pasaki, kāda man jēga tevi aicināt, ja man tev jāatdod tie goldi? WHERE IS THE DEAL MAN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 nu tad var iet DIRST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Tu jau vari tāpat piereģistrēties. Kad tiksi līdz 6 level'am, dabūsi savus 5 gold'us. Ja Tevi kāds ir uzaicinājis, tad sasniedzot 6 level'u jūs abi dabūsiet pa 5 gold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) http://www.erepublik.com/en/referrer/SkaMyEaH Jā, tev būs 5 goldi, bet ne no manis!!!! + iedošu 20ls sākumam! Edited August 6, 2009 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/ponijs atdošu tev 2 gold'us ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Beidziett tur laizīt dirsu tam sīcim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 gudinātaj, vienīgais ko secinu ir tas, ka tu pats esi SĪCIS. btw vairs nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/Sony+Winchester Visiem atdosu 5 goldus, man nevaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 sāku veidot privāto armiju. nodrošināšu biedrus ar biļetēm un ieročiem. darbosies manā labā. varbūt ieņemsim kādu mazu valstiņu... nepieciešamās prasmes: prasme uzticēties, prasme aktīvi iesaistīties, vēlme padarīt spēli aizraujošāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 kur var pieteikties tavai armijai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 yo, spēks 6,48, un esmu Corporal Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Man jau patiik- liela dalja gign foruma iedziivotaaji regojaas caur samuray referaali, jo liidzeklji tiks izlietoti gign un elatvijas vaardaa, bet taa vietaa tiek veidotas beast kompaanijas un samuraya privaataa armija WTG! protams man jau te nekaada dariishanu- nebiju viens no tiem kas taa regojaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 tas, ka es visus esmu barojis ar maizēm līdz 6.lvl sasniegšanai, nodrošinu ar darba vietām, maksāju lielākās algas Latvijā un piegādāju lētākās preces Latvijā neskaitās līdzekļu lietošana GIGN un Latvijas labā??? tagad vēl piedāvāju karošanas iespēju katru dienu, bezmaksas biļetes un ieročus. tas arī neskaitās līdzekļu lietošana GIGN un Latvijas labā??? katram pa goldam iedodot viņiem labāk paliktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 man piecus luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 tagad tu mani apgaismo, tev ir žēl ka viņš par katru uzaicināto cilvēku saņem 5g? tev taču neviens pašām tā neliedz darīt. + samurays vienmēr palīdz, paprasi un IR! Tas ka tev skaudīgai pakaļai tas nedaudz grauž nevienu nekasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 tagad vēl piedāvāju karošanas iespēju katru dienu, bezmaksas biļetes un ieročus. tas arī neskaitās līdzekļu lietošana GIGN un Latvijas labā??? katram pa goldam iedodot viņiem labāk paliktu? Strength 4.40 Military rank Corporal Corporal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Diemžēl nāksies jūs apbēdināt - jūs neieņemsiet nevienu valstiņu. Ieroču dalīšana drīz tiks uzsākta arī valsts armijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now