Jump to content
GIGN Forum

Admins?


Charlz
 Share

Recommended Posts

staasts iz dziives - seezh divi jauneeklji (YoGurtS un kuligs2) kaa engiji, pilniigii takstiski nesvariigaas vietaas, uzbuuveejushi visu liidz 3 levelam un kachaa punktus savos teleportos, nezinu bija vai nebija tobriid kaads admins uz vietas, bet vairaakus raundus tie shaadi riikojaas.. nu poh par tiem punktiem, bet stulbaakais, ka aiznjem divas playeru vietas un komandai galiigi nepaliidz :( briidii, kad es vinjus rupji uzrunaaju (nosaucu par pim*iem) :D baba tonja mani nogagoja.. nezinu, cik ilgi jamais speeleeja, bet katraa gadiijumaa, abi iepriekshmineetie nekaadus sodus nedabuuja, kad paraadiijaas lil'nigga, abi nomainiijaas uz medikjiem un skraidiija savaa nodabaa aarsteejot viens otru un atkal bez jebkaadas paliidzeeshanas komandai.. vai adminu riiciiba, bija korekta un kas buutu jaadara liidziigos gadiijumos?

p.s. ir kkur redzams visu tf2 adminu saraksts?

Link to comment
Share on other sites

parasti par tiem engijiem man ir pofig, lai jau viņi būvē tos savus sentrijus kur grib, vairāk man besī pidari (un tādu gignā ir daudz), kas redz, ka čalis tūlīt izmantos 3lvl teleportu, bet NĒ, NEVAR PAGAIDĪT, kāpj virsū un mēģina tikt pirmais tādā veidā PATĒRĒJOT DAUDZ VAIRĀK LAIKA nekā tās nelaimīgās 3 sekundes, kuru laikā teleports recharge-ojas. Man vakar tie dauņi tik ļoti izbesīja, ka vienu izkikoju. Un kikošu arī turpmāk. Manieres iemācieties, bļa!

Link to comment
Share on other sites

Nu tad samurayam perm banu :D Ā, un nepateicu tev, samuray, paldies par gag. Paldies :D

Man vairāk vakar likās debīli, ka viens non-stīmeris gravelpit pie uzbrūkošo bāzes uz trepītēm bija uzmočījis tā abus teleportus, ka visiem, kas tur tportējās nācās taisīt pašnāvību. Lol, tur bija kādi trīs spēlētāji iesprūduši, kam nebija ieroču ar ko sevi nogalināt un nezināja par tādu kill komandu. Pats arī 1x iesprūdu. Ta tur vēlviens engijs piebiedrojās, niku gan tam vairs neatceros. A tam pirmajam niks laikam bija C k y

Link to comment
Share on other sites

Tā kā serveris bieži mēdz būt pustukšs, tad visus šos smadzeņu čakarētājus nav vērts kikot, bet kad serveris ir pārbāzts, tad ar lielāko prieku jālidina tādi ārā ar domu - negribi spēlēt - dod citam iespēju.

Runājot par teleportiem, man nāk prātā mūsu tf GURU kangarS, atļaušos citēt

"Neatbalstu inzhinierus ! haljavnie frageri kas parsvara vien uz teleportiem frago! "

ĀMEN!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...