Jump to content
GIGN Forum

Charlz

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Charlz

  • Birthday 07/21/1980

Profile Information

  • Location
    City 17
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    -----
  • AIM
    -----
  • MSN
    -----
  • Website URL
    http://snr.lv
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1355 profile views

Charlz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. banaan, ja taa ir austraalijas zelta - varu ietreidot - vakaraa uzmeklee mani steamaa.
  2. Charlz

    Aiterz

    6dien veel viens invaldiids bija, bet taa kaa skatos te visiem pohuj - neredzu jeegu kko turpinaat postot.
  3. Charlz

    Aiterz

    neatradu kur iisti spamot par invaliidu.. metu te, ja kas adm/mod paarmet kur vajag. neapshaubaams, tiirs speeds, par citaam mantinjaam nezinu, nespektoju. pieveershamies invaliidam anrejogo vai kkaa taa. demo -vaidzeetu buut iistajam.
  4. apraujot straavu var nobeigties baroklis, maatesplate, cietie utt. ups - pareizais risinaajums.
  5. ieteiktu meeghinaat atrast kaadu raid kontroliera razhotaaja tuuli.. tu izmanto mplatee iebuuveeto vai ir atsevishkjs kontrolieris? jebkuraa gadiijumaa - mosh no dos'a ieejot konfigos ir kaads tuulis vai arii os'aa uzinstaleejot raid kontroliera draiveri/softus - atrodas kaads tuulis.. vnk lai kaads kreisas sotfs nenopish vispaar visu
  6. kaadi kompja parametri, kaads os?
  7. toch zini, ka sadaliits pariicijaas, nevis ir divi diski? MyComputer>Properties>manage>Disk Management - gadaas ka otrs disks nav ieimporteejies kaa naakas un tad vajag nospiest ar peles labo un "import foreign disks" vai kkaa taa.. mosh partiicijai ir kkas liidziigs? tikai netaisi jaunu partiiciju vai formateeshanu - tad datus dabuut buus daudzkaart sarezhghiitaak, ja ne neiespeejami. varbuut vajag paarkonverteet partiiciju uz dinamisko.. gruuti pateikt - iemet skriinshotu ar to disk manegement.
  8. pilniigas muljkjiibas. windows 7 beta iet liidz noteiktam datumam, taatad sanaak riitdienai.. windows 7 rc dereetu veel uz kaadu gadu?.. betas, rc upgreidot nevar - jaataisa clean install, saglabaa visus datus un paarinstalee. peec aktivizaacijas terminja beigaam, ja nav aktivizeets un uzreiz caur internetu nevar aktivizeet - iekshaa netiec, vieniigais safe modee - tobish vari nobackupot failus un paarinstaleet.
  9. videokartes driveri, directx..
  10. akauntu atguvu, jo pats biju pircis un man bija visa nepiecieshamaa infa. kaa jau kaads rakstiija - inbox meils suukaa, gmail'aa viss notika momentaali reaali kaadas 3 dienas no kuraam 1 deelj taa, ka biju noraadiijis nepareizo akaunta vaardu TL
  11. vakar mani uzrunaaja steam "draugs" nometot linku.. taa kaa juuzoju antivirusu, nebaidiijos no viirusiem un nochekoju, kas tur ir - nokachaaju arhiivu, atveeru, palaidu - nekas nenotika, antivirus arii neko neteica.. domaaju fufelis.. BET! peec briizha, steam prasa kkaadu reloginu (diemzheel skriinu neuztaisiiju), tad arii sapratu, ka nu ir ziepes. paroli, protams, nerakstiiju, izdzeesu steam folderi un paarinstaleeju steam'u, bet ielogoties jau vairs nevareeju.. attaisiiju epastu uz kura reghistreets bija steam akaunts - tur man divi meili, ka slepenais jautaajums un kontakt-epasts veiksmiigi nomainiits.. taakaa uzmanaties no shaadiem gadiijumiem. gribeeju pajautaat, vai neviens cits no vinja draugiem neko liidziigu nav sanjeemis? cik redzu jamajam tur vairaaki gign'a speeleetaaji ir draugos.. ja kaads paziist personiigi - varat iedot bietee, vai pazinjot man, kas par fruktu un kur dziivo
  12. Charlz

    Admins?

    macho, jautaajums nejau par to ko kur kursh celj, bet gan, par to, vai taadi rankeri var briivi darboties? samuray, tobish ko katrs grib to dara? po visiem paareejiem? prieksh kaa tad ir admini?
  13. Charlz

    Admins?

    staasts iz dziives - seezh divi jauneeklji (YoGurtS un kuligs2) kaa engiji, pilniigii takstiski nesvariigaas vietaas, uzbuuveejushi visu liidz 3 levelam un kachaa punktus savos teleportos, nezinu bija vai nebija tobriid kaads admins uz vietas, bet vairaakus raundus tie shaadi riikojaas.. nu poh par tiem punktiem, bet stulbaakais, ka aiznjem divas playeru vietas un komandai galiigi nepaliidz briidii, kad es vinjus rupji uzrunaaju (nosaucu par pim*iem) baba tonja mani nogagoja.. nezinu, cik ilgi jamais speeleeja, bet katraa gadiijumaa, abi iepriekshmineetie nekaadus sodus nedabuuja, kad paraadiijaas lil'nigga, abi nomainiijaas uz medikjiem un skraidiija savaa nodabaa aarsteejot viens otru un atkal bez jebkaadas paliidzeeshanas komandai.. vai adminu riiciiba, bija korekta un kas buutu jaadara liidziigos gadiijumos? p.s. ir kkur redzams visu tf2 adminu saraksts?
  14. nu 100+ veel taa, bet nu virs 300 toch vareetu kickot.. ja var - tad toch loss'erus vajag kickot.
  15. vareetu uzlikt latency shkjirotaaju, ienaak tauta ar ping 200-300-400 un saakas visaadi joki.. kartes beigaas vai tad nav votemaps? mosh jaucu ar kaadu citu serv. ja ir - manupraat, var uzlikt, lai bijusii karte neparaadaas naakoshajaa votee, vai vairaakaas naakoshajaas, tad arii mainiisies vairaak kartes, nevis grieziisies 3 defaultaas..
×
×
  • Create New...