Jump to content
GIGN Forum

Papljaapaasim


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Te vispaar nekas netiek apspriests taakaa vareetu taadu masu topicu, ko par katru klasi domaa un vispaar parunaat par tf2 teemu....

sakkshu

Scout: Ar scout update playtime uzkaapa uz gandriiz lielaako,bet nu kopsh taa laika iisti neesu speelejis- dievinu FANa triple jumpu- un tikai shii iemesla deelj to suudu lietoju..... reaali njemu skautu tad ja nav daudz sentry un plash apvidus kur leekaat un shaut.....

Soldier:2. mazaakais playtime- leens tas drankis, bet nu saaku pieshauties- biezhi rocketjumpa damage ir fataali mazaaks par tiem damagiem, ko dabon ja staaveetu uz zemes, ja sito iemaacaa tad jau ir forshi+ var iemaaciities ar rocket jumpu un laapstinju darboties.... bet nu jaa anav man miiljaakaa klase- var veel panjemt ja kaadus buildingus taalaa range jaiznes....

Pyro: nekaadu skilu jau iisti tur nevajag... var panjemt, ja redz, ka kautkur forshi var ieskriet un izaardiit+ pabliezt crit raketes atpakalj, vai ar axtingsheru paaardiites, un taa arii tas playtime savaacies.....W+M1 powaaa

Demomman: mzaakais playtime.... vienmeer vinji ir pietiekami un arii iisti ar vinjiem maaceet nemaaku.... tik vien kaa kaadas buuves izaardiit, ja paareejie 5 demosuudi to nevar izdariit

Heavy: gandriiz vai nenjemu, bet peec taa update, kad spreads mazaaks vinsh laikam ir diezgan lietojams, netikai tuvaa bet arii videeji taalaa range, bet nu arii iipashi ar vinju maaceet nav ko, tik vien kaa iistajaa briidi uzspiest m1 vai m2

Enginner: parasti nejmu tikai tad, kad teamam fataali trukst viens... ja panjemu speeleeshanai, tad uzbuuveeju tos suudus, kaadaa netradicionaalaa vietaa, kur aatri vinju noaarda, veiksmiigi paraujot kaadus paaris fragus liidz... no otras puses dazhreiz kad vajag ar inzhenieri paspeeleet, ir intresenti paskriet pakalj, kaadiem demomaniem, kuri tevi ignoree un domaa, ka bez sentry tu dmg netaisi :)

Medic: visspeeletaakaa klase, bet nu ko vajag to vajag, biezhi truukst un jaaa.... lieta ko miilu ir uberzaagjis ble.... ieskriet pretinieku baazee un tad lielas veiksmes gadiijumaa uberotam skriet aaraa un mosh veel kaadam draugam paliidzeet novaakt kaadu...+ adatas ir overpoverotas blin, protams nav iebildumi, bet nu besii ka duelii siniper vs medic, edics 100% vinnee un veel paliek ar full hp. taatad:

Sniper: Itkaa 3. mazaakais playtime, bet nu man liekas ka speleeju ar vinju aparaak biezhi- ja nav kaadi 2 sniperi tad vinju panjemu un meeginu paardiit galdvas, bet biezhi roka neklausa un nu jaa blin tad var njemt kko citu

Spy: nu ne velti 1/3 no maniem kiliem gignaa ir ar nazi :D fucking prikoliiga klase..... ceri ka kaads pyro neskries apkaart visus dedzinaadaams..... uzbrukumaa diezgan nederiigs, bet nu aizsardziibaa, visu fronti vinjiem izaardiit- fluk,fluk,fluk, gatavs... taapat visu vagonu stuumeeju brigaadi...

nu jaa te jau pietiekami srakstiijis... kkad uzrakstiishu domas par populaarakajaam karteem....

Link to comment
Share on other sites

es beidzot ar soldieri sasniedzu 20 punktus... savulaik, kad solderim bija iespējams nēsāt līdzi 2x vairāk raķetes, biju sasniedzis 19 un vairāk nesanāca... gan jau noteikti kādam no-laiferim ir vairāk, bet nu priekš manis tas ir ok :)

Link to comment
Share on other sites

interesants raksts. būs ko lasīt. es tf2 sāku spēlēt pirms 1 nedēļas, un mazliet jau zinu kas un kā.

okei - es tf2 arī biju spēlējis kaut kad pagaišgad un tad visus pamatus iemācījos, tāpēc kko jau māku.

SCOUT - hmm, pašlaik bez neviena jaunā ieroča nav īpaši forši. man vaidzēs izpildīt archievments lai dabūtu drinku, tennisa bumbiņu u.tml. tad būs arī daudz jautrāk un labāk spēlēt ar šo klasi. bet pagaidām man liekās ka ar viņu ir viss labāk spēlēt koferīšu mapēs.

SOLDIER - agrāk kad pirmo reizi spēlēju TF2 man viņa bija mīļākā klase. jo man liekas tas ir tāds standards, ar kuru vnk var iet un lidināt visus gaisā. vienīgais, tagad sākot atkal spēlēt tf man ar viņu vairs nekas nesanāk.

liekas, tik grūti spēlēt ka jopt - labāk nē.

DEMOMAN - uhh, laba klase. tikai ne priekš manis - pagaidām.

ar viņu neesmu nekad labi spēlējis. izņemot labākais kas ir bijis uztaisīt 1 double kill ar 1 sticky bomb.

reāli klase priekš vairāk pieredzējušiem spēlētājiem ... pēc manām domāam.

MEDIC - ņemu tikai ja ir saprotoša tauta, kuriem mediks arī ir vajadzīgs ! savādāk, ja paņemu medic, un healoju kkādu bez smadzeņu radījumu, labuma nekāda, tikai laika zaudēšana ieņemšanai / aizsargāšanai.

bet nu toties, ja ir kāds labs player, viņš ar medika palīdzību tālu var tikt.

HEAVY - resnais ! patīk īstenībā dažās mapēs ar viņu izārdīties. bet es ar viņu spēlēju tikai tad, ja man ir mediks. jo bez medika man nekas labs nesanāk, jo esmu tik lēns, ka mani visi paņem priekšā.

mm, natascha ir reāls. ļoti patīkami šauj un skaņa arī forša ! vienīgais, nepatīk ka 2 guns šotganam ir sandvich. sanāk tā, ja kādreiz beidzās lodes, nav ar ko šaut !

ENGINEER - ... building a sentry gun ....

viens no labākajiem veidiem kā aizsargāties ! kad man ir jāaizsargājās, es vienmēr cenšos ņemt šo klasi, un aizsargāt punktus. uzliekot sentry visvisādās vietās. dažreiz ir labi - dažreiz slikti.

mans rekords ar sentry gignā ir kkādi 12 killi un daži assisti. iespējams maldos. nu jā, tas jau nav nekas daudz, bet nu tomēr kkas jau ir ! manuprāt - šī ir laba klase.

SPY - dažreiz var baigi izbesīties ... ja es eju uz viņu sākumu, un pārvēršos par kaut ko piemēram.. man kāds gudrītis uzšauj, un viss esmu atmaskots. vai arī eju, eju, pieeju pie sentry, uzlieku sapperu, un pienāk engis un sāk dauzīt es pieeju no muguras, un palieku redzams, sāku durt, a šis nosit sapperu, bet es viņu. un tad mani sentry vnk paņem. grūti ir spēlēt ar šo klasi. bet nu, dažreiz jau ir zbis.

SNIPER - vienā mapē ar šo es dievinu spēlēt. jo ir vieta, kur ielienu kad redzu caur mazu caurumiņu ideālu vietu. tad es tur sēžu un sēžu līdz izlien kāda galviņa. ir nice ar viņu spēlēt, ja ir mapes kur viņš ir vaidzīgs. tikai viņu vaig piesegt no spy vai kkā tāda.

Link to comment
Share on other sites

Vispirms nelielam priekštatam - stati http://steamcommunity.com/profiles/7656119...92902/stats/TF2

Spiegs - Viennozīmīgi vismīļākā klase ar kuru ir dabūt arī visvairāk punktu 33, arī mediķim ir šāds score. Spiegu gan parasti ņemu tikai tad, ja komandā nav neviena cita, vai dažreiz arī viens. Tas tāpēc, ka nepatīk, ja dažreiz spiegu paņem nemākulīgs spēlētājs, tad bieži sanāk, ka mani nodod, ja nāk man līdzi, kā arī pretinieki kļūst daudz vērīgāki un visus pārbauda.

Mediķis- Pavisam vienkārši. Ņemu tad, ja trūkst, tikai ar tādu nosacījumu, ja būs, kas viņu varēs normāli izmantot.

Pyro - 3. vislielākais nospēlētais laiks, bija pat 2., bet tajā pašā laikā vismazāk gūto punktu skaits. Ņemot Pyro nedomāju par fragošanu, bet gan par uberu palidināšanu pa gaisu. Patīk arī vnk ielekt barā un visu ko var to dedzināt, tāpēc arī vien tie 14 punkti.

Heavy ņemu tikai tad, ja man būs mediķis, vai arī citreiz pasēžu pie dispensera un bliežu.

Scouts, ja pretiniekiem nav sentriju, tad ar lielāko prieku pačakarēju viņiem smadzenes ar sandmanu. Bet tas online time, galvenokārt tik augsts achievementu dēļ.

Demomanu ņemu praktiski tikai, lai iznestu sentrijus.

Soldiers ne tik ļoti patīk, ņemu tad, ja komandā trūkst, vai arī viss cits apnicis.

Snaiperim cipa max score ir 19, bet vajadzēja būt 43. Kaut kad kkas negāja ar tf2, un pēc minority padoma izdzēsu vienu failu, kas visus rezultātus atmeta par dienu atpakaļ.Tā tos 43 punktus vairs arī neredzēju.

Link to comment
Share on other sites

Es to tf2 jau esmu tā nodzenājis, ka ļoti labi spēlēju ar visām klasēm. Sākumā nerubīju spēlēt ar soldieri/heavy (vispār jau, ar demomanu arī ne, bet pubā jau tāpat visi mira), bet kad iemācījos, tad sapratu, ka tfā viskrutākā klase ir soldiers, to tagad dzenāju diezgan pamatīgi. Pubā nenormāli kruts ir arī heavy, ja man trāpās kāds +- normāls mediks, tad ar šīm klasēm tiek ownots diezgan pamatīgi, vienalga cik kruts serveris. Ar soldieru lēnām mācos airshotus (tb ar vienu raķeti uzpird čali gaisā, ar otru gaisā novāc), līdz šim es šāvu tur kur šis nokrīt.

Snaiperis - ko tur daudz piebilst, trešā spēlētākā klase (lai gan soldiers drīz panāks), ar šo klasi ir maz krutu džeku, somu serverī ir daži, kas pro līmenī spēlē, ar tiem sanāk tā asāk kauties, ar pārējiem snaiperiem nav pārāk interesanti, lielākā daļa charge-o šotu un tad bliež, bet es lielākoties vienkārši kapāju pa galvu.

Skauts - vismazāk spēlētā klase (26h, pirms skauta apdeita bija ~19h) bet cik esmu spēlējis ar viņu man baigi labi sanāk, skaistākais kills bija atkal foršajā puspro serverītī, viens soldiers rocketjumpoja uz spotu (badlandos otrais spots no bāzes), es redzēju, ka šas no gaisa saņemšu raķeti, doublejumpoju prom, uz platformu, lecienā paraujot tēmekli gaisā un izšaujot. Viss notika tik ātri, ka es knapi ievēroju, ka trāpīju pa džeku, kurš gaisā nomira.

inženieris - visspēlētākā klase. mīlu celt agresīvus sentrijus un ownot ar 1lvl sentriju, dažreiz baigi labi sanāk. 22 killi ar vienu sentriju maksimums (to pašu dabūju krutā serverī nenormāli cenšoties + komandas atbalstu).

spiegs - klase ar kuru reāli spēlēju pusgadu (jo tad nopirku jaunu kompi). nedaudz skumdina jaunais apdeits, jo tad vairs tik lielu skillu nevajag (novākt inženieri un uzlikt sapperi 3lvl sentrijam agrāk bija MĀKSLA, tagad tas ir vienkāršāk par vienkāršu). Nesen dabūju 36 punktus pohujā pa badwateru blandoties (blu komandā), nezinu kāpēc mani tik ilgi nenovāca, bet nu rēcīgi.

demomans - sākumā likās debīla un garlaicīga klase, tagad esmu šādās tādās lietās iebraucis un spēlēju daudz labāk + ir arī interesantāk. otrā spēlētākā klase, bet lielākoties tikai tāpēc ka agrāk, kad spēlēt ar citām klasēm labi vēl nemācēju + daudz goldrushi un dustbowli bija + kompis ne pārāk labs, tā bija vienīgā klase ar kuru varēja ownot. dala punktu rekordu ar mediku.

mediks - es faking ownoju ar mediku :) ja man iedod kādu puslīdz ok soldieru (kura domāšanu es jau lieliski pārzinu), tad mēs esam nemirstami (es pārsvarā nocrit serverī spēlēju). Ar kritzkriegu pirms ~mēneša dabūju "assist soldier's 5 kills in one ubercharge" achievementu. 55 punkti arī runā paši par sevi (tā bija traka reize). Tiešām labi mediķi ir liels retums (parasti ir tādi, kas skrien ar ubersaw kauties ar soldieru, kā arī tādi, kas nezin, kad atkāpties, jo ir acīmredzama dirsa, bet iet hīlot čali līdz galam).

kas vēl palika, ā, pyro.

ar pyro es spēlēju ļoti maz, tās 34h man ir savākušās lielākoties dēļ Jurko + es dažreiz prikola pēc paņemu pyro. Nesen iemācījos normāli airblastot raķetes soldieram, axestinguishers r0x un flareguns arī. Forša klase, bet maz vietās tiešām efektīvi pielietojama. To varu pateikt kaut vai pēc tā cik nenormāli daudz pyro esmu izownojis ar soldieru/heavy - vieni no vieglākajiem fragiem spēlē.

edit: worm, agrāk soldieram nebija 2x raķetes :) bija 32, tad samazināja uz 16 un relatīvi nesen palielināja uz 20. Un ar soldieri tik daudz punkti ir tikai normāli, man 100 gadus stāvēja kaut kāds 19 (pēc tam 100 gadus 29). Tagad 39 dabūju hvz kā, vienkārši mani neviens nevarēja nošaut (kso vai gignā, neatceros), puspro serveros nekad tik ilgi nesanāktu ar soldier izdzīvot. Ā, atceros, pirms tam man bija 38, kurus dabūju turbine lēkājot no vienas kartes malas uz otru ar rocketjumpu un sodot visus (man bija labs mediks).

Link to comment
Share on other sites

Scout: Pirms achievementiem principā nespēlēju(nu ok bija 11h, bet tās kaut kā savākušās), tagad savācu visus ieročus un ar vairs necik neesmu spēlējis. Tam ātrumam prasās labāks fps, tobiš nomainīt manu rakstāmmašīnu.

Soldier: Lieliski visu bombīt no attāluma vai arī sist ar lāpstiņu, protams tracina lēnā pārvietošanās, starp citu ar resno es kaut kā to neizjūtu, bet ar šito gan. Bet nu anyway riktīgi labs.

Nu ko sauc par "skillu", 75% pyro, ko esmu redzējis serverī nedomā ar galvu. Flaregun ir superīgs, patīk ar to nonest nepieskatītus sentrijus, vai tādus, ko tikko sāka celt. Nospēlētās stundas runā pašas par sevi. Tad, kad bija backburners ar +50hp vispār bija imba.

Demoman: Cenšos ar jamo vairs nespēlēt. Nu vienkārši nav interesanti, kaut kāda frageru klase. Labākos punktus dabūju goldrushā kopā ar alwi, kurš mani dakterēja. Pāris reizes izownoju visu tačkas stūmēju brigādi un vēl dažādus kadrus, kopumā 39 killi, kaut kādi assisti un papildus punkti par defensu un lielākais damage. Kaut kad mācījos visus tos mega lēcienus, ko cw izmanto, bet man pietrūkst pacietības.

Heavy: Kopā ar mediķi ideāli ownot. Vienu laiku biju iepraktizējies db pirmajā steidžā segt abus apakšas tuneļus, kamēr augšā kaut kādi mūsējie tunelī bija 3 sentrijus uzmaukuši.

Enginner: Kaut kā vairs nepiedur, kādreiz nospēlēts bija diezgan. Tagad tikai, ja vajag kādam palīdzēt uzcelt kaut ko ātrāk un atpakaļ uz savu klasi.

Medic: Bez runāšanas nav spēlēšana, un tā kā man patīk uz tumbām likt skaņu, tad nerunāju un nespēlēju. Bet kad savācamies ventrilī, tad jau kādu reizi paņemu. Atceros vienu labu gadījumu, kā goldrush pie pēdējā punkta pa kreiso malu gājām klāt, kaut kāds sentrijs aizmeta pa gaisu un nokritu pie snaiperiem, kurus ar zāģīti nobendēju, trešo vēl nošāvu ar špricēm un tad ar jauno ūberu lecu lejā kaut kam pieslēgties, no savējiem.

Sniper: Gadās, kad sašauju smuki 10 galvas pēc kārtas ļoti īsā laikā, bet parasti nekas nesanāk - droši vien mana rakstāmmašīna nevelk un choke arī parasti kaut kāds liels. Nezinu kā to netcode pareizi sačinīt, vienu laiku bija baigi labs un ar soldier raķetes gar malām precīzi varēju šaut, tāpat ar snaiperi airshoti sanāca.

Spy: Nemāku spēlēt, bet patīk tēlot "combat spy" un šaut visus ar revolveri. XD2

http://steamcommunity.com/id/vincister/stats/TF2

Link to comment
Share on other sites

Scout: Kad pirmo reizi uz sava PC spēlēju Team Fortress 2, šī klase bija viss mīļākā.

Un līdz pat šim brīdim dažreiz spēlēju ar šo klasi. Patīk ar bumbiņu kādam uzsist pa galvu.

Tā vairs īsti nav ko piebilst, jo tā nespēlēju ar scout ļoti bieži, pārsvarā tad, kad serveris ir patukšāks.

Jo nav forši skraidīt ar scout pa serveri, kurš ir pilns, protams daudz kas atkarīgs no kartes.

Soldier: O JĀ! :10cm:

Šī ir mana mīļākā klase, ar šo klasi spēlēju viss biežāk.

Nepatīk, ka viņš lēni pārvietojas, bet pie tā jau esmu pieradis. Un būtu pat jocīgi spēlēt ar soldier, kas skrien ātrāk, nekā visu laiku skrējis.

Bet patīk, kad kāds rij manas raķetes, un dabū izjust sitienu ar lāpstu pa vaigu.

Noteikti bieži redzat, kad serverī spēlēju tikai ar viņu. :)

Pyro: Forša klase, patīk dažreiz pasvilināt. Kā arī pielietot air-blast (kas man īstenībā, ne ļoti labi padodas), protams visi jaunie ieroči rullē.

Viegli nosvilināt inžiniera uzcelto staffu, protams atkarīgs no situācijas.

Demoman: Nespēlēju ar šo klasi, un nespēlēšu! Nepatīk! Ir bijis, ka pa naktīm ar viņu ārdiju gign serveri, bet tas jau bija ļoti sen.

Heavy: Kā jau vincister minēja, ar mediķi forši pakrušīt. Arī ar šo personāžu nespēlēju, jo viņš ir lēns, un visu lēni dara. Bet dažreiz paspēlēju. Maizīte rullē! Me & sandwich are coming for you!

Enginner: Enginner rullē! Man patīk skats, kad viņš skrien virsū ar pistolīti. Vispār super klase! Dažreiz iesēžos ar viņu kādā spotā - pabūvējos, bet pārsvarā palīdzu to darīt citiem.

Medic: Ļoti reti spēlēju, bet izpalīdzīga klase. Bez viņa, ir grūti kaut ko izdarīt. Šis personāžs komandā ir ļoti svarīga lieta. :)

Sniper: Jā, patīk šī klase. Visvairāk man ar viņu patīk spēlēt db pirmajā stage. Tur var forši pahedšotot. Ja ir skill's, tad var visus forši ownot!

Spy: Ļoti reti spēlēju. Tikai tad, kad kaut kur ir sabūvējušies ļoti daudz enginner'i, tad viņu staffu var forši pasapot.

Link to comment
Share on other sites

mans viedoklis strikti atšķirsies no citu, jo ar 9fps spēlēt ir mazliet savādāk:

Scout: otra debīlākā klase spēlē. overpowered. kas skautam ir jādara? jāskrien un jāmirst, nevis jāowno citi.

Soldier: it kā stiprs, bet man ne pārāk patīk. neesmu liels raķešu šaušanas cienītājs, par lēnu priekš manis.

Pyro: mana mīļākā klase. ar viņu var reāli krušīt, par neko īpaši nedomājot. vienkārši uzmočī virsū un skaties kā visi deg. flaregun arī viena nežēlīgi forša fīča. vienreiz sanāca ar diviem šāvieniem no vietas nodedzināt divus snaiperus, kas stāvēja pie viena lodziņa.

Demoman: būtībā vienīgā karte, kur viņu izmantoju ir gravelpits, lai kā sakanais sākumā nomīnētu durvis.

Heavy: viss tā kā būtu forši, ja vien nebūtu tik lēns...

Engineer: viena no manām mīļākajām klasēm. reizēm, kad spēlējot tf2, uz otra pc ievajagās kaut ko padarīt, tad mierīgi var paņemt, inženieri iebūvēties un novērsties uz otru pc. Nebūtu tikai to spiegu...

Medic: noderīga klase, kuru bieži vien izmantoju. reti kad ir serverī kāds normāls mediķis, tāpēc nekautrējos paņemt mediku un healot citus.

Sniper: parasti izmantoju spēlējot uzbrūkošajā pusē, kad negribās uzreizi skriet virsū un mirt nost. ar 9fps nav diez ko viegli pašaut, bet vienreiz sanāca 10 sekunžu laikā 3 hedus izšķaidīt.

Spy: par šito šudu vispār neko negribās rakstīt. pēdējā klase, kuru esmu gatavs ņemt. ja tev kauns normāli stāties pretī cīņā, tad labāk nespēlē vispār. no spiegiem vienīgais labums - viņi labi deg!

Link to comment
Share on other sites

Scout: Pubaa ar scoutu var speleet tikaj 5 punktu mapees ( mans viedkolis ) tur es varu pamatiigi ownot =}

Soldier: Solliju njemu tikaj kad punktam ir briesmas vai ja ir medikjis kursh mani healos vel man patiik uzlekt kautkur kaadaa vietaa kuru pub speleetaaji nezin un vienkaarshi apshaut vinjus =)

Pyro: Speleeju ja gribu atpuusties bet dazhreiz varu pamatiigi izownot ar uuberu kaadu vietu (piemeeram ctf_turbiines intel room)

Demoman: Shii klase ar kuru pavadu visvairaak laika speleejot cw un pubos jo shai klasei nevajag spilgti labu aim ( nu ja ar pipe tikaj) un vinja pubaa ljoti der var aizskriet ar medikji ar uuberu (piemeeram ar kritiem kad njem A punktu gravel pitaa) un izownot pilniigi visus jo tas ir vnk spams un nekas vairaak

Heavy: Charge me doctor , tas ir viss ko varu pateikt bez medikja pubaa tikaj ar sandvich dazhreiz turos a ja pakjerts shotguns tad tikaj pie aptiecinjaam pieskrienu un varu kautko izdariit ( vispaar uzskatu heviju par stulbu galjas gabalu bez medikja )

Engineer: Eedu pusdienas vai kaads draugs atnaaca tad speleeju ( dazhreiz ja gribeeju ranku paaugstinaat :P)

Medic: Vieglaakaa klase pubaa punkti iet assisti iet (miilu uzgriezt kaadam ar ubersaw pa pauri :) ) Patiik speleet par medikji Payload mapees

Sniper: Neprotu speleet sho klasi (Laikam vieniigaa klase kura padodas vissliktaak) bet payload kartees var pastaaveet un vel 2fort protams =]

Spy: Payload kartees laba klase man patiik griezt muguras un sleepties ar spy gruuti speleet Dustbowlaa jo tur ir pilniiga galja un shauras ielinjas ( imho tas nav reaali ) iipashi 3 stage saaakumaa kad ir baigais baserape =]

Thanx for reading

Cheers

Cf.

Link to comment
Share on other sites

tā...ko es pa klasēm varu...hm nu savas 300h iekš steam ir + non-steam laiki, so ir savas domas.

kr4:

scout: tikpatkā nespēlēju. reāli paņemu citreiz jo man patīk viņa izteicieni. tas ar viss.

soldier: kas labāks. reāli pyro var atsūkāt soldier priekšā. bet mīnus ir lielais lēnums. kr4 patīk - iemācijies esmu šaut raķetes kā vajag un killi ar nāk. nav ne vainas.

pyro: fuck pyro.

demoman: spēlētāka klase. nu reāli man viņš patīk. gana hp, ātrums ir + sticky jump. pārlec pāri battlefieldam un iznes no muguras pretiniekus. kr4 visi lielie rekordi pieder šai klasei.

heavy: agrāk spēlēju tikai ar heavy. tagat nor besij viņa lēnā pakaļa. agrāk kad iekš cw vel izmantoja viņus tad ņēmu to. nu viss ok ar klasi un vākt var, bet zb, ka lēns.

enginier: kr4 ir ok. ir savas standarta vietas, kur ceļu sentrijus. kādi 40 punkti laikam ir bijušu...nu kā jau endžijs.

medic: nav laika būt. kādam tak jādrāž pretinieks :) reāli 5h nospēlētas un ~8k heal esmu dabujis.

sniper: ouč. vot otra top klase. vnk mīlu likt galvās pietam man neslikti sanāk. īpaši iekš cp_turbine. tur mans rekords snaipojot. nu spiegi ir pakaļas ,bet nav tik traki.

spy: uzspēlēju pa reizei. bet nejau lai vāktu sentrijus. īstenībā man besij sentriji. parasti ar spiegu maucu pakaļ spēlētājiem. smuks strīks ir bijis - 2 medici pilni ar uber + 2 heavy un 1 demoman. ah. vnk mCa. labs skats bij.

nu ja...tagat ar demo retāk spēlēju. top klase ir sniper.

thats about it.

Link to comment
Share on other sites

Scout.

Bieži vien spēlēju ar viņu plašās mapēs kā gravelpit un badlands..nekāda vaina ,no jaunajiem ieročiem neizmantoju neko .Dažreiz tīri labi sanāk pašaut ar viņu.

Soldier.

Neteiksim ,ka ar šo klasi spēlēju bieži ,bet bieži vien sanāk uztaisīt kādu airshotu vai kādu killing spree ar viņu,tā kā man tīri labi patīk šī klase.

Pyro

Ar pairo parasti ņemu tad kad ir ieņemts dustbowl pirmais punkts es ar pairo skrienu un iznīcinu visas tiko saceltās engineer lietiņas un radu milzīgu haosu ,dažkārt pat vienam sanāk paņemt punktu.

Demoman.

Demoman,mana iecienītākā klase ,bieži vien sanāk visu ownot ar demomanu,it īpaši jau sentrijus ,kā arī pēdējā laikā man ir audzis aims trāpit kādam ar pipe bombs.

Heavy

Ņemu reti,bet ja ir kārtīgs mediks var visu serveri iznest ,tad es arī tad rīkojos :D

Engineer

Intresanta klase,parasti cenšos iecelties tādās neparastās vietās ,lai nepaliktu garlaicīgi ar viņu tur stūrī dročīt. :whistling:

Medic

Ik pa reizei jau paņemu ,bet parsvarā tikai tad kad reāli ir ko healot ,bet savadāk nē .

Sniper

Snipers,arī man patīkama klase ,jo man tīri labi padodas hedos likt :thumbsup: ,īpaši dustbowl 3stage.

Spy

Kā jau te kāds minēja izmantoju tikai kad mana komanda aizsargājās.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...