Norek Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Man vispār antivīrusa nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 man patika pagaisa gada joks kur tipa nozaga jauno kasti serverim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Man datorā ir viena spēle, tā pati legāla. Uzlieku mīksto. Edited April 1, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Nekā legāla, tože lieku mīksto Bet biku par traku ar tiem jociņiem, too many for 1 day Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 iegāju šeit tāpēc ka skype viens sāka bļaut ka gign čupā. Uzreiz sapratu ka joks uzliku miksto! Bet joks istenibā izdevies cookies 4 u Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Par spēlēm ok. Vienīgais ko spēlēju ir TF2, kas ir legāls. Nelicenzēts man ir WINDOWS. Un mūzika gan jau arī tajā skaitā ir. Nobalsoju par variantu "Noformatēšu cieto disku", bet reāli ir "Uzlikšu mīksto, gan jau mani nenoķers". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 lol es atnāku mājās no skolas, ieslēdzu internetu un man defaultā lapa gign, un uzraiz emocijas, WTF??? Tad atcerējos, ka 1. aprīlis un viss jasno. P.s uzliktu mīksto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 :D patiešām izdevies joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Man vienalga Man ir viss legāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Man ir 1 legāla un 1 nelegāla , legālā ir tfs nelegālā cs. Es nomainīšu csam ikonas uz Tfa , un pateikšu EP ka tā vienkārši ir mana otrā TF2 mapīte , lai tikai pamēģina piesieties. Pagājušogad bija tas pats , tapēc neuzķēros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Pagājušajā gadā bija labāk tur točna es noticēju shogad mazliet nenoticēju + cs statos kas tas bija :D Worms ir shogad pacenties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ā pats labākais ir tas, ka ir AKKA nevis AKAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Pareizi jau arī ir. Autortiesību un Komunicēšanās Konsultāciju Aģentūra = AKKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 ja godīgi uzķēros :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Es esmu laikam vienigais kas neiebrauca ;D Kur bija joks? Jaunumos kkas bij rakstiits vai kaa? Es vsp jokus nesaprotu vismaz shodien ne... neesmu uzkjeries vel ne reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Pirmais ko nodomāju - beidzot un tad pamaniju pogu spied šeit un tad aizgāja ka aprīļa joks. +-6 games nelegālas un 2 legālas. LFS un Stronghold 2 Lieku mīksto, un ja nu kas, cietais pa logu lidos ārā Tamdēļ jau kasti vienmēr neskrūvēju ciet Edited April 1, 2009 by desgor Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) man pohuj Joks labs, kaut man arī neuzrādījās tas jociņš, kas sākumlapā, jo man ir www.gign.lv nevis gign.lv. Bet forumā, uz pāris minūtēm noticēju, kaut gan man pohuj visi tie akkas, neesmu nekad par to satraucies. edit: nevis tāpēc, ka www priekšā, bet gan vienkārši bija atvērts un refrešoju. kek Edited April 1, 2009 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Haus Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ejot lapā jau tiešām domāju gigns ir down... no sākuma likās ka tas dēļ wL, jo rakstījis viss kaut kādus šitus Uzlikšu mīksto, gan jau mani nenoķers - i click'd this Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 aaa viss ok. Vnk parasti pa taisno uz forumu eju ;] Joks labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RipLeys Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 man jau patika sakumā domāju ka tiešām taisnība, bet beigās domāju ka šodien ir 1.aprīlis un arī tur bija norādīts ka var ieiet gign, tad jau ari sapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 IZdevies labs prikols,bet uzreiz sapratu ka tas ir gign joxs Bet uzreiz apzinajos ka daudzi varetu uzkjerties Es vnk ceretu ka mani izlaidiiis un man nekas nebus ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 izdevies joks. tiešām pirms 5 minūtēm ienākot webā,un ieraugot šo ziņu. pat drusciņ pirmajā momentā nobijos. likās ka tas AKKA/LAA tiešām varētu šito izdarīt. Jo par viņu izdarībām šeit topiks jau bija. Bet tad attapos ka ir 1. Aprīlis un ka esmu izāzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Labs, uz joka neuzkeros, bet vareeja jauki pasmieties, par izdomu, un prieks par tiem, aks uzkeraas Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Haus Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 btw, esat draugos izgājuši īkū testu? ļoti viegls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ataisot gign.lv lapu sapratu ka tas ir 1 aprila joks, bet lasiju visu un pasmaidiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now