Jump to content
GIGN Forum

serif

Mirstīgais
  • Posts

    287
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by serif

  1. nebūtu jau slikti )
  2. daj acc,ja norm chel,18+,mozg est,mic est. real nick serif. rekomende allworth,ali,worm,macho. serveri esmu nospelejis 7 minutes.
  3. paaldies tev,kautko sachuniju tur un vis ir ok paldies velreiz
  4. saproti,man nekas nav sapists ar draiveriem,es vnk tajos soun and audo devices ir kautkas sačakarēts un es nemāku atlikt atpakaļ
  5. nu man pie tās kartes nosaukuma ir vnk rakstīts "realtek high defirination audio"
  6. sveiki,mani vakar,paša muļķības dēļ, skāra ļoti nopietna huiņa,tātad.karoč vakar gribēju parunāt ar čali pa mic,bet skatos ka mani nedzird,domāju kas pa štelli,iegāju control panel/audio devices,kautko sačakarēju,bet izrādās ka vnk mic vads nebija iesprausts.vot tā.pēc tam čalis man saka,ka viņš dzirdot savu balsi,kad man kautko saka,vēl visi bļauj,ka,kad spēlēju cs un runāju tad ir drausmīgas ingame skaņas.Lūk tā.Varbūt kāds var iedod tos savus settingus? audio karte:realtek high defrination kkāda.
  7. paldies schnapijam http://www.failiem.lv/list.php?i=usohkn
  8. serif

    Avatars

    paris bija smuki,a tas thumbs.db gadījumā nav kkāds vīruselis?!?
  9. Sveiki,atceros koksā vai kādā citā saitē bija iemesta programma ar ko pats var muķīt taktikas,tajā programmā varēja izvēlēties mapi,apzīmēt katru spēlētāju nu kr4 noderīga fīča,tikai man kautkur pazaudējās viņa.varbūt kāds var pateikt kur viņu novilkt,jo izmeklējos visu netu bet nekā,diemžēl neatceros kā šo programmu sauca.
  10. http://forums.techarena.in/mediacenter/1024296.htm meeri aiztaisi muti :D
  11. izsauc meistaru vēlreiz
  12. kas tas par ģeniāli debīlu vārdu "uzcept" ?
  13. nevajag būt daunim,tad tev palīdzēs
  14. kā to var uzbindot vispar?
  15. shine kā tu vari but tik gudrs shajas lietas?
  16. tev kads prasa servera pluginu?
  17. krr lieta tada,shodien aizgaju uz virtuvi tjipa naku atnaku atpakalj un no galda pekshni nokrit austinjas. philips kkadas. nu chista pirmo reiz ta nokrit. saku klausities muzonu - 4ikss skan tikai kries aaustinja. vai tiesham varetu but ka saplestas vai vnk kkads gluks? negribas tam ta ticet ka saplisa no tada neparak stipra kritiena
  18. da nu vnk pa defu ta aizmirstas! a ta ficha nav iespējama ja?
×
×
  • Create New...