Jump to content
GIGN Forum

tipa elvis

Mirstīgais
  • Posts

    598
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tipa elvis

  1. Var teikt tas pats kas php , manā skatījumā ļoti viegli , tik patrenēties var , no php ir tik pāris atsķirības. <?php //atveram scriptu //ari ievadas un komentari ari liekas aiz svitram $a='5'; // ari mainigais un ari var pieskrit vina vertiba $b='2'; // tas pats kas vienu rindu augstak if ($a == ${ echo "$a ir vienads ar $b"; // izvada ar echo un if ir ka parbaude } elseif ($a > ${ echo "$a ir lielaks par $b"; // ja saprot anglu valodo , tad elseif ir tik pat saprotams ka if (ja) } elseif ($a < ${ echo "$a ir mazaks par $b"; // tas pats kas ieprieksejaja komentara } else { die "ERROR"; //ja notikusi kluda , piemeram mainigi ir bijusi kadi kjeburi vai burti izvada erroru ar die , kas visu pareji scriptu nenems galva un izvadas erroru } // aizveram scriptu ?>
  2. Tak viss gatavs var klapēt ciet, Vienkārši pēc solarf scripta parauga uztaisīju scriptu ar pārbaudēm , kas uzreiz uzliek attiecīgos flagus. + Šis plugins ir labāks takā viss ok ,. paldies par palīdzību..
  3. Vēlējos izveidot mazu V.I.P funckiju savam serverim. No scripta puses (php) man jau ir funckija , kas pēc apmaksas uz nika uzliek flagu un pass.. Tātad man būtu veidzīgs plugins , kas katru raundu iedod spēlētājam ar noteiktu flagu $1000,150hp,un vienu granātu (he) Viss būtu labi ja strādātu uz kādu nevaidzīgu flagu , kurš parasti nedod iespēju ne ban , ne kick , kādu no custom flagiem. Būtu milzīgi pateicīgs ja varētu ko tādu dabūt gatavu EDIT: apdomāju par to he , labāk pat nevajag , kas tad notiks 35hp mapē
  4. Paldies , ka hosta pc pārinstelēšu OS iztestēšu. Mhm par pirmo variantu , tas .bat fails apstiprina crashu ? ja piemēram uz ekrāna uzmet "Nevar atrast modulu ***.dll" OK // Kencal Vienalga ieslēgsies?
  5. Man radās viens nopietns jautājums. Vai ir kāds scripts , vai programma , kas automātiski ieslēdz serveri pēc crash'a ? Atceros , ka kādreiz bija consolē iebūveta tāda lieta , kas pēc doss attack ieslēdz atpakaļ serveri , bet ja uzmet erroru , vajag kādu , kas apstiprina erroru un tikai tad ieslēdzas , takā tas neder. Zinu ka daudzām hostingu firmām piemēram lhc , ir tā , ja piemēram serveris nocrashojas , tas ieslēdzas uzreiz iekšā , var teikt pāris sekunžu laikā. So Gribu dzirdēt Jūsu domas , varbūt kādam ir šāda lieta un var padalīties ?
  6. pameiģini ieslēgt gludekli bez elektrības Nē tomēr ir iespēja , bet padārga (hostings)
  7. Vienkāršī izvelc no amxbans attiecīgos scriptus nedaudz pārveido , piemēram es uztaisīju webam konfigu. tur admin load lists if $name == '$loadlists' scriptins else die "tev nav admina pieejas"
  8. Nav domāta kā reklāma , bet , vai tu domā ko šādu ? ja jā varu iedot tev un aiztaupīt pūleste
  9. Jūs takā tiko pamodušies , vnk uztaisīt masater steam update un tev būs p48 serveris , ja gribi dual protocolu uzliec vnk pa virsu dproto vai dporto īsti neatceros kā viņš saucās un aiziet. āā aizmirsu pateikt , lai uzliktu dproto vajag būt jaunākajam metamodam , respektīvi no amxmodx.org jānovel pēdējais metamods un gatavs emmm , slikti izlasīju pirmo postu , kr4 laikam valvei atkal kāds jauns updates un tagad vnk jālaiž caur konsoli
  10. viss iet , ja nemāki configā norādīt ,lai ranks skaitās pēc IP , vai nika neturu labāk serveri!!!
  11. nu es tev ārī atbildēju ciko skatos vienā ir pielikti <center> tagi un otrā nav tad vēl vienā ir darbība kas dabūn no tabulas ārā pēdējos kas ziedoja . Kā vēl tev paskaidrot ? ja nesaproti neko ko tev atbild ej pamācies pie tantes googles!
  12. nu kodējot php vai html valodā.
  13. Tātad uztaisīju mapi ,ieejot spēlē new game paņemu savu mapi ,bet izmet no cs ar erroru couldn't open decels.v1 kur varētu būt problēma?
  14. tevi cenšas apkāst čali , solarf scripts pa brīvu mētājās!
  15. man liekas gandrīz nekas nav nejiespējams , tikai jābūt zināšanām. Sameklē kādu speciālistu kas tev sakodērs kopā
  16. jaunajiem psihajiem statiem nāk klāt servera plugins!!!
  17. ā neiebraucu nu tad nekā , tas bija viss kas manos spēkos. paprasi "php.l*" tur tev palīdzēs
  18. takš vienkārši pievieno klāt width='468' hight='60'
×
×
  • Create New...