Jump to content
GIGN Forum

desgor

Mirstīgais
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About desgor

  • Birthday 07/09/1995

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    pretējais dzimums, sports, pc
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

desgor's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. M79 atradu i5 ar 8 gigiem ramu, tb Samsungu, no 560GTX mainīšu uz 6950, cena tāda pati - 480ls. Dateksā cenas uzkāpa, nav vairs tik pievilcīgas.
  2. Nekādas programmas, biosā reizinātājus mainīt.
  3. Nē, kompis tiek pirkts jauns, lai stāv, un nav jāaiztiek kādu laiku. Dzesi man vajag labāku par stoku, nedaudz es viņu padzīšu augstāk. Spēles pašas par sevi, uz tāda nevar nespēlēt. Īpaši jau TDU2, GTA un citi shiti.
  4. Un kas tad, tavuprāt, būtu normāla komplektācija?
  5. Heyz. Pašlaik - spied šeit Taču es šaubos par video kartes izvēli. Nezinu kādu lai ņem, kā arī cenai vajadzētu palikt ~460-470 robežās.
  6. Labas vakaras. Štelle tāda - Ir iegādātas divas Radiotehnikas SM-300 skandas, Rigonda ASW-1 subwoofers, SW-400 subwoofers (joka pēc). Pastūzis kas man ir mājās negrib vilkt visu kopā, vai nu atsaka viena tumba (wooferis) vai arī SW subs uz kāda ņeprāka basa. Tāpēc, vēlos pajautāt jums, no personīgās pieredzes vai arī zināms, kādu pastūzi vajag. Pirmām kārtām, izstāstīšu sīkāk - SM-300 kā jau parastai palielai tumbai, nāk divi vadi iekšā, + un -, otrai tas pats. Rigonda subs ir aktīvais, to tikai sistēmā vajag jūgt iekšā, bet ir tā, ka ja ir gan tūzis gan aktīvais subs, labāk visu caur tūzi laist cauri, un aktīvo subu īpaši neizmantot, bet tā ir tikai gaumes lieta. SW400 nav aktīvais, taču caur viņu iet cauri sistēma, t.i., abas 300 caur viņu uz pastūzi. 350W pastūzis nevelk šamo pasākumu, doma iet uz 400-500w, tā teikt rezervei, jautāju jums, varbūt kādam mājās ir ideāls risinājums, tāpēc lūdzams, tehniskos parametrus, firmu, modeli studijā. Paldies!
  7. Heyz! Vēlējos pajautāt, vai kādam ir nojausma, kura ir labākā agp 8x videokarte, ar, pievēršam uzmanību - DDR atmiņām. Nevis ddr2, ddr3, gddr u.c. Ja kāds zin, padalās, lūdzams
  8. Man ir šāds jautājiens. Vai kādam nav pa spēkam uzrakstīt maz skriptiņ, kas veic šo darbību - Caur chrome.exe tiek palaista saite, pieņemsim, draugiem.lv Kā dators ir saņēmis attiecīgu atbildi no saites, tā tiek palaists "mākslīgais" errors (shutdown.exe s- c- t-) kas pēc attiecīgi noteiktā laika ar pievienoto komentāru izslēgs datoru. Ja kāds to var izdarīt, droši nākat klajā.
  9. Viss, uzzināju vainu. Paldies visiem kas lasīja. BTW - Nodegusi video karte. uh oh, double. Man bija slinkums uzspiest edit. *šas kāds atnāks, un izrādīs savu čaklumu ar +10 ;D*
  10. 1. Slēdzu iekšā datoru. 1.1 Viss čotka, boot-up, hardware monitorings, win boot 2. Welcome screens 2.1 Desktops uz 3 sec ieraugu bildi. 3. Viss ekrāns strīpās (tākā teļevizeratoriem, kad nav signāla, bet krāsainās) Jautājums - Kas tad sāk justies beigts, video karte kas no sākuma strādā un tad atņirdzās, vai arī sūda procesors. Iespējamos risinājumus, atbildes na*ujam tā notiek @ reply. FX5200 128mb AGP8x P4 1.8ghz 512kb cache, Northwood P.S. To, ka kaut kas nav labi, un sāk svilt nost, kā redzat, saprotu pats (lai tādu atbilžu nebūtu) Edits: Sākās vakar, kad paņēmu Civilization IV, mainot iestatījumus un sākot spēli, šitādas švīkas parādījās (Pele bij skaidri atrodama, taču rr bija vienīgais risinājums)
  11. Overmmind, es spēlēju uz 70-100 fps, kad biju ielicis to sūda fx5200, šī problēma mani sāka kaitināt, tad, kad datorā nevarēju atrast brīvu vietu, un ar nedēļas starpu sadomāju uzspēlēt cs, ieejot iekšā mani saigidīja šis nepatīkamais "pārsteigums" bez nekādiem būsteriem, bez nekā. Kāpēc man smokā zems fps, to es pats zinu, kartei nav šiederu kas šo procesu kartei atvieglo veikt (radīt dūmus) tāpēc ir zems fps (lai gan draiveris visus kurus redz, stāsta, ka kartei ir 2.0 šeidera spējas) Pārinstalēju windu, negribās stīmu vilkt - aprauties ;D Uz vakara pusi pieķeršos pie stīma. Kaste bija tīra, nekas pieķepis, ņifiga nekā. P.S. Lai neviens neteiktu stulbas piebildes - iztīri cieto, to jau biju izdarījis. EDIT: Appisiens Lago tāpatās. Kaut kas ar dzelžiem nav labi.
  12. Izsūcu putekļus, nekā diži daudz nebija. Pašlaik Ad-Aware dara savu darbu, kad izskenēsies paprovēšu kā iet cs. Sry, d-post. EDIT: Nekas nav labāk, es esmu strjomā, gatavs kasti pa logu izjoberēt na*uj... Windu pārinstalēt negribās, ilgi jāčakarējas. Vēl kādi risinājumi?
  13. 30fps man ir Smoke greneidā kur šeideri ir vajadzīgi. (pēc specifikācijām kartei ir Pixel Shader 2.0, bet to gan jau visiem canyourunit.com ieskaidro draiveris, lai gan kartei tādu nav) Pēdējo reizi tika atvērts kad mainiju iekšas, t.i. video karti uz šito, kas man pašlaik. Labi, tūlīt mēģināšu iztīrīt.
  14. Šādas problēmas man sākās pavisam nesen, pirms tam spēlēju uz simtnieka. Vot tās temperatūras varētu būt pie vainas, jo aiz neko darīt overklokoju gan video karti gan cpu. Procesors strādā stabili, temperatūras tikai 5 grādus augstākas (gan pie, gan bez slodzes). Videokartei pasīvā dzese, nometīšu uz defaultiem tad redzēs kas notiksies. Stay Tuned! Edit: Everests pie AUX rāda 38 grādi (vidēji) GPU-Z man temperatūras nerāda, nav sensora pahodu. Taču, iekš GPU-Z es pamanīju interesantu lietu (es tikko nometu uz zemes to clocku, uz defaultiem) Tātad, Default memory clock 300, Realtime memory clocks - 150 [WTF?]
  15. Labdien. Vēlos pajautāt kādiem zadrotiem kas no datoriem sajēdz vairāk par mani, kamdēļ pie velna, man cs ir tik pretīgi zems fps. Pirms laika vēl rubiju uz 70-100, tagad 30-40 Lietas labā esmu darījis: AVAST scans, boot-up scans - bez izmaiņām CS'a konfigs priekš fps - bez izmaiņām System tools/disk defragmenter/ - Bez izmaiņām Reinstall video driver - bez izmaiņām (tikko ieejot serverī, 10 sekundes ir normāls fps, pēc tam atal 30-40) PC: nVidia FX5200 P4 1.8ghz OC 2.0ghz 768 Ram Uz windas partīcijas ir brīvi 10gb takā ar to nevajadzētu būt problēmām. Any Ideas?
×
×
  • Create New...