Teddy Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 tie noobi aizbrauca jau ap ~12... tikko ierados mājās ar ļoti lielām galvas sāpēm bencikam arī drīz jābūt.. tam vispār esot drebeklis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 pidinji cash(a.ka pedo b3ar), jimba no kalna, diviits, mikjels, nor3k pok3 , eziiic izradas dzersim liidz pirmdienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 benčiks visu ceļu čīkstēja, ka drebina un dur viņam k-kas gludeklis visu ceļu krāca a es pohains turējos uz ceļa pasākums labs, dubļi bezjēgā daudz (mašīnas tepiķīši jāsadedzina laikam) paldies divīt par pasākumu, pirts bija laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) opaaa.... a es tagad seezu majaas un piebeidzu pedejo alinju nee nu viss bij pa skaisto, ja vien nebutu to dublju... es domaaju mes varam diviiti pielikt pie darba, lai mazgaa tagad :D P.S. Jagaida kad alwis celsies, tas paaris fotkas tak uztaisiija... Edited March 28, 2009 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 pidinji...mes izklaidejamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Bļe, es pieceļos un neviena vairs nav. Tas nugan nebija forši brauciet atpakaļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Pa kuru laiku norekonkuls tika pie neta? Dzhimmijs shoriit sadalaas un es uz Diviisha porta nevaru atrast garumziimes. Piis. Ezhmaate Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Pasaakums taads afigena maaniigs bija, jo ierodoties tur pirmaa doma bija aatraak naxuj notiities no turienes, jo liela dalja pasaakuma saakumaa jau taadaa paarpaali, ka maz neliekas un es biju pediks Karoch beidzot es gign tusaa iztureeju liidz pashaam beigaam (arjeee), es tipa auzbraucu kaut kaados 4 uz citu pirti kur izraadaas visi naxuj izrubiijushies atbraucu atpakalj 4:30 uz dyvera banju, kur arii naxuj visi izrubiijushies un par pasaakuma esamiibu liecinaaju vaajsh muzona troksnis no banjkas un tas, ka aaraa ruuca praktiski visas mashiinas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Eu n0r3k, pazvani man tikko skatījos nakts zvanus, izrādās esam runājuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) eu a kas juus veel tur adihaitje? Es vareetu piebraukt kad braukshu maajaas, tagad varoju meichas maasa pc! EDITEEEE! EU DYVIIT! Karoch ja noreks un veel kaadi kadri paliek pie tevis, sarunaa kadu shoferi un vareetu aizmaukt uz svitenpiskas disko paartiju Edited March 28, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ahh, škrobe, ka netiku. Man jau dikti iet pie sirds tie divdiennieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 šitādus tekstus mēs te negaidam. Viņi visiem ir pie kājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Baigi forši. Man kaut kā pie kājas ir tas, ko tu saki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 tikko atcerejos ka vakar special uz masinu gaju lai divitim kadu diviiti par pirtinju iedotu, bet taa arii aizmirsu to izdariit.... toties tikko samaksaaju 7ls par salona tirishanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Man arī nāksies braukt uz kādu kantori, lai iztīrītu salonu, bet to kaut kad pēc pāris dienām, kad beidzot būšu vesels. Guvu vērtīgu mācību, ka ar temperatūru vairs nekad uz nevienu pasākumu nebraukšu. Kaut kādas bildes drīzumā sadomāšu, kur un kā ielikt. Kamēr lieku bildes, viena ar ko papriecēt acis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 bencikam arī drīz jābūt.. tam vispār esot drebeklis? KISS ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 YOU DID WELL!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Man nor iita nebija speeka ieiet netaa un kaut ko ierakstiit... Tiko pamodos BLin ja godiigi shitik smagu party es neatceros, peec vienas nakts man no rita bija galvassapes,drebulis, viss kuteeja un tempertuura, tagad ir pilniigs bezspeeks un vaajums rokas, bet savadaak juto reali labi atpuuties Vienigais mashina es kartigi nosalu, no riita apstaigajam visus kritushos ar registreto,teddy un pusdzivo, pasmejamies par to, kad jimmy un cash gulj divata uz divana, kaut gan blakus izstaba ir briivs matracis Liels paldies divitim par pasacienu, nebiju es vinju ieplanojis kaa divdiennieku, tapec sanaca atraak aizmaukt projam, jo shovakar svarigas lietas in da Riiga jadara, ceru, kad neviens nav paraak aizvaninots, kad pazudaam mees tik atri, vnk tas laiks nogalinnajaa no riita Pirts bija, laba, riktigi ar registreto un deadalive izkarseejamies, peec tam pusliki metajamies kameer vietejas chkas muus peetija Beigu beigas man prieks, kad juu turpinat divdiennieku, buutu no saakuma, ja shis pasakums taa traktetaats, gan jau arii butu, bet pagaidaam peace put, dodos peec kartejas kefiira glaazes p.s. Worms ar Spiti scukas XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ai, es bildes nelikšu. Divas stundas aploudojās uz yy.lv un beigās man izmeta paziņojumu: Neizdevās pievienot failu_. Moš kādu atsevišķu bildi varu vēlāk iemest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 A man vispaar tik labi shodienm pohas vispaar nav! Kaads bla n0r3ks izskatiijaas, kad biju aizbraucis uz turieni ap kaadiem 15:00... Es domaaju, aarsti vinjam sagatavotu celefaana maisu, jo rozha dzhekam ta sasliideejusi, ka bail pat skatiities! Ja nemaldos ezis cashu pielika pie barnakas, tam alkopaurim ganjau gadu veel promiles tureesies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Moš kādu atsevišķu bildi varu vēlāk iemest. Biaatch vajag bildes Shovakar laikam buus lenaam jaturpina, izksatas, vakars tikai saacies, juus tur zinojat, kaa jums veicas pa pilsrundaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Oi, ble! galva ta sāp... es vēl esmu peldšortos zipenes izrādās ir pie manis Edited March 28, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Beidzot mājās. Un nē, braucu es un kritu panikā katru reizi, kad ieraudzīju kādu zaļā vestē. Par n0r3ku un viņa dubļu cīņām ar Divīti šodien pa dienu man telefonā jābūt dažām bildēm, ja atradīšu vadu iemetīšu. Interesants moments bija mājās braucot, kad n0r3ks aizmiga, ap Rīgu pamodās, sāka histēriski smieties un paziņoja, ka viņam stāvot penis. Man palika nedaudz bail. Nu tas tā, lielais paldies Divītim par pasācienu. Atpūšās Viens no kritieniem + n0r3ka tīrās bikses Nekā prātīga vairāk nav. Alvi, izmanto files.inbox.lv bildēm, yy.lv šodien kārtējo reizi gļuko. Edited March 28, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Par n0r3ku un viņa dubļu cīņām ar Divīti šodien pa dienu man telefonā jābūt dažām bildēm, ja atradīšu vadu iemetīšu. Interesants moments bija mājās braucot, kad n0r3ks aizmiga, ap Rīgu pamodās, sāka histēriski smieties un paziņoja, ka viņam stāvot penis. Man palika nedaudz bail. Nu tas tā, lielais paldies Divītim par pasācienu. Džimmij, ZAGLIS. Tas, ka viņam sacēlās bija labs galvenais, ka bija panika atsūti savu nr man PM atdošu zipenes Edited March 28, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) galvenais, ka bija panika atsūti savu nr man PM atdošu zipenes Pa taisno uz lombardu vajadzeeja nest! Saanaaktu viens alinsh un galva nesaapeetu Ziibal dyviits nevareeja uz masu n0reku panjemt :D hujakts bla vaartaas pa zemi un n0r3ks triec alu! Edited March 28, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now