samuray Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 man vēl patika meitene, kas otrādi runāja, nezinu vai tas ir talants, bet nu kurš katrs tā nemāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) Runājot par talantiem... video Edited April 2, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) šitas čalis! reāli kad izaugšu liels gribētu būt tāds kā viņš. Man kauns par Latviju... Man likas ka mes ar draugu esam labakie! http://www.draugiem.lv/special/zz_talanti/...;t=2&vid=16 ja nav gruti ari nobalsojat! Tu vēl neesi sapratis, ka reps nav priekš baltajiem, it ĪPAŠI baltajiem, latvju bāleliņiem? Reps latviešu valodā un no puišeļa, kuram pauti vēl nav nokritušies, izklausās pēc retarda dzejas. Tas jau ir kaut kas cits. American idol viņi arī nedzied savas dziesmas, tātad tas talants, kas beigās uzvar arī nav nekas vairāk kā plaģiāts plaģiāts. Viņiem tās dziesmas ir jādzied savā repertuārā. Nevar nodziedāt kā oriģinālu, tad viņus uzreiz infingelē. Edited April 2, 2009 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Tā arī bija meitene no manām kojam , žēl, ka netika tālāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 video Tie dāņi vnk LIELISKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 nu kā nekā fināla uzvarētāji, bet būtībā es viņu talantus arī esmu skatijies, tur arī neiztrūkst tādu NEtalantu kā mūsu raidijumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) shodien Talsos notiek samurajs shodien raadiiis savu talantu! skatamies Edited April 5, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) PAšam sev par lielu brīnumu, šodien izvēlos to sīko, kura izraēliešu dziesmu nodziedāja, kaut manā uztverē dziedāšana nav talants, bet viņai patiešām izdevās... Žonglieris ar tīri tā neko, tas tā uz strīpas... Pārējie kārtējie ļevie... Edic: Speķucītim arī dievīga balss Edited April 5, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 nu kā tā resnā gove tika es arī tā nemaz nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) vienīgie kas patika bija žonglieris, tad veel tas kurš žonglēja ar futbola bumbu, un tas kursh kafijaa taisiija visaadus ziimeejumus (lapu,gulbi u.c) Edited April 6, 2009 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 piekritu tev pilnigi! okej ar futenes bumbu jebkurš fotbolists domaju šādi macētu,ņemot vērā,ka viņam daudzkas nesanacā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 daudzi bija diez gan labi. patika tie 3 puiši ar savu grupu, saucās "Čehols". Ja nemaldos. forši puiši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 patika tie 3 puiši ar savu grupu, saucās "Čehols". Ja nemaldos. forši puiši. Čehols bija sen,ja domaa par vakardienu vakar bija 3 dzheki ar grupu ''The afternoon'',taa dziesma nemaz nebija tik slikta viniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted April 6, 2009 Author Report Share Posted April 6, 2009 emm noskatījos Talsu talantus , bet līdz balsošanai netiku , kāds var iedot linkus no šejienes kuri trīs tika tālāk ? man likās Grupa "The Afternoon" tīri ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uufijs Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Īsti nesaprotu kā grupa - "The Afternoon" tika tālāk uz pusfinālu. Man personīgi šķiet, ka viņi vienkārši paņēma uz to, ka bija izvēlējušies ļoti labu dziesmu, lai gan pašiem nav nekādu dižu vokālo dotību. Tas tāds man subjektīvais viedoklis, Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 3. vieta, 2. vieta, 1. vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Tas tāds man subjektīvais viedoklis, huh. skatoties pa TV viņi nelikās īpaši labi, bet skatoties dr.lv vēl un vēl, īstenībā iepatikās. un man arī liekās, ka no pēdējiem talantiem šie bija labākie. paldies uufij par orģinālo dziesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 vēderdejotāja, u can dū žat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 aj man skiet ka tas vis ir lets suds laitikai butu ko radit, un vecas omes balsotu par kkadu huinju! reali 95% neredzu nevienam no vinjiem talantu, bumbu spardit katrs futbolists mak, breikot katrs reperis, biitu - nu ok tur japatrenejas nedaudz.. nepiekritu vinjiem ka tur visiem ir kkads smirdigs talants.. reali jutubee redzeju chali ar zimesanas talantu, kurs vienlaicigi ar abam rokam zimeja 2 dazadas sejas, vot tas ir kkas nevis kad ar dakshu pa kafijas kruzi rausta putnus vai vel nez kadus meslus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 reali jutubee redzeju chali ar zimesanas talantu, kurs vienlaicigi ar abam rokam zimeja 2 dazadas sejas, vot tas ir kkas nevis kad ar dakshu pa kafijas kruzi rausta putnus vai vel nez kadus meslus! Latvijai pietiek ar šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallbe Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) Nezinu, bet man nepatīk liekas kad to varetu uztaisiti jebkursh cilvēks ja bišku pamacītos! Man viss vairak patīk šis video: KOMBULI Edited April 7, 2009 by wallbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 reali jutubee redzeju chali ar zimesanas talantu, kurs vienlaicigi ar abam rokam zimeja 2 dazadas sejas, vot tas ir kkas nevis kad ar dakshu pa kafijas kruzi rausta putnus vai vel nez kadus meslus! Ahh, nabaga pelēkās masas cilvēciņam iekšiņās sāp, ka viņu nepaņēma uz šovu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Žonglēt ar volejbola(!!!!!) bumbu šādi māk gandrīz jebkurš, kas trenējas regulāri un velta laiku tieši frīstailam ārpus treniņiem. Haha, man patika, ka viņš darīja to, lai pierādītu, ka viņš ir labākais LV, esmu vismaz jau 5-6 spēlētājus dzīvajā redzējis, kas māk daudz labāk (un ar FUTBOLA bumbu, nevis volejbola) Ā, sapnis spēlēt MU arī ir grandiozs (viņam noteikti izdosies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 sitas noteikti uzvares Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Teddy atkartojums skjiet kaut kad 6dien pa dienu! iecheko programmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now