Jump to content
GIGN Forum

Dzīve Pēc Nāves?!


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Labdien,

Iegriezīšos te aizvien retāk un retāk, jo drīz semestra beigas, un tik daudz parādu + dēļ wow'a man aizliedza vispār peiet pie datora, bet nu pa kluso. Tādeļ. Klausaties, gribu uzcelt vienu tēmu, nezinu vai ir aprunāta vai nav.

Dzīve pēc nāves?! Jā tieši tā, pa televizoru redzējis dok.filmas + raidījumus (patiesus), kur cilvēki ir gadījušies nelaimes gadījumā, nu piemēram, cilvēku uz ielas notriec mašīna, un viņš guļ uz ielas atslēdzies, neelpo, un neko nedara, atbrauc ātrā palīdzība un ved uz slimnīcu, bet tanī minūtēs kamēr cilvēks skaitās ''nomiris'' kur ir tas cilvēks? Un cilvēki, kas to ir izbaudījuši saka, ka tanīs minūtēs kamēr ir ''nomiruši'' viņi ir pasaulē kur nav ļaunuma, ir tikai baltums. Nevaru īsti paskaidrot, bet viņi teica, ka tas bija tik fantastiski. Un re.

Man radās ideja, ir divi varianti, pirmais, es ņemu kādu metāla piederumu un iebāžu rozetē un izmēģinu to ''pasauli'' un tad atbrauc ātrie un atgriež mani pie dzīvības, un topošo dzīvi es dzīvošu zinot, ka pēc nāves būšū mierā

Otrais variants, es iebāžu rozetē un nomirstu pa īstam, un neatgriežos.

Risks ir tik liels, bet vai ir to vērts? Visi kas grib dirsties, vai teikt, ka esmu daunis, ejat dirst.

Link to comment
Share on other sites

Runāta tēma, tik atceros, ka macho par šito,laikam, bij aizsācis baigo diskusij, nedomāju, ka te kaut ko jaunu izlasīsi, ja nu tikai kādus uzdirsienus vai bezjēdzīgos postus no `jauniņajiem`. :)

Link to comment
Share on other sites

Respektīvi, wl.media prasa mūsu domas par viņa pašnāvības mēģinājumu ? Es saprotu, ka šis topiks var izvērsties par kārtējo wl "pērļu krātuvi". Tomēr spriežot par viņu pēc visa tā, ko viņš ir forumā sapostojis, es pieļauju iespējamību, ka viņš pēc kāda no jūsu ieteikumiem varētu tiešām pamēģināt iebāzt metāla gabalu rozetē, tāpēc aicinu moderātorus vērt šo topiku ciet.

Link to comment
Share on other sites

nav tā vērts riskēt.

Ja tevi tik ļoti aizrauj šī ''klīniskā nāve'' (laikam tā sauca)

Nekas,kad būsi vecs uzzināsi tāpat.

Tavi varianti samērā stulbi,un ja tiešām domā tos darīt nopietni.

Nedari.!

Link to comment
Share on other sites

Vienā daktera hausa sērijā pats doktors hauss iebāza divus metāla priekšmetus rozetē. Pats, iepriekš noliedzot jebkādas "citas pasaules" esamību, skaidrojot to ar tādu štelli, ka tajā brīdi atbrīvojas(jeb izstrādājas, hvz) diezgan daudz jautru ķimikāliju, kas liek redzēt visādu tamlīdzīgu sūdu...

bet tas ir tikai televīzijā...

btw Hugo, viņš tāds pārsteigts un domīgs pēctam bija. Hz ko viņš redzēja :huh:

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Silti iesaku doties pie psihoterapeita.

Citas pasaules nav. Apziņa, "es" ir tikai un vienīgi smadzeņu elektrisko impulsu rezultātā veidots koncepts, kas beidz pastāvēt nāves iestāšanās brīdī.

Link to comment
Share on other sites

Vai tu vari pierādīt to, ka ap Mēnesi neriņķo rozā tasītes?

Definē jēdzienu "cilvēka prāts" un "dvēsele".

Rikky, tādā gadījumā - kas tev liedz izdarīt pašnāvību un beigt ilgo gaidīšanu?

Link to comment
Share on other sites

Tā kā neticu ne dievam, ne kādam citam augstākam spēkam, tad esmu diezgan pārliecināts, ka pēc nāves nav nekā. Bet tik un tā ir grūti apzināties, ka pēc savas nāves nebūs pilnīgi nekā. Galīgi negribētos pēc nāves vienkārši pazust, nebūtu tas forši. A varbūt arī ir kaut kāda pēcnāves dzīve. Ai, kāda starpība, neviens to tāpat nekad neuzzinās. Vispār uz šo jautājumu par nāvi, tāpat kā uz jautājumu par visuma robežām, nav iespējams atbildēt.

Link to comment
Share on other sites

:) vbyuer, es tik sāku izbaudīt savu dzīvi un jau domāt par beigšanu ?UN, lai izdarītu pašnāvību cilvēkam ir jābūt psihiski emocionāli sagrautam, lai sev atņemtu dzīvību Edited by RIkkY
Link to comment
Share on other sites

Cik atceros, kāda raidījuma bija apstāstīts, ka kādam zēnam bija iepriekšēja dzīve, vismaz viņš tā ir domājis un arī it kā pieradījis. Diezgan ticami, jo viņam vel atbrauca kāds mākslinieks lai uzskicētu šo vietu, kuru viņš atceras kā savas mājās, gribi tici, gribi netici, bet viņš tiešam bija iedomājies tādu vietu, kura tiešam arī eksistē. Tas nenozīmē tagad kad es tam ticu, vienkārši izstāstīju ko agrāk redzēju pa tv. Es nezinu vai pastāv pēc nāves dzīve, vienkārši, laikam arī negribu to zināt. Izbaudām doto iespēju vispār kaut ko tādu piedzīvot kā dzīvi tā it kā tā būtu pēdējā.

P.S. wl ej ārstējies.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...