Jump to content
GIGN Forum

Happy Engineering!


SharpShooter
 Share

Recommended Posts

Īsi un ļoti vienkārši 3 padomi sakarā ar inženieri, kuri jau kādu brīdi ir krājušies man uz sirds un ceru padalīties, lai mums visiem šī spēle ir nedaudz vairāk vērsta uz komandas sadarbību.

1)Būvē savus exitus,tā lai no tām izlecot cilvēkiem nav jāpatērē papildus sekundes, kuras brīžiem ir vitāli svarīgas, lai apjēgtu uz kuru pusi jāskrien. Nav jau grūti lieku reizi uzsist pa M2.

2)Ja tu izskrien no spawna un redzi, ka ir nosappots teleporta entrance, neskrien pakaļ izgaistošajam spiegam truli šaujot uz visām pusēm, nomaini labāk klasi par inženieri un salabo to teleportu. Tas prasa tikai īsu brīdi un pavisam maz pogu (, 6 w 3 un M1). Ja tu to nedari, tad nekrāmē inženierim virsū par to,kur ir viņa teleports.

3)un vēl,ja tu attopies gaidot uz pirmā vai otrā līmeņa teleporta, iespējams pēc situācijas pārslēdzies par endžiju un upgreido to. Tas prasa ~10 sekundes, tikpat cik tu gaidītu,lai nokļūtu atpakaļ frontes līnijās.

Tas ir ļoti skaisti un vienkārši un pie reizes varu derēt,ka visi jau šito zin, bet viena lieta ir zināt un otra darīt. Padarīsim engijam dzīvi vieglāku!

Sharpshooter a.k.a. Moridin|<CopLin>

Edited by SharpShooter
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vēl vēlējos ieteikt, ja tev ir viss jau uzcelts līdz 3 līmenim un tu tikai sit beztēmā savu sentriju, tad nu aizskrien, palīdzi apgreidot to cita spēlētāja sentriju/dispenseru. Kā arī, ja redzi, ka cita spēlētāja sentrijs deg/ir sappots, nu aizej, palīdzi, nevis dauzi tikai savus aparātus. ;)

Link to comment
Share on other sites

labi ieteikumi :thumbsup:

par pashiem engijiem vareetu piebilst, ka nav jeegas/praatiigi buuveet entos sentrijus vienu pie otra - daudz racionaalaak ir tos izvietot strateeghiskaas vietaas, lai gruutaak buutu pretiniekiem tos izsist no ierindas un buutu nosegta daudz lielaaka kartes platiiba ;)

p.s. un engiju darbu apgruutina taadi viltnieki, kas raunda saakuumaa (setupa laikaa) savaac blekji.. kameer iet liidz blue - izshauj beztolkaa paaris lodes un lai atkal buutu pilns ammo - savaac vitaali svariigo kastiiti.. lai engijs saakumaa vareetu paspeet normaali uzcelties - katra sekunde ir daarga, ir jau atstraadaats, kaa paspeet maksimaali aatri visu sacelt, bet shitaadi aspraashi izjauc visu taktiku un tad briinaas, kapeec engiji neuzcelj defence pointus..

un!! paliidzat engijiem sargaat tos pointus, nevis dzenaties pa pus karti pakalj vienam skautam - labaak turaties ap sentrijiem - ilgaak tureesies sentrijs, ilgaak varees aizsargaat punktus.

Edited by Charlz
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...