SharpShooter Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Īsi un ļoti vienkārši 3 padomi sakarā ar inženieri, kuri jau kādu brīdi ir krājušies man uz sirds un ceru padalīties, lai mums visiem šī spēle ir nedaudz vairāk vērsta uz komandas sadarbību. 1)Būvē savus exitus,tā lai no tām izlecot cilvēkiem nav jāpatērē papildus sekundes, kuras brīžiem ir vitāli svarīgas, lai apjēgtu uz kuru pusi jāskrien. Nav jau grūti lieku reizi uzsist pa M2. 2)Ja tu izskrien no spawna un redzi, ka ir nosappots teleporta entrance, neskrien pakaļ izgaistošajam spiegam truli šaujot uz visām pusēm, nomaini labāk klasi par inženieri un salabo to teleportu. Tas prasa tikai īsu brīdi un pavisam maz pogu (, 6 w 3 un M1). Ja tu to nedari, tad nekrāmē inženierim virsū par to,kur ir viņa teleports. 3)un vēl,ja tu attopies gaidot uz pirmā vai otrā līmeņa teleporta, iespējams pēc situācijas pārslēdzies par endžiju un upgreido to. Tas prasa ~10 sekundes, tikpat cik tu gaidītu,lai nokļūtu atpakaļ frontes līnijās. Tas ir ļoti skaisti un vienkārši un pie reizes varu derēt,ka visi jau šito zin, bet viena lieta ir zināt un otra darīt. Padarīsim engijam dzīvi vieglāku! Sharpshooter a.k.a. Moridin|<CopLin> Edited March 16, 2009 by SharpShooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Par otro un trešo punktu saku paldies. Par tādu variantu nekad nebiju iedomājies. Pirmo esmu sācis pielietot jau kādu laiciņu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 1. punktu it kā apzinājos, bet nekad tā arī to eksitu nenovietoju kā vajag. par 2. un 3. punktu nebiju pat iedomājies. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 par visiem esmu iedomājies. 1. un 3. esmu darījis. 2. nedaru, jo darbojas mani fragera instinkti un gribu novākt spiegu, jo zinu, ka gan jau man vēlāk iedurs mugurā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Mēdzu piekopt trešo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Neatbalstu inzhinierus ! haljavnie frageri kas parsvara vien uz teleportiem frago! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Stulbs vai izliecies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 cerams nav pārāk vecs topiks ... paldies par šiem padomiem, es tikai tagad uzzināju, kā var pagriezt buildingus.! tagad būvēšu exitus labāk. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Vēl vēlējos ieteikt, ja tev ir viss jau uzcelts līdz 3 līmenim un tu tikai sit beztēmā savu sentriju, tad nu aizskrien, palīdzi apgreidot to cita spēlētāja sentriju/dispenseru. Kā arī, ja redzi, ka cita spēlētāja sentrijs deg/ir sappots, nu aizej, palīdzi, nevis dauzi tikai savus aparātus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) labi ieteikumi par pashiem engijiem vareetu piebilst, ka nav jeegas/praatiigi buuveet entos sentrijus vienu pie otra - daudz racionaalaak ir tos izvietot strateeghiskaas vietaas, lai gruutaak buutu pretiniekiem tos izsist no ierindas un buutu nosegta daudz lielaaka kartes platiiba p.s. un engiju darbu apgruutina taadi viltnieki, kas raunda saakuumaa (setupa laikaa) savaac blekji.. kameer iet liidz blue - izshauj beztolkaa paaris lodes un lai atkal buutu pilns ammo - savaac vitaali svariigo kastiiti.. lai engijs saakumaa vareetu paspeet normaali uzcelties - katra sekunde ir daarga, ir jau atstraadaats, kaa paspeet maksimaali aatri visu sacelt, bet shitaadi aspraashi izjauc visu taktiku un tad briinaas, kapeec engiji neuzcelj defence pointus.. un!! paliidzat engijiem sargaat tos pointus, nevis dzenaties pa pus karti pakalj vienam skautam - labaak turaties ap sentrijiem - ilgaak tureesies sentrijs, ilgaak varees aizsargaat punktus. Edited April 15, 2009 by Charlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now