Dj_erix Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Bet mēs te ar dažiem csistiem, pie alus (daudz) un šašlikiem, iedomājāmies ka derētu Italy karti "DE" Piem T sāk CT vietā un liek bombu uz tagadējā T plača, savukārt CT sāk T vietā - Jūs teiksiet, ka nekas nemainās, tad jūs kļūdaties - mainās tas ka tev vais nevaig skriet (ar mokām izlaužot) līdz ķīlniekiem un tad topāšu censties izdarīt atpakaļ! Uz vienu galu būs daudz vieglāk, vienkārši mainītos tas ka tev vais nav jāuztraucas, kā atpakaļ ķīlniekus vest (uzmeti bombu un sargā), un tu zini ka kāds nebūs izlauzis otru pusi un vedot ķīlniekus sagaida jau CT bāzē ar awp!! Outlovs izteicās, bet tad CT būs neieņemams cietoksnis, bet vai ta pašlaik nav tāpat??? Un tāpat var izlausties līdz ķīlniekiem, bet atpakaļ viņus atvest ir galvassāpes Ja ideja patīk, varētu parakāties pa De adresēm un pameklēt, jo man i tāda sajūtaka es pat esmu šādu karti spēlējis, tik neatceros uz 1.6, vai 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Nee nu iisteniibaa jau jaunas kartes nenaaktu par ljaunu, bet noteikti tajaa bumbas spotaa vajaga to forsho radio un nesashaujamu, savaadaak CT buus galiigi garlaiciigi tur seedeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Nee nu iisteniibaa jau jaunas kartes nenaaktu par ljaunu, bet noteikti tajaa bumbas spotaa vajaga to forsho radio un nesashaujamu, savaadaak CT buus galiigi garlaiciigi tur seedeet un taas jaukaas operas vietaa vareetu ileikt kauko asaaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ja jau kaut ko jaunu - tad jau labaak kaut ko stiliigaaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 (edited) Macho - tev tak vaidzēu zināt labāk par pārējiem, ka neko stilīgāku uz gign servera nedabūs (kā te ierauga jaunu karti tā aiziet - es šo nezinu, man nepatīk es nevaru nofragot vairāk par tevi ), ka jaunās kartes tāpat neaizies, ja vispār uzliks - tad kapēc nepamēģināt vecās jaunās krāsās??? Edited June 8, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 to jau pat pilniigs mapmeikeris iesaaceejs vareetu izdariit, tur tikai jaasamaina spawni ar vietaam , jaaiznem hosti un jaauzliec bombing site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 (edited) de_italypocket kolosala karte http://www.cs-maps.org/index.php?page=mapl...sort=&pageno=10 -tikai šī karte ir laigan maza, bet intresanta - būtu jautri uzlaist pa naktīm PS - vispār šai lapā ir daudz intresantu karšu, vaig tik pameklēt PSS - atvainojos, ka neuzmetu lādēšanu - šī lapa neļauj lādēt no forumiem Edited June 8, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Izskataas labi, bet nu vareetu shitais discuss aiziet arii liidz tam, ka kaadu jaunu karti arii (tuvaakajaa laikaa) ieliek diezvai tik taalu viss aizies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) laba ideja izklausaas par to de_italy paluugsim oddisham vai kaadam citam no mapperiem lai pameegjina ? edit- oh un de_747 arii kruta karte ir Edited June 8, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Tieši tā un de_747 ir skaista, maza kruta karte kur ir tikai lidmašīna (lidojoša, tākā izkāpt nevar) un teri astē lauž ceļu uz pilota kabīni (bombu likt) un CT sargā. PA lidmašīnu iespējami trīs parvietošanās ceļi + neskaitāmi kombo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Yo yo yo CS 1.6 Rulzzz!vajag kadas jaunas mapes paliek jau galigi neinterisanti un nak vakaros miegs!un de_ruts SUKSSSSSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 (edited) Kaads oddisham pajautaaja par italy? Edited June 28, 2005 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 de_italy nebija tas meesls, kur pa jumtiem vislaik? ja, jaa tad pilniigs suxx ar oilrig pilnigi pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 de_italy (GIGN edition) top drīz būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Yee, buus jautri -cerams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 oddish da best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 iisteniibaa ideja ir vienk super par de_italy cereesim, ka nebuus ilgi jaagaida oddish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 (edited) es arī ceru p.s. man ienāca prātā tās operas vietā SHALLI ielikt , mosh kauko citu ? Edited June 28, 2005 by Oddish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 domaa muzonu samianiit? tas jav buutu pavisam cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 kaadu repa gabalu ieliec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 kaadu repa gabalu ieliec taads nigers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 iemet kaut ko no The Game jaunaa albuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 (edited) juu repu vai arii shito shitu Daddy Yankee - Gasolina taada kalbaska Edited June 28, 2005 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 vai arii shito shitu Daddy Yankee - Gasolina taada kalbaska taa dziesma suukaa ( un kaa veel ) tad jau shalle labaaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 taa dziesma suukaa ( un kaa veel ) tad jau shalle labaaka man gan tiiri labi patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts