Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Un ja viņš ir neaktīvs, uz viņa arī var uzlikt access vai jābūt nosūtītam SMS un aktīvam? + Tad nu lūdzu izteikt viedokli par manu access pieteikumu un varbūt uzlikt access! Es ļoti ceru! Es mājaslapā reģistrēju niku, bet viņš nav aktīvs...Vajag aktīvu? Edited February 12, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 ar steamid reģistrāciju vajag paturēt galvā vienu svarīgu lietu... iedomājamies situāciju: 1. jūzeris X piereģistrē savu STEAMID 2. jūzeris X ar savu STEAMID ieiet serverī un uzliek niku XXX 3. jūzeris Y izdomā, ka viņš negrib reģistrēt STEAMID, bet tikai niku un piereģistrē niku XXX 4. jūzeris X nākamajā dienā iet iekšā ar savu STEAMID, bet viņu izmet ārā, jo niks XXX ir piereģistrēts 5. jūzeris X uzliek citu niku (piemēram XXY) un tiek serverī ar savu slotu un savām tiesībām, kas ir uzliktas uz STEAMID morāle: STEAMID nerezervē niku. Priekšrocība ir tāda, ka tiesībās/slots strādās uz jebkura nika, bet tikai tad, ja tas jau nav aizņemts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Liels EDIT: Visu sapratu, worm dzēs savu postu zem šī posta ārā! Edited February 12, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 kefīr piedod, bet tu esi debīls pārlasi 10x cauri ko es rakstīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Tas nav īsti par SMS, bet pie Favorītiem uzrādas kā Source serveris nevis kā Cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 neliels ieteikums, izlogojoties ārā es neredzu iespēju reģīstrēties, spēkā paliks ielūgumi vai ar laiku parādīsies arī links uz reģistrēšanu? + vel jautājums, cik reāli tu no tiem 77santīmiem iegūsti?protams, ja tas nav dižš noslēpums. ja reāli iegūsti mazāk par 50santīmiem, tad liela daļa oldschoola varētu veikt šo pasākumu ar pārskaitijumu. Tādejādi radot lielāku labumu GIGNam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 midskuuleriem buus gruuti tgd tikt serverii ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Ja man ir klans [HeLL], un es gribu regot niku, man jāraksta ar visu klantāgu, vai tikai manu niku? + Kā iet setinfo? setinfo _pw *manaparole* ?? Edited February 12, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 kaut cs es vairs nespēlēju, bet es negribētu, lai ar manu niku kāds pēc 30 dienām skraida pa serveri. vai arī es to nepareizi sapratu attiecībā uz iepriekš ziedotājiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 par to nika deaktivēšanu vēl apdomāšos, iespējams, ka uztaisīšu tā, ka niku vienkārši nevarēs neviens izmantot... tas varētu būt praktiskāk, jo tad vismaz pie ieejas serverī var arī paziņot ka "niks ir neaktīvs" un izkikot ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 es domāju, ka tā būs labāk, citādi daudzi te būs neapmierināti. p.s. ja godīgi, es pagaidām nesaprotu kāpēc lai kāds gribētu regot niku. pierego steamid un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 nafig nevar nikā būt "?" "!" "."? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 izlabots, tagad niks drīkst saturēt gandrīz jebkuru simbolu kas atrodams uz klaviatūras, izņemot pēdiņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Labrоt/Labdien !! Itkв izlasiju visu, kas ir saistоts ar reмistrзрanu un apmaksu, bet joprojam ir daюi jautвjumi (varbыt palaidu garвm): Man nav regots STEAMID. Nicku reмistrзju sen. 1) Jautajums tвds, ko man daєit lai piereмistrзtu STEAMu. (vai tas skaitоsies , ka jauna nicka reмistrвcija) 2) Kв veco nicku piedabыt pie stоma ?? (nick atрнirвs no STEAMA, bet kapвt gribu ar veco nicku). 3) Kas notiek ar tiesоbвm рijв gadоjumв ? P.S maybe ir iespзja izveidot atseviрнu postu ar top10 jautвjumiem un risinвjumiem par рo tзmu.. savвdвk viss ir haotisks un izmзtвts pa visu pпavu.... Ar cieтu Ads Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Man nav regots STEAMID. Nicku reмistrзju sen. 1) Jautajums tвds, ko man daєit lai piereмistrзtu STEAMu. (vai tas skaitоsies , ka jauna nicka reмistrвcija) 2) Kв veco nicku piedabыt pie stоma ?? (nick atрнirвs no STEAMA, bet kapвt gribu ar veco nicku). 3) Kas notiek ar tiesоbвm рijв gadоjumв ? 1) jauna nika/steamID reмistrвcija 2) nekв, tвs ir divas atseviрнas lietas 3) tiesоbas paliek uz nika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Skaidrs ... Žēl.. tad jau būtu pavisam forshi... un pēdējais : Varbūt pastāv iepēja ka tiesības var pārmest no old nick uz STEAMID nicku?? Piemēram aizsūtot pieteikumu... Domāju, ka tas nav īpāši grūti... Ar cieņu Ads Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Žēl.. tad jau būtu pavisam forshi... un pēdējais : Varbūt pastāv iepēja ka tiesības var pārmest no old nick uz STEAMID nicku?? Piemēram aizsūtot pieteikumu... Domāju, ka tas nav īpāši grūti... Ar cieņu Ads a, kas tevi traucē spēlēt ar pašreizējo niku? pārnesot acc uz STEAMID, būs grūti izsekot tavām admina darbībām, jo varēsi adminēt ar jebkādu niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 regjistreeju niku, bet taa pat nevaru tikt iekshaa serverii, kaapeec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 da ko tu te ber pupas? tev uz tava nika čupa ar tiesībām ir un vēl visādi labumi... un tu netiec? kur tieši tu mēģināji tikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 man uz steamID ir vēl kkādas 200 dienas, tikai kāda jēga? Man tf2 tā pat slots nestrādā Un ja es tf2 vēlētos acc, tad uz kā man viņu liktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Un ja es tf2 vēlētos acc, tad uz kā man viņu liktu? vajadzētu slotam strādāt, tf2 acc parasti iet uz steamId Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 Ar tf2 slotiem reizēm kaut kādi brīnumi notiek dēļ tā, ka engine cracks strādā nepārāk veiksmīgi... centīšos tuvākajā laikā safiksēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 nedaudz offtopic par tiem slotiem: vai pec idejas vaidzetu stradat slotam ja konektejot caur steam spiezh mouse2->servers, un tad tur spiezh uz serveri ? vai vai ari tas darbojas tad kad palaistai pati spele? varbutas izklausas stulbi bet kad eju ieksa, nochekoju statusu cik vietas karte kadi forshi chali spele utt caur stiimu, un ja piemeram serveri 32/32 tad nekonekte, bet ljauj izveleties opciju "joinot kad brivs slots" slinks budams eju spele un rakstu konektu, tad momentali tieku serveri .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 vai pec idejas vaidzetu stradat slotam ja konektejot caur steam spiezh mouse2->servers, un tad tur spiezh uz serveri ? vai vai ari tas darbojas tad kad palaistai pati spele? varbutas izklausas stulbi bet kad eju ieksa, nochekoju statusu cik vietas karte kadi forshi chali spele utt caur stiimu, un ja piemeram serveri 32/32 tad nekonekte, bet ljauj izveleties opciju "joinot kad brivs slots" slinks budams eju spele un rakstu konektu, tad momentali tieku serveri .. it kā visam būtu jādarbojas, ja konektē caur konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 caur konsoli vis strada perfekti, es vienigi domaju vai tam butu jastrada arii caur stiima ikonu pie pulkstenja, kad tur spiezh servers un join.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now