Glud!naTajs Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Jaunā gada apreibumā, sadirsu savu jauno log T-kreklu. Kādi ir varianti, lai to draņķi dabūtu ārā? T-krekls ir melnā krāsā. Googlē neko jēdzīgu, bez mistiska Prewach līdzekļa, neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Cik es zinu no biksēm var dabūt tā - iezied to vietu ar eļļu (parasto augu) ieliec saldētavā uz kādam ~6h, tad izvelc ārā un uzmanīgi nokasi, nāks nost. Vismaz man tā sanāk. Edited January 6, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Koslenei vajadzeetu skjiist benziinaa, vai vismaz kaut kaadaa taadaa vielaa. Nezinu, ko tas izdariis ar audumu un par smaku arii nemaaku teikt, vai varees izmazgaat, bet vajadzeetu vareet Edited January 6, 2009 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 vislabakais esot saldetava : veel der - panjem karstu gludekli... salveti uz koshljenes un sakarse biskji lai pieliip Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ar karstu gludekli bet virs kozhlenes uzliec A4 baltu lapu un paar vinju ar gludekli pabraukaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Vaig paprasīt tadai kartīgai Latviešu mājsaimniecei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 papītu, auduma gabalu, salveti.. un ar gludekli močī pāri. tas točna palīdz. košļene piekarst pie tā ko uzliec virsū. par to saldētavu arī var, bet tā eļļa var arī kko sabojāt, un nevienmēr visa košļene nokasās .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Benzīns audumam nekaitē, protams ja tā nav ūber sintētika, kas šķīst benzīnā. Bet labāk izmantot petroleju, ja tāda ir pieejama (ne to "smaržīgo" šūdu, ko lej lāpās, jo tā nav petroleja, bet kaut kāds parafīns). Bet par to vai košļenes šķīst benzīnā; nezinu - neesmu mēģinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 veel der - panjem karstu gludekli... salveti uz koshljenes un sakarse biskji lai pieliip viss labakais variants... es ta no dzinsam tiriju kad iesedos žuvenee :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Paņem uzliec kreklu uz gludināmā dēļa sakarsē gludakli paņem salveti vai toletes papīru uzliec uz tām vietām, kur ir tikusi košlene un brauc pāri viss sasūksies salvetē pats esmu mēģinājis no košlenes atbrīvoties un arī palīdzēja nezinu, kas vēl notiks, kad liksi benzīnā vai velns zin, kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 100 vienādi posti pēc kārtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 Padarbojos ar gludekli un salveti. Kaut kas nonāca, bet tas pleķis paliek, kas ir jau iesūcies kreklā. Man izskatās bezcerīgi. Saldētavā vairs neredzu jēgu likt, jo tur vairs nav ko plēst nost no krekla, palicis ir tikai bāls pleķis, kur košļene jau ir audumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 pajem deeelinj virs tvaikiem karstiem pazavaari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 kjimiska tiritava?! doooh... samaksasi paris latinjus un viss bus zajibis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 cik esmu dzirdejis kola daudzko noeed varbut pamegini izmaksaas 50 kapeikas un nesmirdes takaa nav ko zaudeet. nez kkada bloda ielej un ieliec to vietu kur koslene. vel bina ir melna moska kautka mazak redzes ja ar neizediis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 kaadi mums te viirieshi praktikji, es pat neko taadu nezinaaju p.s. parasti jau sanaak izmest sabojaato Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Man izskatās bezcerīgi. pag, pag, čalīt? tu gludināji ar sevi vai kādu no elektriskajiem gludekļiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 klauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 jaunais gads tev tiešām tāds neveiksmīgs ar drēbēm. šodien mazais gludeklis pat nojaucās uz ledus un izsmērēja seju vienā metrā. FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now