dear kenedi` Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) traffic LIELS PALDIES šitas tik labs Ak dies kad bija kādi septiņi gadi spelēju šito :D edit: Piedod ši nav tā spēle Tajā bija bowlings Edited December 16, 2008 by dear kenedi` Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Thankee atsit atmiņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxDEEf Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 atsit atmiņā HĀAAAH economic crysis MERRY X-MAS YOU ALL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 šitas tik labs Ak dies kad bija kādi septiņi gadi spelēju šito :D edit: Piedod ši nav tā spēle Tajā bija bowlings nu bouling sūkā salīdzinot ar šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 atsit atmiņā hehe naijsiks ISteniibaa macho lejaa taa bilzha kur vinsh reklamaa Dinu, man atgadinaja benchiku kaa pirmo vai tik tiesham benchikam ir tada lidziba ar macho ? Lab pa temu runajot 1,50m gara eglite kas it kaa ir optimalas lielums pie mums Liepajaa 15Ls pleesh! hvz kaa uz tirgu,bet nu jaa tadi tie cenjiki ir izaugushi! Pa 0,5m garu kaatu jaatstaaj 6Ls Doooooh! Bet nu lab man kaa jau katru gadu egliti brivi pats vareshu izvelet lai gana pagajusho gadu man majas bija sudrab egle,nez vai shogad arii vinju gribas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Kad tev beigsies slapjie sapņi ar Benčiku tajos, tad visur arī beigsi saskatīt viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 paldies paldies :* puukaini kaa arii visaadi citaadi macho, 0/o tev tas kaa smadzeni pleesh?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 gribi paaardiishu veel?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Man tas pats, saku sencim ka man nevaig neko, kompis ir, nauda ir, jumts virs galvas un internets ir = zna4it esmu laimiigs , bet tikuntaa omcene atsutija no kuldigas pašadītus cimdus (Kā jau katru gadu) un iekš cimdiem piecītis, nuun sencis kkadu Lāci + 10Ls un DVD diskus uber daudz (man lidz nakošai dzīvei pietiks ) aa un senča (??draudzene??) shii man odekolonu kkadu uberiigo (bet es to nelietoju jo man patik smirdeet) btw pagaish gad cita senča draudzene ari odži uzdavināja , eh nu es aiz žēluma sencim novilku no neta dzejoli un uz smukas bildes uz4iniju un tadu ka kartinju uztaisiju lai vinsh pa nakti neraud a un mutere ari kkadus sudus atsutija, tadas ka konfektes hvz, tad rieksts un apkaart šokolade. kadus 3 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvison Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Mary Crysis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now