Jump to content
GIGN Forum

Iesaku Izlasīt. :d :)


metrinjsh
 Share

Recommended Posts

Jo mazāk naudiņas lai nopirktu drēbītes, jo plikiņāki esam. Jo plikiņāki esam, jo vairāk viens otru gribam. Jo vairāk viens otru gribam, jo biežāk novelkam drēbītes (cik nu viņu ir), jo biežāk novelkam drēbītes, jo mazāk tās nonēsājam, jo mazāk tās nonēsājam, jo mazāk tērējām, jo mazāk tērējam, jo izvelkam valsti no krīzes. Secinājums - jo vairāk nodarbosimimies ar seksu, jo bagātāka būs mūsu valsts! :D :D :D:lolza::10cm:

Link to comment
Share on other sites

Jo vairak dzeru, jo vairak tric rokas. Jo vairak tric rokas, jo vairak izlist. Jo vairak izlist, jo mazak dzeru. Secinajums - jo vairak dzeru, jo mazak izdzeru! ;)

Bet ar seksu nodarboties... un vel ar gumiju.. ne sodienas situacija, kad nav laika seksam un naudas prezervativiem! ;)

Stradat vajag un ejot curat pie reizes ari pasist kulaka! Vai ari braucot majas parbazta trolejbusa pariveties gar kadu smuku studenti! ;) (sito triku kaut kur lasiju. vajagot vilkt piegulosas treninjbikses!!!)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

jo mazāk tērējam, jo izvelkam valsti no krīzes

bulšits. krīze nenozīmē to, ka naudu tagad tava vecmāmiņa atkal sāks glabāt zeķē. tas ir daudz sarežģītāks process kam ar naudas taupīšanu nav nekāda sakara. naudu mēs taupam lai varētu budžetu izpildīt, nevis lai izvairītos no krīzes. savukārt lai izkārpītos no krīzes... te nu ir no sērijas dzīvosim redzēsim.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...