toloro Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Tikko pamanīju, ka zivs un DjLaCarte no netgeimiem forumā piedāvā iespēju nahaļavu tikt pie legālas TF2 spēles kopijas. Ja ir interese, tad varat iemest aci šeit. Ceru, ka kā spamu neuztversiet - tā tomēr ir iespēja tikt pie legālas spēles bez īpašas piepūles un tēriņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Problēmas sagādā tikai pirmais jautājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 man tiesi tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Nosūtīju! Wish me luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) God damnit, nezinu atbildi uz pirmo un otro jautājumu. Kāds nevēlas man pateikt priekšā? EDIT: Atbildēju uz viņiem nahaļavu. Pag, to spēli vinēs tikai 1 cilvēks? Ja tā, tad sūdīgi. Edited October 28, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Tieši tā, tapēc neviens Tev priekšā neteiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Tas gan sūkā, tur dalībnieku būs milijoniem. Izskatās ka tomēr nāksies TF2 pirkt, kautkad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Tad Tu gan esi informēts par latviski runājošajiem pasaulē, kas apmeklē netgames lapu un spēlē tf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 1. Cik pavisam NG lapā ir bijušas publicētas ekrāntapetes (Wallpapers) ar Snuff a) 12 2. Cik reizes ir mainīts "NetGames" mājas lapas dizains (ieskaitot patreizējo)? 3 3. Kā sauc "Team Fortress 2" neoficiālo 8-bit versiju? c) Team Garrison 2 4. Cik personāži ir sastopami spēlē "Team Fortress 2"? 9 5. Cik līmeņi ir TF2 inženiera sentry gun? a) 3 6. Kurā datumā tika izdots "Team Fortress 2"? 2007. gada 10. septembrī 7. Cik jaudīgs procesors ir minēts oficiālajās minimālajās prasībās? 1.7 GHz 8. Kurā datumā tika izlaista spēle "Team Fortress Classic"? 1999. gada 5. martā 9. Kā sauc pirmo oficiālo "Team Fortress 2" karti, kas tika izveidota "PayLoad" spēles režīmam? a) DustBowl 10. Cik acchievements (sasniegumi) ir iespējami TF2 mediķim? c) 36 Ta kaa man ir steams un atbildes pareizas ,ludzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ja tās ir pareizās atbildes, tad man 1. un 2. atbilde ir nepareiza, kruta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLaCarte Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Nu vinjam tur labi ja 5 ir pareizas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 LaCarte kapec trauceji , cilvekiem traucet , tiem ,kas neko nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 lol, un-named, Tu nu gan izcēlies. Tu wikpedi vispār izmanto ? Neviens datums Tev nav pareizs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ā čista, jāmam tur vis nepareizs, a es uzmetu aci tik uz 1. un 2. jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) ja kas pilnigi visas atbildes ir atrodamas google :D gribeju mazos bernus pakaitinat Bet kaa ,lai saprot vardu kopiju , ja dj spelees , tad cits tajaa serv netiks ? :D Edited October 28, 2008 by uN-Named.!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 atbilde uz 3. jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLaCarte Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 :D Nu vispaar jau visas speeles ko tu nopeerc ir kopijas un originaals ir tikai viens ko patur izdeveejs jebshu shajaa gadiijumaa originaals ir valves ofisaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Pirmais un otrais jautājums man nezināms... Enīvej, meklēšu tik info, cik varu atrast, izdomāju, ka beidzot dzīvē jāmēģina kādā konkursā uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLaCarte Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Enīvej, meklēšu tik info, cik varu atrast, izdomāju, ka beidzot dzīvē jāmēģina kādā konkursā uzvarēt. Nu konkursi notiks 2 reizes mēnesī tapēc iespējami dabūt stīmotas spēles būs 2 reizes mēnesī + visu laiku jau nebuus tf2 bet arii citas speeles kaa Call Of Duty 4, Left 4 Dead, Counter Strike:Source utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Nu jā, bet diemžēl mani interesē tieši TF2 tāpēc arī pacentīšos. Maybe arī uz source, ja neveiksies. Enīvej, konkursi ir super =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Kopija nau nekas, tas pats kas krakotais steam (star-steam) kur ir visas spēles legālās, bet steam serveros tikt iekšā nevar, āāā nē var tikai tajos kur nau aisardzība pret banotiem akontiem. So neredzu jēgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 izgulies, bļa. Domā valve katru pārdoto kopiju sakodē no jauna vai vienkārši sakopē pirmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ticu veiksmei - nosūtīju. Pārējiem - lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Neraksti muļķības, idiot. Paaugsies pāris gadus un varbūt sapratīsi. EDIT: Es par kopijas jēdzienu runāju, kuru tu nesaproti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Varbūt nēsmu sapratis viņus tekstu līdz galam, bet takā man ir legālā spēle, un aizūtiju to kaimiņam un pateicu konkrētu vietu kur viņa jaliek, un stemā rādija 100% ready bet ieiet normālos serveros nevarēja, tikai krakotajos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now