Jump to content
GIGN Forum

uN-Named.!.

Mirstīgais
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

uN-Named.!.'s Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Nu tad man tada probelma,kad velos uzlikt paraleli eng valodai rus ,lai neraditos kjeburi tie , xp disks man nav , izmekleju googli,bet neko labu neatradu Varbut kads no jums zin ?
  2. Ar labām iespējām,pārsvarā ,kas ir domāts kanāla uzturēšanai un smuks dizains.
  3. Jums ,laikam, ar inetu problemas , man visu rada skadri un gaishi. ATBILDE: Shi ir 1.5 cs versija. Hikii taa ir 1.5 versija.
  4. ir,bet nu paprasiju varbut te kads var uztaisit , jo cik skatos , tad daudziem te taisa , bet ta kaa es te neesmu nekas , tad man nekas nespiid, varat TL.
  5. Nu pats jau ar kcik maku taisiit sigus , bet tomer ka teikt , cita darbi ir interesantaki un piesaistoshaki sev nekaa pasha taisitie.Cerams domu saprati
  6. nu ok Nu es saku gfalvenais , lai sigs labi izskatitos
  7. krs-one ,nas,immortal technique,dmx,wu-tang,onyx u.c. Nu alu var teikt pilnigi vienalga , var uzhavnieku var budweiser nu skataties , galvenais lai sigs smuks sanaaak.
  8. Nu tad taa , ja kads butu tik labs un uztaisitu man tadu glitu signature, butu vnk ideali , siga teemas ieteicams butu kkas saistits ar hip hop un rapkulturu(Iztiksim bez 50santimiem un parejiem shis kulturas pazemotajiem). Un,protams, vel var sigu ar ALU
  9. Kad bus ,kads gign stemaed serveris? +gign steamed serveris var nest pelnju lielaku , jo ja speletaji pasuat steam , nebus gruti ziedot , snajasaaat ,aj es paliii.gk . Domu saprartaat.
  10. qucik aim ,nav jau jabuut obligati baigajam PS masteram,lai te liktu sigus , cilveku gaume ir dazhada , varbut tieshi vinjam patiks , tas darbs ,kur mazak ieguldits laiks , nekaa tas kursh taisits ljoti ilgi. Man likas ljoti stulbi no tavas puses vardi- Pēc tavas attieksmes un runas veida redzu, ka esi defaults non-steam puberis , taa bija domata tada kaa metafora ,vai kaa ? Jo ja cilvekus salidzina ar cs , nu tas nu , gan butu baigi stulbi , tas jau liecina par kkadu atkaribas pazimi un degradaciju. Bet nu WMP , jau arii beztemaa saaka te kko murgot.
  11. nu , gan ameriku atklaji , vinsh jau ilgak , par gadu ir :D Es odmaju ,kad visi tie , kas spelee wc3 zin sho adresi , bet tur nespelee,jo baigi maz tauta. Eurobattle ir daudz reizes labaks ar daudz reiz vairak speletajiem.
×
×
  • Create New...