Seen Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://klab.lv/users/veidenbaums/ Chalis narmal komiksus ziimee!!! + vel slavens pa TV rada chali... http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/zinas/article.php?id=322754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 par tādu nieku tāda hujņa jātaisa, psc ... Pilna google ar šāda veida komisku lapām Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanteD # BiGmaC* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 jau daziimeeja komiksus Kameer policijaa tika Khm.. Tā ir mācība ka nevajag likt taadu komiksus Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Pilnīgs murgs. Zīmējumi ir ok, bet tvnet + LNT = viens no lielākajiem bezsakariem, ko es pēdējā laikā esmu redzējis un lasījis. Pēc viņu teorijas Happy Tree Friends un Southpark radītāji būtu jau sen jāsadedzina uz sārta. Bet nu jā, tā ir Latvija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 un kur tad paliek vārda brīvība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Elmārs Tērauds, ārsts psihiatrs, Latvijas Psihiatru asociācijas prezidents: "Viņš ir sociopāts, kam nepatīk sabiedrība." piecas acis, be. owned. Edited October 27, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 No otras puses tiešām tas nav normāli, kas zin.. Varbūt tiešām zīmējumu autors ir slims, un ir gatavs uz ko tādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Shaubos vai vinsh ir slims... Es arii varu sakt zimet visadus murgus bet tas nenozime ka es esmu slims. Drizak tas ir neizdevies joks :] Bet nu dazi samera reeciigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 tas kaamja OWNED, mani nogalināja :superlol: Zīmējumi arī labie, bet nu dažās vietās tur ņipričom čalis par kaut kādu Putnu balli sāk šaut nost, kas ir mazliet debīli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Seen, es neteicu ka viņš IR slims. Saproties, cilvēki kas glazno šādus zīmējumus, var tiešām būt ar kautkādām novirzēm. Tapēc, lai pārliecinātos vai ar to čali vis ir kārtībā, viņi viņu meklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 būs man ar jāuzzīmē kaut ko. piemēram, kā es nošauju donaldu daku, tad es arī būtu slavens un mani meklētu. bet man vismaz būtu atmaska, ka es vienkārši pīli nomedīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) samuray, vispār ideja laba. Varētu bildes izvietot pa visu gign lapu. Meklēs tevi, un būs daudz jaunpienācēji gignā. EDIT: Būs vismaz cilvēki kas piedalīsies konkursos, un iesūtīs normālus darbus. Jo komiksu konkurs vispār bija mego provals, kad pārskatiju 2x visus komuksus. Edited October 27, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauchau Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Jāatdzīst, ka tas zīmējums par internātskolu tiešām ir debīls, un lai izdomātu tādu joku - jābūt slimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nez ko LNT teiktu par http://www.electricretard.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.electricretard.com/ shausmas shitos skatoties tiesham bail paliek ka pats nevaretu palikt slims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Šeit es tev 100% piekrītu. Ak dievs, to zīmējumu autors ir slims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 lol veidenbaums tak ir super čalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 vienkārši lnt - fox news un fox news - vienpusējs viedoklis par visu. taču melnais SC piārs man ne sevišķi iet pie sirds. ļaujiet mums būt neformāļiem un kačājiet savus biznesus un naudas taisīšanas kaut kur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Es personīgi pazīstu veidenbaumu un viņš ir normāls džeks, viņam vienkārši bija besis uznācis un viņš sazīmēja dafiga komiksus, kur visus nošauj (vēl tur apakšā bija ideja, ka viņš vairs negribot neko tajā veidenbauma blogā publicēt). LNT ir vienkārši dauņi, it īpaši tā Albrehte. Tāpat arī visi, kas domā, ka kāds, kas kaut ko tādu zīmē TIEŠĀM GRASĀS IET ŠAUT BĀREŅUS. Kak mozg, a? electricretard ir lielisks vēl ieteiktu iečekot morning glory komiksus p.s. un veidenbauma komiksi rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
wanteD # BiGmaC* Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ak dievs, to zīmējumu autors ir slims. tas autors to4 ir slims ! Taad Deb**s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Drizak pashi esat debiili... Man cepii tie shiziigi komiksi vismaz interesantaki jau ir neka parsties suudi pa cs etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.tribine.lv/articles/6664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Pareizi ir, blogeri noēdīs to žurnālisti. Veidenbaums vēl varētu komiksu uzbliezt par šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://www.electricretard.com/ vot, tos es saucu par komiksiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Kas tad notiks ja viņi ieraudzīs gign komiksu konkursu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now