amniijs Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Šodien skolā, matemātikas stundā, skolotāja mani izsauca pie tāfeles, lai es uzzīmēju parabolu. Aizgāju, uzzīmēju un, nākot atpakaļ, pamanīju, ka manā pierakstu burtnīcā kaut kas ir iezīmēts. Nokļūstot pie sava sola, sapratu kas tas ir. Manā burtnīcā bija iezīmēts pimpis (turpmāk nelietošu vārdu pimpis, bet gan "ašā emka" ? bukuc!S). (Lai iegūtu šo bildi, man nācās ceļot laikā) Ilgi nevilcinoties, noslēpu ašo emku, jo ašajām emkām nav vietas manā pierakstu burtnīcā. Salīdzināšanai: Un, kad biju beidzis slēpt ašo emku, mans sola biedrs teica: "Simt un viens veids kā noslēpt peni." Tad man radās ideja grāmatas izdošanai ar nosaukumu "Simt un viens veids kā noslēpt dzimumlocekli". Lai gan domāju, ka šo ideju nerealizēšu, bet interesantākos veidus gan varētu kaut kur sakopot. Tāpēc vēlētos no jums redzēt interesantas idejas, kā noslēpt ašo emku, kura ir uzzīmēta tev kādā burtnīcā vai uz vaiga, vai muguras, vai potītes, vai uz kaimiņa Laimoņa drauga pieres... Būtu forši, ja bildi ieliktu pims noslēpšanas un pēc. Variet zīmēt kā sirds vien vēlas, gan ar roku, gan photošopā, gan paintā, kaut vai arī sniegā čurājot. P.S. Man ļoti patīk rakstīt piemērus. Pavisam aizmirsu. Man šķita interesanti, ja ašo emku varētu paslēpt ar vienu elegantu, nepārāk garu līniju. Pats gan neizdomāju, kā to varētu izdarīt. Varbūt tas nemaz nav iespējams? Varbūt jūs izdomāsiet? Edited October 21, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Atceros kā mēs skolā ar šo te lietu nodarbojāmies. Videnē nebija tik izteikts, bet pamatenē gan. Bijām visu skolu norakstījuši, visur, kur skatās bija diņķīts( tā mēs viņu saucām ). Stundās bija vispar, kaut kāds murgs, atlika tikai pagriezties un še ku reku uz grāmatas vāka viens stāv Pat stādijām rekordus, kurš ātrāk uzbliežis diņķi. Karoč, man nebija tādi pieraksti, kur nebūtu šī simbolika. Ja es atradīšu kādus pierakstus, un ja nebūs slinkums tad iemetīšu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 gāš ideju atbalstu. par tavu tekstu, amnīj, norēcos tīri tā neko btw - man tas pats - pagriežos, jā pinčuks kladē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Kādus 6-7 gadus atpakaļ man tā arī bija aktuāla problēma. Lab nenovirīsamies no tēmas, kāds varētu iemest kādu bildi kā lūdzu topika autors(jūs tak esat lielie speciālisti slēpšanā). Man sen jau visas bernišķīgās fīčas piemirsušās Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Forši pasmējos lasīt topika saturu. Pašam tā tik gadijies pāris reizes, visai bieži tas nenotiek. 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Jā, šitie peņa prikoli ir zināmi. Man vācu val. grāmatas pēdējā lappusē zem uzraksta notizen ir milzīgs pimpis pa visu lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Humors +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Es centos saprast, kas tev tanii otrajaa fotkaa bija domaats, bet nu kaut ko taadu toch es nevareeju iedomaaties! LOL noskumis magneto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 njaa man reverse efekts- magneto kjivere peec ashaas emkas izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Jā. Manai klasei arī tas ir raksturīgs, tikai mana klase atšķiras ar to, ka zīmē locekļus arī savās kladēs un izgrezno vai "paslēpj". Vienā latv. val. stundā pat tapa makets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Aamnij ten tev buus no ka pamaaciities Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 Tie veidi ir pārāk sarežģīti. Nedomāju, ka vidusmēra Džo, kuram nav iemaņas zīmēšanā, varētu tā noslēpt daiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 diņķīts XD Nee nu un t as amnija gabals arī gāž! bet patika tā video klipiņa orģinālās izdomas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ScH1Zo^ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Ilgi smējos... 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Mēs skolā TO saucām par "ut3" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 kā nulles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) Reku viens labs variants. Nedaudz politisks, bet ko tur daudz.. Pirms: Pēc: Edited November 6, 2008 by nelietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) Varētu tavu postu parādīt LNT ziņās, bez tabu vai citur. Godas un cieņas aizskaršana, bet ja tā labi padomā runa iet tikai par visvairāk aizskartāko cilvēku LV Edited November 6, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 m4z415 p0k3m0n1nj5h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Pilnībā piekrītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
knwn Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ūtētrīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ideja lol butu tur bildes tajos komentaros butu skaists topiks nevis tukshi teksti tas taa schappijs ekonomikas stundaa saaka jautaat vai gribu uzspeleet speeli. - nu kapec gan ne, stunda iet uz beigam, var jau.. paskatoties vina kladee, jutos diezgan divaini ieraugot taadu "ekonomisku" locekli pa pus lapu, ar apzinu, ka sha ar to bus kautkas jaspelee...sezhot pirmaja rindaa, gandrizvai blakus skolotajai, luukojos shinii brinumaa: melnais ir gruziitis uz objektiva(nenemt veraa) ta nu izskaidroja shi locekla noteikumus un vina turpmako likteni, tas bija japarversh ne-loceklii peec topika autora luguma ta ari izdariju He was a skater bo...dick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 Tik viena problēma, viņam nav kāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Mums tagad skolā tāpat Tikai šoreiz ir savādāka situācija, ja es redzu ka kāds manos piederumos iezīmē minī pīnasu Tad atmaksa ir salda Man tur kladē 3 rūtiņu lielumā ir penis bet es viņam iezīmēju lapas lielumā. Tas ir viss vienkāršākais! Un tām učenēm kuras besī es skolas grāmatās daudzās lapaspusēs iezīmēju peņus caur galvu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Tikai šoreiz ir savādāka situācija, ja es redzu ka kāds manos piederumos iezīmē minī pīnasu Tad atmaksa ir salda Man tur kladē 3 rūtiņu lielumā ir penis bet es viņam iezīmēju lapas lielumā. Tas ir viss vienkāršākais! Un tām učenēm kuras besī es skolas grāmatās daudzās lapaspusēs iezīmēju peņus caur galvu :D Valdi, kas tad iesāka to visu huiņu? Lapiņš? Bet laikam es turpināju. Par tēmu, šī pīnasu zīmēšana tiešām manā klasē aizgāja galējībās. Kā pagriežas pīnas, iziet uz toaleti pilna burtnīca ar pīnasiem. Kautvai nedaudz neuzmanīgi izturies, pīnas kladē! P.S. Ar vautinju vienā klasē mācamies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now