Jump to content
GIGN Forum

Marihuāna Ir Laba!


m3rsy
 Share

Recommended Posts

Kaut jums tā negadītos kā šim pārim

:)

Pats agrāk ar viņu uzpipēju, pa retam, bet tas bija līdz vienam atgadījumam ar kuru man arī pietika. Un man kaut kā ir gluži vienalga vai man kāds no draugiem pīpē, man tas netraucē. Marihuānu es, vairāk vai mazāk, pielīdzinu tabakai.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:DD) Tagad jau ir pagājuši apmēram 2gadi, kā cigaretes un citus sūdus (izņemt alkoholu) nelietoju vispār + ciest nevaru cigarešu dūmu smaku.

Tu pats saproti, kas ir atkarība?

esmu par anabolisko steroīdu legalizēšanu tāpēc, ka tad vismaz nebūtu pārpludināts tirgus ar visādām huiņām(pakaļdarinājumiem), no kurām sākās visi vēži, nāves gadījumi uc sūdi. Jālegalizē, lai varētu legāli, ārsta uzraudzībā iet kursus un ieprikt anabolos steroīdus. Zem adatas bīlderu kontestos ir legāli startēt(izņemot naturālo bīlderu kontestos). Mr.Olympija visi lieto steroīdus. Tāpat olimpiādē tagad lielākā daļa startēja tādi, aks nelegālos palīgllīdzekļus izmanto. Ja pēc kursa iziet attīrīšanās kursu + vēl pēc 2 mēn neviens ārsts nepateiks, ka esi lietojis AS. Hormonu injekcjas ir vēl jautrāka štelle un ASV ļoti pieejama. 3 dienas pēc pēdējās injekcijas neviens nevarēs noteikt (vismaz pagaidām vēl nav atrasts veids kā to izdarīt), ka ir lietotas hormonu injekcijas.

Link to comment
Share on other sites

tapēc tavu asins, siekalu paraugu iesaldē uz 8 gadiem olimpiskajās spēlēs, lai ar laiku attīstītāka tehnika to pārbaudītu.

a šie prāta ''sterioīdi'' (biger, stronger, faster filma bij rādīti) ar ir nelegāli? kā ar viņu pieejamību latvijā?

Link to comment
Share on other sites

kkaadu suuda raidijumu redzeeju , cctv , vai police on cams . kkas taads , koroch tur viens nigaazs ar jointu mieriigi dur pa ielu (runaaju par lielbritaaniju) , ments to ierauga , pienaak saak piesieties :/ nigaazs vees kaa akmens vinjam iesprauzh atpaklj , ka vinjsh domaaja , ka tas ir legaali (kkad sen ellee taada lieta lielbritaanijaa bij legaala) , nu neko , ments uz kakaam , vieniigais ko pateica bij tas lai izmet aaraa !

THC vai tad smadzenes labi nedolbii nost ? nu paliek vaajaakas utt . alko aknas , tabaka plaushas !

Link to comment
Share on other sites

lielaa atvainoshanaas , jo pirmo drukaaju tikai izlasot linku uz tvnet , tgd palasiiju komentus . vai ta taa nav katram , ka apkuriijies , pie glupaaka garastaavoklja liekas , ka motoors staajas ?

izskataas , ka audzinaatais puika rusty , kuram nepatiik suudu fokjeeshana , ir lielaaks negjeelis kaa es domaaju :/ rusty mieriigs , nav domaats apvainojoshi ! :)

Edited by _swallow.dll
Link to comment
Share on other sites

Nepateikshu kur, bet ari esmu dzirdejis/redzejis/lasijis (kautkad sen) par taam ripinjam. Cik saprotu, tad tavas koncentreeshanaas speejas dramatski uzlabojas. Piemeram es savaa maciibu iestade nevis seezhu, pierakstu un domaaju par to, ko dariishu veelaak vakaraa, bet uzmaniigi un ciitiigi klausos, nedomaajot par neko citu. Kautkaa driiksteeja tikai periodiski vinjam lietot, jo pec laika vajag arvien lielaakus kalnus ar taam zaaleem. Un peec tam, paartraucot kaadu ilgu lietoshanu, esot reaalas lomkas, ka vispar normali nevar padomaat, koncentreeties, utt.

p.s. joprojam neesmu dabujis garumziimes dziesmaa(shnjuk, shnjuk) <_<

Link to comment
Share on other sites

viss bumbās :) es tikai to neģēli nesaprotu? ā. iespējams tu pārprati tekstu par ripām. ar ''tām ripām'' biju domājis ripas, kas dramatiski palieliena prāta spējas. :)

btw ja zāli legalizēs, tad tas vairs nebūs tik forši. tagat visi baigie badass jūtas, ka nelegāli, bet vot man ir :)

Link to comment
Share on other sites

:) vot ta butu kruta!

amsterdamas variants. Vainu pīpē iekšs cafee (tur pat cafee prieks marihuanas esot, kukas, kasi uc shiti)

vai nu piss majas kurīt. Bet nu tā jebkurā vietā nevar smēķēt. Apm tas pats kad nevar ar atvertu pudeli iet pa rigas centru (protams tadas mulkibas pat menti neklausas) bet nu tur ir daudz stingrak :)

btw sorr kad nav gramatiski pareizi XD slinkums dara savu

Link to comment
Share on other sites

smeekjeeju zaali, nejuutu nekaadu atkariibu, nejuutos ikdienaa no taa sliktaak, tb veelos teikt - esmu par zaales legalizaaciju :coffee:

jo ja tik tieshaam paskataas taa reaali - patiesiibai aciis, tad alkO nodara lielaaku postu, nekaa marihuaana :)

taisam partiju "Zaljuminjsh" :lol:

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Parasti, kad es piipeeju zaljo. Es normaali uzspridzinu to pekles duumu un tad pagaidu kaadu briidi kameer juutams efekts. Taalaak es vnk turpinu savas ikdienas gaitas (kuras tajaa briidii shkjiet manaami jautraakas), nevis taakaa daudzi paziistami, kad sapiipeejaas - bolaas, krataas un censhaas nu sadomaat, kuram tad buus krutaakais gljuks. Protams, pirmajaa reizee es taa arii dariju, bet ar laiku es sapratu ka vienkaarshi tas ir lame.

Katraa zinjaa, manupraat, marihuaanu nevajag legalizeet, taapeec ka taa agri vai veelu taa nonaaks neapteestu jaunieshu rokaas un uz vinju praatiem tas atstaas iespaidu. Lai sisteema pareizi straadaatu un mazie netiktu pie kaifinja redzu tikai divus variantus:

1) Marihuaana nav legalizeeta, bet soda meeri ir mazi.

2) Marihuaana ir legalizeeta, bet sodameeri ir lieli par vinjas smeekjeeshanu pirms noteikta vecauma sasniegshanas.

P.S. Kaads nezin, kur var nopirkt seeklinju audzeeshanai?

Edited by Koshkers
Link to comment
Share on other sites

tik tieshaam taas nav cigaretes, pie kuraam vareetu buut vairaak nekaa tikai psihologjiskaa atkariiba :)

par seedeeshanu pie stuures... eem -_- taa kaa man nav lemts izprast mehaaniskaas kaarbas darbiibu, tad pilniigi droshi varu apgalvot, ka tiesiibas man nespiid veel tuvaako 7tinju gadu laikaa :whistling:

bet zinu pietiekami daudz cilveekus, kas var un ir braukushi zem marihuaanas, tiesa gan tagad peedeejaa laikaa cilveeki saak uzmaniities, jo taadam priekam ir letaalas sekas, kaa piemeeram tiesiibu atnjemshana uz gadiem 4triem (varbuut paarspiileeju), bet neviens man paziistamais neseediisies pie stuures ja nebuus par sevi paarliecinaats, pagaidiis laicinju kameer bik' atlaidiis un tad kad vinjsh juut ka varees braukt, tad arii brauc :)

nenoliedzami ir bijis taa ka norauj jumtu, un tev ir slikti, bet to varu izskaidrot ar paaraak lielas devas uzsmeekjeeshanu, visam ir savs meers :cookies:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...