sk8er Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 RaaapuLis - Netiirs !! ! 9gadiigais braalis mak riikoties ar tableti ? wow ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Mind tev pilns rublis ko? Kur kaut ko tādu var izdomāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 heh man vis orgjinalaakais darbinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Tie komiksi ir tik.... tik ....... man vienkārši trūkst vārdu neapvainojieties, bet patlaban vienīgais, ko vispār var saukt par komiksu, ir nookes darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Jā. Komiksi. Nezinu vai iesniegšanas termiņu vajadzētu pagarināt vai tieši otrādi - samazināt. Jo situācija ir diezgan depresīva. n00kem komikss ir sasteigts. Varēja drusku pacensties un būtu ok. Dj Erix komikss man lika pasmaidīt (varbūt tāpēc ka pats Erix ir rēcīgs). indženieris varēja būt ok, bet kaut kas beigās ir ne tā! Pārējie ir tiešām depresīvi!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 tas paviršums ir domāts, kā stilizēts efekts, bet neviens viņu neiebrauc Kautkad uzcepšu, ko labāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Kautkad uzcepšu, ko labāku Es pilnīgi tajā iebraucu Tikai redz ar pirmo reizi līdz galam nepavilka. Pēc tam 2-3 reizes apskatoties pavilka! Bet nu komiksam jānostrādo ar pirmo - pēc tam tas vairs nav tik inčīgi : Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 dj erix komikss ir smieklīgs tikai tāpēc, ka pats erix ir rēcīgs es nesaprotu, lil nigga, rapper, jums tie komiksi pašiem liekas smieklīgi? Viņi ir vienkārši depresīvi Es jūtu, ka, lai celtu šī visa kvalitāti būs nepieciešams paņemt uz krūts sestdien un kaut ko sazīmēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 macho nevar nekadīgi ilgi uztaisīt konkursu? Vienkārši grūti paspēt es zīmēju ar roku komiksu un esmu no 6gada vecuma zīmētājs tākā lai uzzimētu normālus matus (ko pagaidām esmu uzzīmējis priekš konkursa) man aizgāja 2h nereāli paspēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 tu gribi teikt ka zīmēsi 5 dienas vienu komiksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Nu piemēram uz A4 lapas ar četriem komiksu logiem es zīmēšu katru logu ap 2dienām, vnk ja kaut kas nepatīk piemēram nesmuki uzzimēts dzēšu nost, + nelikšu stulbus tekstus bet pavisam nopietnus tekstus kā komiksos un filmās Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Ļoti patika lil nigga darbs, tāds ļoti smieklīgs, tādēļ tavs darbs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Komikss jau ir domāts lai būtu smieklīgs, tur nevajag aizrauties ar neko nopietnu. Citādi sanāks, ka ieguldīsi baigo darbu, bet tevi neviens nenovērtēs. Pateiks "jā, kruta uzzīmēji, bet tam un tam bija smieklīgāki". Tā ka nevajag aizrauties tur baigi ar zīmējumu kvalitāti. nu redzēs par to datumu, varbūt vēl uz vienu dienu pagarināšu, bet vairāk gan ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Bet nu mūsdienu jaunatne jau tik daudz zin ka grūti uztaisīt kaut ko smieklīgu P.S macho zinu mirstīgie nevar prasīt bet nevari man uzlikt lūdzu member title ''Shake b4 use'' izdarīšu visu ko prasīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 par Dj Erix jāpiekrīt, skatoties viņa darbu visu laiku zemapziņā sēž tas stāsts par čīteri Elikā un amizanto bildi ar rotaļu pistoli. jancis gan neaizsniedzās līdz pozitīvam viņa darba vērtējumam. liekas, ka būs pašam ar kas jāsataisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 kaza4okam nice ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Kaza4okam ir diezgan neadekvāts virsraksts, Spawns OK, melnais, bet NiP? Cilvēks - Komanda? Nu tur varēja ielikt allenu, walli vai forestu, tad jau būtu labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) doh, leim no manas puses editošu savu komiķi DONE Edited October 1, 2008 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 hz, ņūkmena komiks vienīgais pavilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 jancis paiistam labs vismaz bik lika pasmieties- neparedzamas beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 jancim vienīgais, kaut cik jēdzīgais komikss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Paldies! Klau, varbūt var uztaisīt gign's kādu hostu kur varētu uploudot tās bildes? Ato man diezgan paliels izmērs, un negribās speciāli dalīt gabalos pašu bildi. Uztaisiju velvienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 jancis zajbis labs :D:D:D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Eu, man vajag kur uploudot 3 komiksu, jo gign.lv lapas profilā man vairs nav brīvu vietu kur uploudot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts