Jump to content
GIGN Forum

Cod4

rusty
 Share

Recommended Posts

Un tu gribi teikt, ka ārzemnieks ieejot sava cracked vai original spēlē, nospiežot refresh list, viņam uzrādīsies krakots gign serveris?! :) Jēga no cod4 servera, kurš pie tam vēl konkrēti rij servera resursus, ja viņā spēlēs tikai lv purni, kuri būs vienīgie, kas zinās par tādu krakoto gign cod4 serv. Tāpēc saku, ka ja taisa, tad taisa normalu ģēlu...vopšem esmu par legālu mantu mūsu komūnā...

• 1 month later...

kas ir vajadzīgs spēlējot inetā ? kkāds punkbuster? un iedodat serveri kādu :)

Kas ir TĀ misija?

Mlin cod4 ir interesantāks par visiem crysiem un fārcrajiem. Te taisni sižets ir reāli cool. Spēlei nav tik kruta grafika kā varbūt crysim, toties ar šo pašu grafiku un fiziku ir panākts daudz reālāks efekts kā crysī.

cik saprotu worm'am nav vēlēšanās vai jebkāda cita motivācija rīkoties. domāju par servera veidošanu var beigt diskutēt.

P.S tiekamies X'a. pagaidām laikam tik ar trafiku es tur tusēju. citus pazīstamos neredzu no šejienes.

visus postus nelasīju, doma tāpat skaidra. mani cods maz interesē, taču es balsotu par iespēju savākties kaut kādos laikos piektd - svētd un uzspēlēt kādu stratēģiju (tikai ne sc, wc un tamlīdzīgi) caur hamachi.

atceros, te kaut kad spēlēja homm3? un toreiz man nesanāca piedalīties, bet ļoti gribētos atkal tādu lietu.

un vēl jau ir rpg caur co op (nwn piemēram)

fps co op utt utt

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...