RiSKS Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 zaudeet vairs nedriikst, bet nu abas komandas pienjemu ka fiziski ir totaali iztukshotas.... nja un taa vieta, kur Ankipāns teica, pareizi ganjau teica, a mums tiesneshi no krievijas izvilkta, un tiesaa kaa grib(nu ok bez shitaa suuda un Karsuma noraidijuma, taa iisti shodien piesietes nevar beidzot kautcik normaali notiesaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Spēle nebija slikta, bijām pelnījuši uzvarēt. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 DINAMO NU blje nu tak varēja uzvarēt nu psc! BLje gribās vien lamāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 nu tā tam vienkārši nebija jānotiek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Nu neko darīt, sportā vienu dienu uzvari otru zaudē, izbraukumā ar pāris sirmiem matiem jārēķinās. Vispār Sotnieks mahač mahač malacis, tajā momentā šķita, ka būs grupavuha normāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Znaroks: "Spēlējām labāk, uzvarējām pelnīti" Aha protams. Spēlējam labāk, tikai uzvarējām nospēlējot gandrīz pusotru spēli. Sāk zajebīt Bebra kunga augstprātība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Pilnīgi piekrītu. Ja pirmajā spēlē mājās mūsējie totāli bija pelnījuši uzvaru, tad šajā spēlē abas komandas bija pelnījušas un paveicās MVD, kaut gan vajadzēja būt otrādāk Znaroka augstprātīgā diršana jau bišķiņ aknās sēž! Par šito TAGAD vajadzētu uzvarēt trīs reizes pēc kārtas un izdrāzt MVD visā sērijā ar 4:3!!! ZNATOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Šodien vai ne šogad Būs un jābūt Lai gana nervozēju,kā vēl nekad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Man ir tāda sajūta, ka šodien ņemsim, mums taču nav ko zaudēt, spēlēsim agresīvi un metīsim cik vien iespējams! Un, ja patiešām ņemam šodien, tad esmu pārliecināts, ka arī nākamo spēli mēs ņemsim, un tad jau patiešām būs interesanta pēdējā spēle. Protams, tas nav noslēpums - esmu optimists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Pagaidam pie 1:1 cerīgi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Neļaut Ozoliņam spēlēt ir diezgan liels idiotisms. Es nesaprotu, kam viņš tiek taupīts ? Šī var būt arī pēdējā spēle sezonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Visiem dirsējiem - gribu redzēt kā jūs gribētu spēlēt ar lauztu pirkstu, pie tam hokeju, kurā dabūt pa pirkstiem ir iespēja katrā otrajā epizodē. Taupa gan jau beigām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Nu laikam jau ir plāns ņemt šo spēli. Man patīk tie pretīgsmiedīgie Krievi, viņi spēlē pārāk pārliecinoši, ka mūsējiem tas ir vienkārši jāizmanto. Jāņem šī spēle, ibio! Nedrīkst atdot, negājām tik tālu, lai apstātos šeit, jāiet līdz galam! Ceru, ka saņemsies mūsējie un sasitīs! Tagad mums vajag izdarīt, kā viņi pret mums pirmajā spēlē, jāsamet pāris ripas trešajā periodā, tā lai salūst un varam pārņemt spēles vadību.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Nu cits variants mūsējiem nemaz neatliek! Visi tādi kā pusaizmiguši skraidā pa laukumu, tad jau noteikti kko perina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 ja godīgi, tad es arī samiegojos pēc ši perioda. Nepatīk man divas lietas šajā spēle. Pirmā - aizsargi pieļauj diezgan daudz kļūdu. Otrā - mēs necenšamies iemest! Tie pāris uzmetieni neskaitās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Pirmkārt, Ozo ir traumēts elkonis, nevis pirksts. Otrkārt, viņu jau pagājušajā spēlē knapi izdevās noturēt nost no laukuma, viņš pats ir gatavs spelēt. Treškārt, viņš ir komandas kapteinis un ir play-off. NHL šādā situācijā Ozo būtu ticis laukumā jau iepriekšējā spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ja OZO varetu spelet vinsh speletu un vinjam neliegtu speleeet.... Vopshem Darzinsh pagarinaja sho vakaru un ir iespejas vinjam uzlabot manu fiiling kaadam laikam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapE^ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) Turam īkšķus par Dinamo @ Balašikā? Domāju ka vinnēsim. Edited March 25, 2010 by hapE^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) izdzēsies spameri. jā, izskatās tiešām elkonis atkal, dzirdēju, ka intervijā kaut ko muldēja par pirkstu Edited March 25, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 NU ko vel nedaudz vakar ievilcies Nu ko tagad gan nu ir visas izdevibas partraukumaa atvilkt elpu un Shupleram izstastiiit kaa iemest shajaa vairakumaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) Chalji malachi ! Uzvara butu zbis... Shuplera smaidinjsh pedejajas sekundes bija taads ar velninju iekshaa P.S. zeel, ka tomer darek`s nepiekrita uz deribam... sho speli panjemam un vel nakamas divas un dareks butu skrejis apkart manai majai apenes ^^ Edited March 25, 2010 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Blje nu cik var nervus bendēt ar saviem papild laikiem. Nevaru vairs iztūrēt, pēc manām domām 2 papild perjods izšķirs visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 tikai saguruši mūsējie nabagi.... knapi velk.. es dzeki esmu pilnīgā kramā par šo hokji..nuu vinjam par godu.. ai pohuj..bet karoche..nu ja.. aa..atveru maates shampja kasti..vinja man strada 5 darbos oficiali un viena uzdavinaja martini kasti.. jo zin ka mana maate dievina shampi..a tur voala... 8 pudeles.. ar miljoto par godu hokejam 3 iztriecam..esmu nost.. nebijju sen dzeris.. SARAUJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Nu žēl, ko lai saka, nebija vairs spēka. Malači! Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 njāām.. nekas spēle bija forša ,bet uzvarēja stiprākie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now