Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

LV - ASV spēle pagaidām skatāmāka nekā vakardienas. Pirmais periods noslēdzās ar 0:0, kur ar momentiem mēs dominējām, kaut arī tie netika izmantoti, visvairāk apbēdināja Dārziņa nerealizētais izgājiens 1v1. Nepaspēja otrais periods sākties, kā 1:0 LV vadībā, bet nu comeback'u no ASV nebija ilgi jāgaida. 4 minūšu laikā ASV sāk dominēt ar 2:1. Runājot par vairākumu, tad cik skatos, latvieši to nemāk izmantot pret ASV, pamanās pat vairākuma laikā izdarīt pakalpojumu ASV - izdarot nevajadzīgus noraidījumus viduszonā. Pēc metiena Pujacam pa ausi, manuprāt, spēle kļuva agresīvāka, kaut arī otrajā periodā arī dominējām ar metieniem, rezultātu nesanāca izlīdzināt. Skatīsimies ko labu rādīs 3ais periods.

Link to comment
Share on other sites

Piečuks uz Šveiciešiem, jau 1-0.

2;2 pagaidam :) Sveice skatos cinisies pa medaaljiem :) Naijsiigi :) Sen tik jedziiigs un dominejoshs Sveices parsvars pret KANADU, ZVIEDRIJU , CHEHIIJU neesmu redzeejis :)

Latvija tik skaisti padirsa, tapat ka to visu sezonu darija Dinamo puishi...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Es jau gaidīju, kad tie franči lūzīs jeb, kad tie somi atvērsies. Šajā čempionātā sensāciju jau pietiekami, vismaz sākumam.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Na*uj tikko visus nervus sapisa :DD 1:4 Pretīgi skatīties. Ceru ka Šveice vismaz visus izņems priekšā!

Ja Šveicei pietiks spēka, tad pusfinālu sasniegt būtu easy ar tādu spēli. Galvenais, lai nav izlikuši visus spēkus pret grupas favorītiem. Beigās vēl pakāsīs norvēģiem un slovēņiem, bet nu cerams, ka nē.

Link to comment
Share on other sites

Nū jā, latvieši arī normāli zaudēt nevarēja, pēc 4:1, 4:3, domāju izies 3 spēlēs, figu. Tagad uz Slovēņiem jācer, lai plusā paliktu.

EDIT: Nē, tagad spēlē Slovēnija - Dānija.

Edited by Pauly
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...