doGY Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 NĒĒ!!!! šitas ir interesantākais topiks kāds ir bijis pēdējo 2 mēnešu laikā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ej tak tu dirst. Vienīgie sakarīgie pousti šajā topikā bija par to, cik debīls ir šis topiks. Un patiesības meklēšana @ youtube vienkārši spārda dirsu (brutāli). Daudz maz patiesa info par Area 51: http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51 Piedūra teksts par to, kāpēc katrs NLO ir savādāks. Varētu padomāt, ka alieni būvē katrs savā garāžā sev pa kuģim. Kāds sanāk, ar tādu arī brauc ciemos pie mums. Lai jauno ufologu saiets turpinās!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Kādā veidā jūs nonācāt pie kara Irākā? Topiks ir par paranormālām parādībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 +1 Tā visa ir patiesība! Robert C. Copper ir kā Žils Verns un viņš ir to visu nahaļavu izdomājis, es to vienkārši jūtu, ka tā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Karš Irākā sākās 11. septembra notikumu dēļ (vismaz ātrumā lasot tā es sapratu). P.S. Tu arī to nezināji, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Master of Disaster Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ja jūs tiešām neesat redzējuši nevienu dokumentālo filmu par 11.septembri, tad lūk - Zeitgeist (Filma sadalīta 3 daļās! 1. Reliģija, 2. 11. septembris, 3.neskatījos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 A zinājāt, ka supermens ir īsts! Google ir pilns ar bildēm, kur viņš redzēts lidojam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 šāds tāds ekšons pie Area 51 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 pizgjets ka norecos :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Bija viena prezentācija kur no šita verka iznāca OPEL ARā She kur reku links nu jus tagad varat visi apdirsties http://auto.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=6395 Palasot jusu postus gar zemi var nokirst visi baigi gurdie bet neko nejedz no marketinga trika Edited August 28, 2008 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 n00ke Tavs video bija vislabākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Ko gan JUUS cilveeeki varat kko spriest un domaat kad WW3 nebuus, un vel jo vairaak nepastaav NLO, ak dievs, mes taks nezinam kaadi vel briinumi pastaav, es ticu kad ir divainji pietiekaimi pasaule kas var kko paredzeet utt, padoma miljais cilveks kas sho lasa, ja tu seedeetu uz vietas savus gadus neatiistitos nesarunaatos ar cilvekiem, kas tu buutu? Nekas neatistiiits cilveeks kurs pat burtu nemaak izrunaat, juus par to pat aizdomaties man liekas nevarat, man ljoti zeel, es vareetu te gari rakstit, bet tad te mani saaaktu uzskatiit par debiliki, "Jo taks es esmu ES!" nejau es Tas bija rakstits ko es patiesam DOMAAJU!!! isumaa! bisk paali, bet tas drosmei vai ne ?!1 Edited August 28, 2008 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Te jau smags offtopiks ir aizgājis. Area51 gan ir forša vieta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Area51 glabājas lietas (paranormālas) un tur ir liegta jebkāda veida piekļuve, protams, tie tiek, kuriem ir ĪPAŠAS caurlaides! + Laikam viņa bija netālu no Kalifornijas man liekas! Zinu, ja kāds pietuvojas tuvāk kā 3km, tad to cilvēku drīkst nošaut! Man viens pazīstams teica: Kad USA pēta kas ir NLO, Krievija jau ar tādiem lido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Laba dokumentālā filma par NLO http://neparastais.wordpress.com/2008/08/3...-filma-par-nlo/ Edited August 30, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 jā ja šitas būtu īsts, tad jau visas avīzes un vis;ados raidījumos, ziņās un vēlnezkur būtu informācija par šito. taksto liekas ka fake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Pilots notriekts virs Area51 http://neparastais.wordpress.com/2008/08/3...ts-virs-area51/ Edit: Links atjaunots! Edited August 30, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) ASV militāristi video izņēmuši Un, bļeģ, beidziet pisties ap to Area 51. Ja gribat zināt teorētisku patiesību, tad izlasiet manis iedoto wiki rakstu un beidziet rakstīt te savas sranās sazvērestības teorijas, ko dzirdējāt no kaimiņu tantes. Atrodiet taču kaut kādas smadzeņu paliekas sevī! Īpaši attiecas uz Kefīrveidīgajiem. EDIT: Visi sazvērestību teoriju piekritēji pārvācas uz http://neparastais.wordpress.com/, kur varat turpināt savu lielisko teoriju izklāstīšanu un apspriešanu. Autors: Edza15. P.S. Projekts vēl tikai nesen ir sācis attīstīties, tāpēc nevērtējiet pārāk bargi. Aktīvi iesaistieties diskusijās, popularizējiet blogu un aiciniet jaunus memberus. Mūsu nākotne ir jūsu rokās! Āmen! Edited August 30, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Un, bļeģ, beidziet pisties ap to Area 51. Ja gribat zināt teorētisku patiesību, tad izlasiet manis iedoto wiki rakstu un beidziet rakstīt te savas sranās sazvērestības teorijas, ko dzirdējāt no kaimiņu tantes. Atrodiet taču kaut kādas smadzeņu paliekas sevī! Īpaši attiecas uz Kefīrveidīgajiem. :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Man atsūtīja PM, lai pielieku šo topiku pie gign zelta fonda. Man kaut kā tieši otrādi liekas, ka šis ir kaut kas diametrāli pretējs. Nekā izglītojoša te nav, ja neskaita šo Čuvja frāzi Hz, līdz šim, visu prakstiski, ko Nostradamus pareģoja, ir piepildījies.. Domino, 4uwi, kefiir, kept un kas te vēl mētāja gudras domas. Es jums pateikšu pāris īsus teikumus, jo izskatās, ka to neviens cits nav izdarījis. NLO neeksistē*. Jūs esat idioti. Ejiet skolā un kārtīgi mācaties, citādi gudrāki nekļūsiet. Es to saku nopietni. Lai pārstātu kultivēt debīlismu, aiztaisīšu šo topiku. Jēga tāpat nekāda. *ar NLO es domāju tādus nofilmētos kadrus virs zemes 'n' shit. Es nebūt neizslēdzu iespēju, ka miljoniem vai miljardiem gaismas gadu attālumā eksistē kaut kāda civilizācija uz līdzīgas planētas kā mūsējā. Teorētiski tas ir iespējams. Tas, ka kāds līdz mums ir nokļuvis - diezgan nereāli. Savukārt tas, ka kāds ar savu kameru ir lidojošu sūdu nofilmējis pa gaisu un tas ir LIDOJOŠAIS ŠĶĪVĪTIS, ir tikpat ticami, kā tas, ka kāmītis var apmierināt žirafi. p.s. youtubē ir iespējams arī izglītoties, taču ir jāsaprot, kas ir pilnīgs bullšits un kas reāli. Ja par to nojausmas nav, tad ejiet lasiet kaut vai wikipēdiju. I to labāk būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts