Jump to content
GIGN Forum

grundulis

Mirstīgais
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

grundulis's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. grundulis

    Jautrība.

    Pielīmējām skolā 1 čali pie radiatora.
  2. Labāk nopērc smadzenes, vai dzīvi, nevis datorpeli par 50 latiem.
  3. Sāc pa nakti klausīties skaļu mūziku. Sabojā durvju zvaniņu. Kad atvērts logs iemet kaut ko smirdīgu. Ja viņi ir draugos, sāc komentēt viņu albūmus ar kādiem debīlismiem. ( oj, oj, oj, cik ļauni ) P.S. Viņi dzīvo blakus dzīvoklī?
  4. Tā spēle paļubom ir laba, iesaku visiem! Ja ir joystiks, tad spēle ir vel 10 reiz foršāka!!! :thumbsup:
  5. Pats pirms kādas stundas meklēju. Ziemassvētku vakars klusi Panācies uz Tavu pusi - Atver durvis, iekšā sauc, Lai Tev panākumu daudz! Pēc piparkūku mīklas zemeslode smaržo Un katrā mājā svētku galdauts klāts. Ir egles zaros sveces jādedz, Lai Ziemassvētku brīnums ceļu redz. Kad Ziemssvētku naktī sāk drebēt jums rūtis, Tad ziniet-aiz loga sit Ziemsvētku rūķis! Kas ielaidīs viņu, tas sapratīs pats, Ka rūķis ja ienāk, būs laimīgs tad gads! Salavecis eglē sēž, Bail tam nokāpt lejā; Apkārt eglei bērni sēž, Grib tam iedot sejā. Šeku, reku kā no gaisa Salatēvs nāk ar lielu maisu. Maisā šampis, zaķenīte, Līdzās smuka sniegbaltīte.
  6. grundulis

    Sk8

    Tu vel mūs sauc pa dauņiem? :lolza:
  7. grundulis

    Sk8

    Bļe, tu vel saki ka es nemāku lasīt. :axe: :axe:
  8. grundulis

    Sk8

    Apsveicu, tad nav tādas sk8t spēles. Ja gribi BMX tad spēle "Dave Mirra Freestyle BMX" vai "Mat Hoffman Pro BMX"
  9. grundulis

    Sk8

    Vienīgā spēle priekš PC ir Tony Hawk's Pro skater : American Wasteland. Zinu, ka sākumā rakstīji, ka tev zb tie THPS, bet tā ir vienīgā spēle uz PC, kur vari iemācīties jaunus trikus spēles gaitā (special triki, stalls, vel tur kaut kādi bija), pelnīt naudu, pirkt dēļus, drēbes un šūzus. Tad ķipa aizej uz skeitshopiem, tur katru dienu ir "Stat challenge" (ja pareizi atceros, dabūi lielākus status, vari augstāk palekties, ātrāk griest grādus, vieglāk noturēties uz reiliem, manual garāku u.t.t.) + tur vel ar BMX var brauktāt.
  10. grundulis

    Netsafe :d

    Bāc, tik labs!
  11. Ieejat www.millionreasonswhylatviaisthebestcountryintheworld.com tur šitādu ir pa pilnam + vel tur ir tik rēcīgas bildes
×
×
  • Create New...