Jump to content
GIGN Forum

Outlaw.lv

gudrais
 Share

Recommended Posts

Šajā ziņā es tev piekrītu, bet ir cilvēki, kuri trakeri neizmanto tikai, lai kačātu un sīdotu.

P.S. outlāwā katrā torrentā un topikā ir ierakstīts, kaut kas smieklīgi stulbs, tas jau nu točna nav normāli.

Edited by m3rsy

P.S. outlāwā katrā torrentā un topikā ir ierakstīts, kaut kas smieklīgi stulbs, tas jau nu točna nav normāli.

nu jā, par tiem komentiem varētu izskaidrot tā, ka outlawaa komenteet var jebkurš, bet dangerā to var tikai power lietotāji, tā publika jau daudz maz visur ir vienāda, i guess.

šī ir spama sadaļa un te var jautāt visu kas vien ienāk prātā. piem tu arī teiksi ka lai iet prasīt tiem drauguristiem?! (topiks par dr.lv slepenajiem). un vispār tad jau spama sadaļā praktiski visi topiki būtu tad jādzēš arā, jo kāds taču sakars ar gignu?! doohh! ja kas tas bija stulbs replay no tavas puses. :superlol:

Neredzu ar ko īpašu atšķirtos tie latviešu trakeri viens no otra, ja nu vienīgi, tad fano.lv ir daudz seriālu/filmu latviešu valodā. Anyway, visbiežāk lietoju bithack.lv vai outlaw. Bithakā uploaderiem ir ļoti labs ātrums, bet outlawā daudz seederu un tas pats ātrums salasās gandrīz vienmēr.

OUTLAW HHhahaha

Tur ble katrs 3 uploders ir 12 gadus vecs.

Tur vienu laiku atpakal viens pacans lika tadus torrentus- Nofilmeja ar mobilo vai kautkadu psrs kameru video klipu no mtv music canal un lika ieksa, ka "cam rip.:" JAjajahhaha

Edited by SkaM^

ja jau outlaw smird, kas tad nesmird? iesaki man labu LV trakeri!

Nezinu, kas tev, bet man viss ir kārtībā. Tas refresh logs uzmetas ļoti reti, varbūt, 2x dienā.

SkaM^, iemet linku uz to torrentu/iem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...