frenzzi Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 kaa zinaams visaa latvija un veel daudzkur eiropaa bija baigaa veetra, varbuut varat kaut ko interesantu pateikt taa sakaraaa!! mums te ventspilii piemeeram bija pakliidushas taadas baumas ka sakaraa ar veeju vareetu notikt visaadas kjibeles ar amonjaku un tapee ljoti daudz cilveeki laidushies prom no ventspils, bet es maajaas mieriigi chucheeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 amonjaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 (edited) Jā, par to Ventspili dzirdeju! Itkā varot kaut kāds amonjaks izdalīties un eksplodēt... Hmm... Nu, Liepājā tā ir kā ir... Sodien neesmu nekur īpaši staigājis... No rīta tikai nācu mājas, redzēju - autobusa pietura apgāzusies, zīmes noliekušās, šifera gabali mētājis un viss pārējais - koku zari e.t.c. Edited January 9, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_angel Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 nau skola nau skola nau skola Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 6diena braucu maajaas, dzirdeeju pa zinjaam ka buushot veetra... tad jau bija baigais veejsh, bet vakaraa vispaar galiigi nekaa.. njaa laimiigie, man gan uz skolu jaaiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 a bet mums Latvijaa taapat shitaas 2 dienas, kuraas nav jaapmeklee skola, taapat vajadzees kaadaas sestdienaas atstraadaat. taa ka nesapriecajaties par agru, mozerfoukeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_angel Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 bet sestdienaas var neiet uz skolu jo teu ir attaisnojums- vecmaminjas latgalietes dzimshandiena operas tiltinsh appluudis taa ka tikai pati augsha reegojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 es atkal kaut kur dzideeju ka Liepaajaa esot viens vaagjis esot iepuusts uudeniii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Tas par to amonjaku tjipa bija bullshit's ar mantkaariigu meerkji - laikam, ka cilveeki samiiziisies un aizbrauks, un tad varees iet zagt.. un vaagji iepuuta dzhekam kursh gribeeja vilnjus apluukot un piebraucis tjip pie juuras tur kaut kaa, bet nu vinju izglaaba.. vel jau bija gudrinieki kaapushi uz mola un beigaas netikushi nost deelj lielajiem vilnjiem, bet tos krasta kkaada apsardze izglaaba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 (edited) Tā viš bija! Edited January 9, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Vakar speciāli braucām vērot vētru uz Saulkrastiem. Iespaidīgi Tiko bijam aizbraukuši uz Vecāķiem, pablenzt vētras sekas. Jauks skats paverās Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 iechekojat smukas bildiites sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Hehee , Jelgavaa nekaa dizha nav , ja neskaita to ka Tehniskajai unversitaatei noraava pusi no jumta Pie tam veel puse no puses ielidoja upee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 iechekojat smukas bildiites sheit labas bildes nezinaaju ka kanaals taadaa forshaa liimenii paceelies Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 aga, man te pie maajaam maximai norauts priekshpeedeejaa m vaaks un arii vienai redzamai maajai no 9 staava siena visa norauta. Reku no taas sienas veel bilde centos nofotograafeet normaali, veel dienaa aizieshu pafotograafeet kas noticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 es atkal kaut kur dzideeju ka Liepaajaa esot viens vaagjis esot iepuusts uudeniii bij bij taada lieta dzhekinjsh uz mola braucis tjipa lai justu kaa ir kad vilnji gaazhas paari mashiinai un opaa mashiina juurinjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 omg , vakardien izgaaju aaraa no 15 00 - 20 00 , veejinjsh bija kaadi 10 - 20 ms , shiltes norautas , ziimes saliekushaas , smagaakais postiijums bija izluuzis stikls . Vispaar es pat briiniijos ka plavniekos shitik maz postijumu bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Man vecrigaa visu nakti ar milziigu troksni cilaajaas vecie blekja jumti. Par miegu vareeja aizmirst. p.s. Zeel ka nemaacos skolaa, nebuutu jaaiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 (edited) p.s. Zeel ka nemaacos skolaa, nebuutu jaaiet... bet tev jau nav jaaiet.. ja jau tu nemaacies skolaa Edited January 10, 2005 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 labakais ko es redzeju, bija puisis, kas staveja uz tiltina pie bastejkalna un - ges vat - tas bija nopludis. Tipa kekss pa vidu sedeja un nevareja tikt nost - tads jautrais oluhs... Tipa - butu bijis labaks garastavoklis ietu par so nirgaties nost jau vins netiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 oij blje man atkal tikai pirms kaadaam 20 minuuteem elektriibu atkal piesleedza ... mees vakar braucaam uz laukiem, visur gar celjiem sagaasti koki ... Peec tam kad braucaam maajaaas, braucaam pa citurieni. Tur ik pa briidim uz celja virsuu koki. Kaads entuziasts bija izzaagjeejies cauri un mees arii tikaam, bet peec kaadiem 10 kokiem parai celjam bija viens liels liels koks, kuram dzhekinjsh nebija ticis cauri Nu ko, breaucaam atpakalj =] Izdomaajaam pa citu forshuy celju braukt, tur taada pasha situaacija, ta4u par laimi tikaam liidz normaalam celjam Braucot taalaak uz celja seedeeja viens zakjis, nu galiigs pohujists. Mees braucam leenaam virsuu un shis saak skriet no celja vienas puses uz otru. Kaadu laiku shitaa vinju padzinaajaam un tad vinjsh tjipa pieskrien pie celja malas, paskataas ka tur baigais graavis, padomaa kaadu briidi un skrien taalaak pa celju Shis tur skrien skrien, mees apstaajamies un ierubiijaam tuvos. Shis izskrien aaraa no gaismas un celja viduu apseezhaas D Vienkaarshi gjeenijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 a tas zakjis bij chiksa vai dziivnieks, Lirel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Braucot taalaak uz celja seedeeja viens zakjis, nu galiigs pohujists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 nu man gadiijas tas prieks veetras laikaa atrasties lauka apmeeram no plkst 00:30 - 2:00 ! ik pabriidim uznaaca taads forsh veejinhs, [ kad nostaveshana kaajaas sagaadaaja nelielas probleemas ] nu un tad karo4 es meiginaju [ es gan nebiju viens] pasleepties aiz tuuvaakas maajas tb aizveejaa, un par lielu izbiili 4ista kriit koks kadu 1m no maniim, labi ka nokria saanjus , nevis uz manu pusi.. tad drosvien buutu bijis jautrs piedziivojums slimniica bet vispaar atrasties lauka taada laika, bija tiiri omuliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 nieki. tu esi paaraak siiks lai tev kaut kas traapiitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now