Jump to content
GIGN Forum

Sunishi?

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Lai nepiesarnjotu Dienas un Nakts spama sadalju, varetu sheit man varbut ieteikt kadu suniti! Sakumaa bija doma ko lidzigu CHAU CHAU bet Teddy teica,ka ar shamiem ir vienas problemas! Gribas kaut ko mazu un milju!Kas ipashi nekozh! :) Un cik izmaksaa sugas suns,kaut vai bez papiriem,jo tie cik noprotu ir letaki! Paldies jau ieprieksh!

Bec cik izmaksaa kucens! Re ku Alisiite man shitadu paradija un izskatas tiri taa neko :) Miiliigs http://www.mopsis.lv/

Kaa ir ar taam cenam tiem sunjiem? Liels man nekam neder :) ja nu vienigi uz balkona :D

Dobermanis- Nepatiik vinji tomer ir sameraa lieli

Vesthailendas baltais terjers - shitais tads forshs plushkjis isteniibaa izskataas :thumbsup:

Lietuvas dzineejs,arii pa lielu

Bulmastifs tuc tuc pa lielu!

Labradors ir SMUKS bet atkal pa lielu :)

Man ir 1 istabu dzivoklis nebus lielam sunim vietas! :) Taxshi un pudelji man nepatik ;)

pagaidam Traffic un Alises variants izskatas labs!

Lai gana reali smuks liekas CHAU CHAU

Edited by GooD`MeN

Turēt suni dzīvoklī ir varmācība, pietam vēl vienistabas. Atceries, ka viņš tev arī vairākas reizes dienā būs jāved ārā (uz balkona neskaitās :D). Arī no rīta :thumbsup: Braucot kur uz vairākām dienām būs vajadzīgs kāds, kas viņu pieskatīs utt. Pirms pirkšanas apsver visus faktorus, nevis pērc ar domu - "bet man gribās!".

P.S. Čau-čau nav nemaz tik mazi + viņiem ir baigā kūsa (bieži jāķemmē) un izskatās pēc kofera (cik garš, tiks plats).

P.P.S. A kas tev pret kaķiem? Vismaz nebūs ārā jāved.

Edited by cash^

Ja tu nopietni par suņiem tad varu ieteikt Stafordšķīras bulterjeru.

ļoti Ļoti mīļš :) atraktīvs, nebūs takā kkāds 4au4au sēdēs stūri utt....

Suns ir vidēji liels ar īsu spalvu salīdzinoši maziņš viņš ir ... ideāls suns

ap 300 ~ 500 ls maksā protams var dabūt lētāk utt

Par suni varētu rakstīt un rakstīt... tie suņi nesmird, skrien, ir ļoti emocionāli atraktīvi, spēlējās ļoti, uzticīgi nu IDEĀLI

Man ir taksis. tīri mīļš neko īpaši tizlu nav izdarījis. Bet nu samurayam ir bīgls lūk tas ir tik mīlš viņš ir nedaudz lielāks par taksi ar īsu spalvu. Nu par to mīļāku suni neesmu redzējis. Viņam ļoti patīk spēlēties. Maksā no 200Ls+

Da nu tadas summas par sunjiem atdot. Mopshi ir ritigi recigie sunji un milji ar...

Pasham man ir vaacu aitas suns ( for free ) jau kadus 7 gadus. Kuce bet ritiigi nikna un kož visiem kas meigina tikt pagalma ( sveshiniekiem ). Vairak vinjai nepatik tie treninjterpos :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...