GooD`MeN Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Lai nepiesarnjotu Dienas un Nakts spama sadalju, varetu sheit man varbut ieteikt kadu suniti! Sakumaa bija doma ko lidzigu CHAU CHAU bet Teddy teica,ka ar shamiem ir vienas problemas! Gribas kaut ko mazu un milju!Kas ipashi nekozh! Un cik izmaksaa sugas suns,kaut vai bez papiriem,jo tie cik noprotu ir letaki! Paldies jau ieprieksh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Es tev ieteiktu retrīverus, viņi ir ļoti mīļi suņi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ieteiktu tev noskatīt pēc skata pāris suņus, kas patīk un tad dr.lv DB tik vienoties klāt un lasīt informāciju kāds ir katrs no viņiem, vismaz es tā dariju un atradu baigo mīluli Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 ka sauc tos kuri tadi ar garām ausīm un tadu nokarājušos seju, nu tadi nelieli augumā un brunīgās krasās + balts ? manam kaimiņam ir tads diezgan rēcīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Man patīk taksīši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Man ir balts Labradors,nu jau 2 gadi ,barojam mēs viņu tikai ar specializēto barību,diezgan dārga ,bet vismaz resns nav Nav nevienam iekodis,ļoti mīlš ,ap 700eiro nopirkām. Fuj takši,blakus traka kuce taksis Edited August 10, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Vel man patīk - ir tāds bulmastifs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Nesen ģimenē parādījās Lietuvas Dzinējs. Ļoti gudrs suns, tīrīgs, uzticīgs. Edited August 10, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Vesthailendas baltais terjers Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ņemot vērā, ka tu dzīvo dzīvoklī, dieva dēļ pērc mazu un mierīgu, nevis lielu hiperaktīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Dobermanis ROKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Bec cik izmaksaa kucens! Re ku Alisiite man shitadu paradija un izskatas tiri taa neko Miiliigs http://www.mopsis.lv/ Kaa ir ar taam cenam tiem sunjiem? Liels man nekam neder ja nu vienigi uz balkona Dobermanis- Nepatiik vinji tomer ir sameraa lieli Vesthailendas baltais terjers - shitais tads forshs plushkjis isteniibaa izskataas Lietuvas dzineejs,arii pa lielu Bulmastifs tuc tuc pa lielu! Labradors ir SMUKS bet atkal pa lielu Man ir 1 istabu dzivoklis nebus lielam sunim vietas! Taxshi un pudelji man nepatik pagaidam Traffic un Alises variants izskatas labs! Lai gana reali smuks liekas CHAU CHAU Edited August 10, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 ņem čau čau pašam arī ir. Itkā nekādu lielu problēmu nav, vienīgi jāķemmē.. bet nu tas takā ir tīri loģiski.. un + viņi ir forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 1ns saka ka vinji ir Forshi,otrs saka ka nee!Pec izskata vinji tik tiesham simpatizee! bet kaa ar taam sunju cenam?Cik izmaksaa SUNS? A starp citu cik ilgi shitie chau chau dzivo? 12-18gadus,ka visi parejie sunji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Turēt suni dzīvoklī ir varmācība, pietam vēl vienistabas. Atceries, ka viņš tev arī vairākas reizes dienā būs jāved ārā (uz balkona neskaitās ). Arī no rīta Braucot kur uz vairākām dienām būs vajadzīgs kāds, kas viņu pieskatīs utt. Pirms pirkšanas apsver visus faktorus, nevis pērc ar domu - "bet man gribās!". P.S. Čau-čau nav nemaz tik mazi + viņiem ir baigā kūsa (bieži jāķemmē) un izskatās pēc kofera (cik garš, tiks plats). P.P.S. A kas tev pret kaķiem? Vismaz nebūs ārā jāved. Edited August 10, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Paziņam ir ČauČau, itkā nearko stulbu nav izcēlies un ir diezgan mīļš. Es domāju, uzvedība ir atkarīga no tā, kā audzina. Svešinieki gan šim nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Visi čau-čau pret svešiem ir agresīvi Like Bears XD Edited August 10, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ja tu nopietni par suņiem tad varu ieteikt Stafordšķīras bulterjeru. ļoti Ļoti mīļš atraktīvs, nebūs takā kkāds 4au4au sēdēs stūri utt.... Suns ir vidēji liels ar īsu spalvu salīdzinoši maziņš viņš ir ... ideāls suns ap 300 ~ 500 ls maksā protams var dabūt lētāk utt Par suni varētu rakstīt un rakstīt... tie suņi nesmird, skrien, ir ļoti emocionāli atraktīvi, spēlējās ļoti, uzticīgi nu IDEĀLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Man ir fraņču buldogs-maziņš un mīļiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ai, cik smukiņš. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Man ir taksis. tīri mīļš neko īpaši tizlu nav izdarījis. Bet nu samurayam ir bīgls lūk tas ir tik mīlš viņš ir nedaudz lielāks par taksi ar īsu spalvu. Nu par to mīļāku suni neesmu redzējis. Viņam ļoti patīk spēlēties. Maksā no 200Ls+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 http://www.petnet.lv/dinozoo/index.php?opt...7&Itemid=51 Rekur forša lapa par visādām suņu šķirnēm. Ir apraksti, bildītes, kopšana etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Iesaku taksi!vnk EPIC suns Manējā ir tāda ļauna gadījusies bet medībās labi noder Pat alni ar viņas palīdzību dabūjām mans lāzersuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 jorkshiiras terjeri peerc! Tie afigenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Da nu tadas summas par sunjiem atdot. Mopshi ir ritigi recigie sunji un milji ar... Pasham man ir vaacu aitas suns ( for free ) jau kadus 7 gadus. Kuce bet ritiigi nikna un kož visiem kas meigina tikt pagalma ( sveshiniekiem ). Vairak vinjai nepatik tie treninjterpos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now