~ jeyna ~ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Protams, ka kaut kādi Lietuvieši ar savu neinteresanto basketbolu uzvarēs ASV. Sēdēs uz trīspunktlīnijas, kamēr amerikāņi veidos interesantas, skatītājam tīkamas izspēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tagad skatos pludmales volli : 9:9 pirmajaa setaa ♠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nejauc Ziemeļamerikas basketbolu ar Eiropas. Mūsējie ar 21:23 un 19:21 tomēr piekāpās Argentīniešiem. Pļaviņš vēl nebija kārtīgi pamodies uz spēli, kas vien pierāda to, ka mūsējiem rīta spēles galīgi neiet pie sirds. Trešdien izšķirošā spēle pret Šveici, kur teorētiski mums ir jāuzvar 1 sets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ja kāds zin, kur šo spēli var vērot internetā, lūdzu iemetiet linku. Pats izrakājos pa kaut kādiem saitiem, un vienīgo ko atradu ir šaušana ar loku, kur Ķīna pašlaik zaudē Ukrainai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 taa shodien bus tikai peldeshana 100m kur Liepajnieks peldes bet tur vispar nav uz ko ceret Un tad 3dien izskjirsies VISS! basis un volijs,ja papisam tad chau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 cikos 3dien ir volis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 13:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 tad vismaz viņiem laiks normāls , jo no agra rīta viņiem galīgi neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 SARAUJ LATVIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Kā man krīt uz nerviem šitā medaļu skaitīšanas tabula. Ķipa, kurai valstij vairāk zelta medaļu, tā ir augstāk tabulā. Pieņemsim, kaut kāda Āfrikas valsts dabū 1 medaļu(zelta) pa visām Olimpiskajām spēlēm, bet, piemēram, Francija dabū 100 medaļas(visas sudraba), un tik un tā tabulā ir aiz āfrikāņiem. Protams, mans piemērs ir stipri pārspīlēts, bet ideju jau sapratāt. Manuprāt, vislabāk būtu skaitīt punktus par medaļām(zelta - 3p., sudraba - 2p., bronzas - 1p.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Tatas 9:20 basis veceneem un 13:00 vollis Riita ali ir sapirkti Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Felpsts ir tads zvers! Es par musu sieviesu basketbola komandu yeah! good men, tev tiesham neapnik spamot? Gribas macho apdziit? ;D Edited August 12, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Es par musu sieviesu basketbola komandu yeah! good men, tev tiesham neapnik spamot? Gribas macho apdziit? ;D Kas ir Felpsts ? ā, un par to spamošanu - tu pats neesi labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Vinsh runaja par Felpsu ASV izlases peldetaju,kuram jau 5taa ZELTA medalja shajaa olimpiaadee! Pilnigi aiz laimes asarinja noteceja cik SUPERIIGAA spelee Latvieshu meitenes Braziilietes vinneja 79:78 ! Delj tadam spelem ir verts dziivot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Pilnigi aiz laimes asarinja noteceja cik SUPERIIGAA spelee Latvieshu meitenes Braziilietes vinneja 79:78 ! Delj tadam spelem ir verts dziivot! Es zinu par ko viņš runāja, es vienkārši piesējos pie tā, ka viņš nejēdz pareizi uzrakstīt Felpsa uzvārdu. Bļāā, tādu spēli palaidu garām Neko darīt, būs jāskatās atkartojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 huu knapi knapi.... Es domāju, ka uzvarējām pirms tā Brazīliešu 3punktnieka, bet viss viņas iemeta to 3 un jau domāju .... kā var tādai komandai pazaudēt... BET NĒ 4 sec dabūja punktus NICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 jā,es arī skatijos spēli,bet Brazīlietes pēdējas sekundēs paspēja tomēr izmest par laimi garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Es pielieshu shodien skjiet muuli! Sakumaa pret Sveicieshiem mums ahuna negaja 6:10 un tad 6punktus gust musejie 12:10 un beigaas 1mo setu panjemam 21:18 irrrr! ja njemam shito speli tad esam 1mie grupaa un mums garanteeta 9vieta P.s. Lai gana tik tuvu bija 2traa seta uzvara beigaas zaudam 21:23 Tagad 3shais izskjiroshais seets Edited August 13, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Yes uzvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 IRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr MEs vinnejam! Pzdc TAA TIK bija spelju diena! Nervi vairs NAV! 2:1 pa setiem un esam 1mie grupaa un 9vieta garanteta un tagad jagaida bus Lucky Lozer izloze un tad mums bus ar kadu no grupu 3sho vietu jaspelee! es eju pakalj next 6pakai alus! Tas ir vnk pzdc! tadas emocijas shodien! Ahujetj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) smuka spele aa, kads zin cik felpsam ir jau zelti? skaidrs, paldies Edited August 13, 2008 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 NU BĻĀĀĢ VOT NAHUJ MAN IR JĀSTRĀDĀ ŠĀDĀ DIENĀ??? :waaahhhh: :waaahhhh: :waaahhhh: :waaahhhh: :waaahhhh: Kad šīm spēlēm ir atkārtojums. Bļin es esmu tik priecīgs par abām uzvarām. YESSS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 aa, kads zin cik felpsam ir jau zelti? 5 zelti. Augstāk tas jau bija rakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Felpsam kopaa 11zelti jau pa pedejiem 2gadiem! Bet Felpsam vel ir 4disciplinas t as nozimee ka dzeks var ver kadu zeltu paraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Mūsu zeltenes un velojbolisti ir labākie ceru , kad šādu sniegumu turēs līdz beigām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now