Iemaciet_spelet Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nu es biju uz kalna.. Mums bija pirts, blakus kalns ( pa brīvu viss), ta kā es nosvinēju vienkārši riktīgi reāli, tur vienas meitenes tētis tādu nesūdīgu salūtu šāva, nu cik naudā nezinu, bet raķetes lidoja kādas minūtes ~5-7! Ta kā visā visumā nosvinēju reāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Es arii biju pirtii peec tam lecu baseinaa kad apnika gaaju speeleet cs1.6 man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 angry - lohs iemaciet_spelet - neslikti pats saakumaa maajaa pie pc paseedeeju tad atnaaca viesi, ar draugu paseedeejaam pie pc, tad vakaraa aizgaajaam pie draugiem, tad uz centru saluutu noskatiities un tad maajaa Nu pa vidu bija uzriishana pie visaadiem kexiem un protams mazliet arii ietriecaam kko Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 (edited) hmm.. nu taa bija ok... iedzeeraam izgaajaam aaraa ( es kei6a radler un siikaa maasinja, bet tas taa ) .. tad man ar kei6u vairaki dzheki kkaadi piedaavaaja muus izdraazt dirsaa pa 3 eiro ... atnaacaam maajaas iedzeeraam... mutere ar pateevu ar bij ... tad tur veel kas.. sagaidiijaam 00.00 iedzeeraam shampanieti veel izgaajaam aaraa palaidaam rakjetes nu taa apmeeram .. aa un speeleejaam duraku Edited January 3, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Es ar draudzeni gāju kopā ar draugiem svinēt... Tā neko... Dzērām, ēdām, skatījāmies "Savādi Gan" , tad uz salūtu, dzērām šampi un viss tālāk notikās... Bija tīri normāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 ehh nodzeeros drausmiigi raunaa bet shampanietim korkjus forshi shaavu. pirms tam darba tusonaa vienai chiksai pa plecu ar atsitienu no griestiem, otru gan zem galda un jaunajaa gadaa vienkaarshi gabalinju taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 Laikam neviens tā arī normāli nav svinējis vai negrib atcerēties kā svinēja Ja jau tik maz reply's! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Es jau liekas diskusijaa rakstiiju, ko dariiju. Ka es jums saku - forsaak nemaz buut nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Taa paarkalbasiijos, spranda divas dienas saapeeja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 es nosvineeju labi! ar draugiem satikaam riigaa vecenes , aizbraucaam pie vinam uz Jurmalu , sagaidiijaam 12 un bljaavaam patriotuskus tostus , tad un veel nedaudz zaljo un tad ar meichaam , bet taa jau norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 drausmiiga zhopa bij, vot kas no jaungada. kautkaads 0.7 ko divataa pusstundas laikaa izraavaam bet tas kautkaads speeciigi kreisais bija, diivaini oda. vaardusakot, bildes no pasaakuma buus interesanti skatiities. bija kopaa 7 ljauzhi - jau tagad shucee kliist legjendas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 pa mezhu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 22 00 , plavnieki , kvadraats . Tuvaakie/reaalaakie chomi. Triecam visu kas vien ir . 1 00 Kengarags > dziivoklja tuss , 10 vecenes 5 dzheki + mees 2 ar draugu. Nakts , piedziivojumi , triekshana , zaale un vecenes . Viss oki , protams ir lietas par ko staastiit negribaas bet nu kopumaa ok , kaut gan bija visai miglains . Vieniigi riits bija reaals . P.o.h.a.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 5 dzheki + mees 2 ar draugu. kas tad juus esat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 Nu man ar gaja tiri neslikti ! Tuss pie kaimina majas ! bijam kadi cilveki ~20 isti neatceros nosakuma visadas speles uttt pec tam sagaidijam gadu ar sampi un pirotehniku un 3 minutem , tad sekoja pirts un udenspipe ! nu baigi labi bija !nu bet protams ka visu laiku bija pieejams alkohols un pat absinth Taa ka nu spriediet pasi ka pec tam visi jutamies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 tur bija pieci dzheki un tad atnaacu es ar savu draugu , taa tas bija domaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 nu es no plusinja saprotu "un" vai tamliidziigu noziimi, nevis ka mees atnaacaam peec tam... bet nu labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 (edited) es to sapratu taa , ka vins staaveeja malaa un visi pa vinu reeca , vai arii meitenes bija cuukas , lai gan pats alviits ar nav nekaads skaistais/tievais alvi ,nenjem tik pie sirds! man patiik veseliigi pasmieties par taviem postiem! Edited January 4, 2005 by myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 , omg myth tu domaa ka tu esi nereaalaakais donzhuaans un ar teviim modeles tusee ? Esi mani redzeejis peedeejos 6 meeneshus ? domaaju ka nee , tas vai man ir draugi vai nee to tu nezini un nevari spriest , labaak paturi muti ciet un viss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 5, 2005 Author Report Share Posted January 5, 2005 , omg myth tu domaa ka tu esi nereaalaakais donzhuaans un ar teviim modeles tusee ? Esi mani redzeejis peedeejos 6 meeneshus ? domaaju ka nee , tas vai man ir draugi vai nee to tu nezini un nevari spriest , labaak paturi muti ciet un viss . Tad iesvied savu foto un mēs paspriedīsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 , omg myth tu domaa ka tu esi nereaalaakais donzhuaans un ar teviim modeles tusee ? Esi mani redzeejis peedeejos 6 meeneshus ? domaaju ka nee , tas vai man ir draugi vai nee to tu nezini un nevari spriest , labaak paturi muti ciet un viss . baac juus jau tiiri draudziigi esat palikushi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 (edited) fragm , es to zinu!Mana ieprieksejaa draudzene , ja kas bija toposhaa modele (maacijas modeljskolaa) so neticu , ka tu vari notievet pa 6 meneshiem..... Edited January 5, 2005 by myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Un es domaaju ka tikai meitenes shitaa kjiiveejaas un apliek viena otru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 8, 2005 Author Report Share Posted January 8, 2005 Fragmachine, nu ielixi savu bildi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now