Endijs_Dzerkalis Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 Nu Paldies, bet ja gribat vēl kaut ko ietiekt, filmas, ko Nāci šurpu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) the shield - labs friends - suck 4400 - suck dzeriko - suck Californication - pa tw meiginaju skatities man nevisai delj tizla LV tulkojuma mle stargate (abas vers.) - +- sucky bet luret var csi (visas tris vers) - var meiginat luret emm.. pokemon? a vel var meiginat monku un psych kaa ari House MD var meiginat simpsonus family guy scrubs - iesaku nuun vairs atminjaa nekas nenaak ah vo acerejos (no discovery) dirty jobs mythbusters how its made un vel kkadi bija sakara ar mashinam Edited August 7, 2008 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 MacGyver Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Dexter ( ne multfilma ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Vot Dexter gan nav interesants. Ideja ir baigi labā, bet galvenais aktieris ir garlaicīgs un vispār seriāls uztaisīts diezgan neforši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) Kamon, nemīz saujā, skaties Stārgeitus, kopš es viņus sāku skatīties tas ir mans mīļākais seriāls un manā uztverē pārsit visus lostus, prizn breikus un visu pārējo, padomā, stārgeiti pat pārsit Hameljonu rotaļas Ā, jā, baigi labais vēl ir According to Jim, ar Džeimsu Belušī galvenajās lomās. Edited August 7, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 es tiko noskatijos friendiem peedeejo seeriju zheel ka seriaali beidzas but nu tas taa aajaa btw bez sheit piemineetajiem seriaaliem es atceros kkad pa tv naktiis gaaja kkaads Monks vai Monk kkaa tamliidziigi- tas bija tiiri skataams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 Es tagad skatos 4400 un jau esmu 2. sezonā! Arī kačāšu 24 Un tad jau skatīšos kas un kā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 4400 bija labs līdz 2. sezonai. pārējais sākās bullšits. it īpaši foršas bija beigas seriālam. visas beigas pussērijā iestūķētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 4 8 15 16 23 42. LOST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uufijs Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Iesaku ''Rescue me'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Burn Notice ir ļoti skatāms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 imdb Tev nepiekrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) imdb Tev nepiekrīt. Jo, ja imdb saka, ka seriāls ir vērtējams uz 9.1, tad topika autram būs tāpat, saprotu, saprotu. edit : Muhamed Alli iegūst nedēļas jokdara medaļu. Apsveicu. Edited August 8, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Hamelejonu Rotaļas vinai ir ļoti daudz sēriju XD būs ko darīt turpmāko 1/2 dzīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) vinai ir ļoti daudz sēriju XD būs ko darīt turpmāko 1/2 dzīvi :D psc šis labs joks :D tiri piri vel ir bafija pret vampiriem, invisible man (labs), wills un greisa, un ja gribas kadu tizlu ziepeni paluret tad panem LNT programu un tur bus Edited August 8, 2008 by alexx92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NereaaliKrutsChalis Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Galīgi nepiekrītu. Sāku skatīties no pirmās sezonas, pirmās 3 epizodes likas totāls fufelis, tagad nevaru sagaidīt 3 sezonu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Krievu seriāls Apustulis, par kara laika spiegiem utml, bet baigi labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 imdb Tev nepiekrīt. IMDb 99% seriālu ir labs vērtējums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now