1dollar Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Track 09 vaae kas pa muzooninniem iet vallaa ne? vispaar saucs klusaa maaj kaads tikko jaaj labs ir es satigaaj pa park lij liets jaa tiess taa tveerties itnekur skatoties vec maaj tur es ieskatijos jaa tiess taa vec maaj atver durvs riebiig ainav gluun es kaapjot pa trepeem iekaap suudaa dzirdam runaajam savaadas balsis mironn vlasii lielajaa zaalee DiiDzejs spraagonis muzoonu vaalee kaut kaads joiiccgs muzons ne? kaut kaada nezinaamaa talee nakts jau klaat visaad suud darass sajaas maajs man uz siens veces virsuu lien tas nav sveets uzluudz dejot atteicos dejot vispaar atteicos paar letei pieteicaas lielajam liikim pie pautiem rugutinns sien pa pimp zirnekliis lien tas taads niek tik ir viens sapuvus sprotees acs sapuvus, sadrupus Galvaa cirvs iepazinaas sauc Arvs piis vecais traktorists pa laukiem brauc vinnnss iesauka tam pedinnss mutee suukaajamais ledinnss dirsaa iespruudis tam kedinnss he tiess taa jaa prasiij ka miris esot taccu liikks... kam paarbrauc traktoorinss jo prieksaa tam bijs diikks nu kura Lembergs jaa tiess taa paziistams tam liikss peldeej tam liikss jaa paziistams tas tiess tas pats Lemerbs muus plissets meers pozitiivais teels jo bij veels piedzim tam teevs nee deels pisskki apjuk neapteest un kveels veel labs roks traappijaas tam idiots man virsuu laapijaas labie staast pa to cik izdraasts mauk atbraucs laukiem nodzins tauk tik daudz staas bij jaa ieguv jauku draugu bez rokaam kas uz raapoj ar mokaam dedz viss zombs smokam suuds ieksaa lokam piegaaj pie cits kompaanijs jociigs tomeer spociigs KO! juutos bisskkit eXtreem kad liiks veem un tikko apeed dziivo un taa sttivo taa pametot jauno draug miillo griibej tik aaraa jaa tiess taa ar gid paliidzzib khe kheee kheeee tad sseit labirints kur tad to tusons iet vallaaa un speeciigs muzooons vispar taads jociigs takaa spociigs muzons skan takaa DJ bisskkit labs ja vinss kaut kaads taads psihopaats bez galvs taads arii liikks jods un pikks taads ir taads stikkis jaa tiess ta man sseit vairs nekas nepaarsteidz, bet ticiet man ja buut jaakaujas ar zomb to nenviens nepieveikt vai tagad es jums nepateikt vispaar ko es taad pateikt ka grib tikt PROM nu jaa galiigs pizgedc mjaa un taa bet sseit ssajaa spokainaa suudaa klaajas te sajaa spokainaas klusajaas maajs jociig kaa vinn reaggee darbo un funkcjonee nu tas ir taads jautaajums man vispaar pizdec dirsaaa vinnus jaapasuut tfu Kaa patika ? P.S. Sorry pa kluudaam ja taadas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 jeeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomy Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Lotgaliski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomy Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Vertukshnjas hip-hops Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Ja buutu bijushi komati, punkti un citas pieturziimes, tad vareetu meegjinaat izlasiit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1dollar Posted January 1, 2005 Author Report Share Posted January 1, 2005 KO JUUS griibeejaat pa 30 min tapa gatavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Aptiekas iela ir uz otru pusi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 totaals bullshits peec taa raxtiishanas stila , spriezhu, ka tu esi no Kurzemes ,ko?ka tik neesi ventinj puik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_angel Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 mans i krutaaks Raibaa govs mauj zheeli muu Uguniigi nosmirdot Kur lai tagad mieru rod Seezhot savaa kakaa fuu Ietinas taa zaalee leeni Tik pat smagi kaa kakaajot Iedomaajas taa par suni Suns tai dirsaa kozh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1dollar Posted January 1, 2005 Author Report Share Posted January 1, 2005 totaals bullshits peec taa raxtiishanas stila , spriezhu, ka tu esi no Kurzemes ,ko?ka tik neesi ventinj puik? Tad izdomaa labaaku un GARAAKU Jaa esmu no Kurzemes bet neesmu es ventinss ... taa labaak skan --PROSTO-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 o m g unikaali. ja lasa visu, nevis tikai paarbrauc ar aciim, tad var ritiigi pazviegt. iesaku katram Link to comment Share on other sites More sharing options...
1dollar Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 (edited) o m g unikaali. ja lasa visu, nevis tikai paarbrauc ar aciim, tad var ritiigi pazviegt. iesaku katram Ew tas bija baigi jauki ... tu labi pateici ThanxXx Edited January 28, 2005 by 1dollar Link to comment Share on other sites More sharing options...
1dollar Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 (edited) Track 03 ---pubs cikki pubs ciki psihii tii tidi tii puhh cik tikii tiii--- Jaa ssis muzons sauc izjaareetais falss nu vispaar baig stulb, ka man vis muzoon taa jaanosauc un tas ir tagad juus zinna vinn noklausiities ssis ir iipass gabals no izdraastaa falss ko vasaraa l-laasiit lik apmaatiib plik nee nu patiesiiba uccen da nida uccen tas ir ble izdraast ble debes kors pilniig joban to repaa paarveertu un klausieties ko diskaa ieveero jaa nu vispaar kristus augsaa ceelies prieks visur ziedosais dveeseles dziedossais Vults mans spiedzossais nost to ir veelies peec krustinniem c mokaam smaarstaam lasiijaam smirdiigaam rokaam gultu tam draccijaam vainagaa viistijaam . pimps un lilijs prom kamer bijaam izpisies TAS bled kristus neceelies nakts tums baigumaa... kaunumaa riits iedraaz tavaikumaa pajaats kas maigumaa suuds smeelies ko tur veel VEELIES dziiviib ziedossais naav veics iedodas man narkars veics tapssans albuumaa jaa tiess taa radossaa sliekaa pajaaj muus salkumaa ciessanu sietaa veest tavaas saciitaa veest mums kas tev tuv jaa pisak idiot taad miizelien laciit ko laime ko gul kristum atkal ceelies narkars tik kveelies alinns buus TAS nahuj viskas slveejaat klaat vinnam staaveejaat PEDGGIKUS RAVVEEJAAT, APENES ZZAAVEEETJAAT dziivs juus dracciitaajs iepeSdiitaajs iebeZdiitaajs bled nahuj kaa lai citaadaak idiot nosauc kas sev negrib paraadiit kas augsam visu laik miit pizdeC apkaart vazaadams un vadaadams kas sau rok paartik jau cilaadams, jaareedams pa viss plasso arr.... jaa apkaart vadaadams ar sav kok kaaj ar sav draasto staaj tu visur piekaas muus, lai locekll nejieruus jaa tiess taa lai locekl nejieruus tu orgasma mirkl piedziivojs esi iekarojs, ieccakojs ar to kas tev irdiis tu vissus muus pirdiss dirsiis PISIIS tiess taa jaa ble ja grib kkert muus nesteidz tvert muus mees garaa ja tava varaa jooOOoo pilnigaa staraa llau piedrsst sev daargs esi mums kungs......jaa tiess taa KUNGS, bet vispaaariiba esi riktiigs SKUNGS.... YO MEEN...AAMEEN jaa tas ir viss ko man vajdzeej pateikt. ---tillri tii ciki puff uff pugg tii tirli ttiiii--- nu ko otrais jau tapis gatavs 1dienas laikaa P.S. soorry pa vaardiem : pizdec un draaziens/izdraast neņemat to nopietni OKeY Driiz buus arii Track 06 Edited January 2, 2005 by 1dollar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Aii, ritiigi labs, saakumaa iereecu kaartiigi. Man patika, tikai vienu briidi vinjsh aizgaaja taadaa bezsakarii ka apjuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
1dollar Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 riitaa man buus Track 06 neuztraucaas viss OK jsut feel good !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomy Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Gaidiisikm ar nepacietiiu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pilniig jeels texts,bez jebkaadas logjiskas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 bljeeegj man nepatiiik iedziedi tos tekstus ar kkaadu muuziku fonaa un tad ieliec te that could be better... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 galiigi garaam genial daneben Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pirmais man patika - "jaa tiess taa" + tas stils bija tiiri ok. kaa dziivee tas izklausiitos gan bail iedomaaties bet nu... ir ok avot otrajaa jau tur vienkaarshi bezsakars briizhiem veest tavaas saciitaa veest mums kas tev tuv jaa pisak idiot taad miizelien laciit ko laime ko gul paaris randomaa salikti vaardi + rupjiibas... nu tas vairs nav iipashi origjinaali. Otrajaa gan man SKUNGS patika bet kopumaa pirmais bija juutami labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now