Jump to content
GIGN Forum

1dollar

Mirstīgais
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1dollar

  1. Kādam nav aizķēries lieks Hound Dogs?
  2. 1dollar

    Labs

    redzeeeets!
  3. ....kam nozagi? Leonardo De Vinči ?
  4. jaa jaa kaut kas naavv dazzaas vietaas bet mani LABAAKI
  5. khee khee khee tas esmu es .... KAS tas par FireFoX un kas tas par suudu ups sorry bet pof... ??? es ATKAL kaut ko te nerubii???
  6. 1dollar

    Quiz

    kur juus dabuuj to ziimeejumus ??? es nesaprot???
  7. jaa jaa tkai sen jau 2005 aiz KALNIEM !!! tagad jaaagaida 22006 GADS!!!
  8. 1dollar

    Apnemshanaas

    Es apnnemos atskaldiit VISUS iznnemot EDD jaa edd rulzzzz Un ar pudeli iemest Matemaatikas uzccenei ^%
  9. Jaa es zin es paaziist Eclipse tie mani labaakie draugi es pie vinniem iet rubiit CS
  10. riitaa man buus Track 06 neuztraucaas viss OK jsut feel good !!
  11. kaa nu es taa parasti daru nofilmeeju ar KAMERU nekaadu CSTV's es nlieku ha ha Hainy ha ha saprati HA
  12. Track 03 ---pubs cikki pubs ciki psihii tii tidi tii puhh cik tikii tiii--- Jaa ssis muzons sauc izjaareetais falss nu vispaar baig stulb, ka man vis muzoon taa jaanosauc un tas ir tagad juus zinna vinn noklausiities ssis ir iipass gabals no izdraastaa falss ko vasaraa l-laasiit lik apmaatiib plik nee nu patiesiiba uccen da nida uccen tas ir ble izdraast ble debes kors pilniig joban to repaa paarveertu un klausieties ko diskaa ieveero jaa nu vispaar kristus augsaa ceelies prieks visur ziedosais dveeseles dziedossais Vults mans spiedzossais nost to ir veelies peec krustinniem c mokaam smaarstaam lasiijaam smirdiigaam rokaam gultu tam draccijaam vainagaa viistijaam . pimps un lilijs prom kamer bijaam izpisies TAS bled kristus neceelies nakts tums baigumaa... kaunumaa riits iedraaz tavaikumaa pajaats kas maigumaa suuds smeelies ko tur veel VEELIES dziiviib ziedossais naav veics iedodas man narkars veics tapssans albuumaa jaa tiess taa radossaa sliekaa pajaaj muus salkumaa ciessanu sietaa veest tavaas saciitaa veest mums kas tev tuv jaa pisak idiot taad miizelien laciit ko laime ko gul kristum atkal ceelies narkars tik kveelies alinns buus TAS nahuj viskas slveejaat klaat vinnam staaveejaat PEDGGIKUS RAVVEEJAAT, APENES ZZAAVEEETJAAT dziivs juus dracciitaajs iepeSdiitaajs iebeZdiitaajs bled nahuj kaa lai citaadaak idiot nosauc kas sev negrib paraadiit kas augsam visu laik miit pizdeC apkaart vazaadams un vadaadams kas sau rok paartik jau cilaadams, jaareedams pa viss plasso arr.... jaa apkaart vadaadams ar sav kok kaaj ar sav draasto staaj tu visur piekaas muus, lai locekll nejieruus jaa tiess taa lai locekl nejieruus tu orgasma mirkl piedziivojs esi iekarojs, ieccakojs ar to kas tev irdiis tu vissus muus pirdiss dirsiis PISIIS tiess taa jaa ble ja grib kkert muus nesteidz tvert muus mees garaa ja tava varaa jooOOoo pilnigaa staraa llau piedrsst sev daargs esi mums kungs......jaa tiess taa KUNGS, bet vispaaariiba esi riktiigs SKUNGS.... YO MEEN...AAMEEN jaa tas ir viss ko man vajdzeej pateikt. ---tillri tii ciki puff uff pugg tii tirli ttiiii--- nu ko otrais jau tapis gatavs 1dienas laikaa P.S. soorry pa vaardiem : pizdec un draaziens/izdraast neņemat to nopietni OKeY Driiz buus arii Track 06
  13. Ew kapec atkaartoji vareeji jau raXtiit mana TOPIKAA tapeec jau tas topiks ir ... Okey tas taa. Baigi labais Salavecim pohas lielas, Atluuzis tas uz Chaka ielas! SSIIS ir COOLiigs UN Vechus ar draugiem kozh, Laimiigs jauno gadu gaida. Tas nekas ka dibens ozh, Vechuks tikuntaa smaida. LABS!!!
  14. Ew tas bija baigi jauki ... tu labi pateici ThanxXx
  15. SLIMIE CILVEEKI kaads te worm es izvirzijos vadiiiba pa +40 blasiim vaadiibaa! es jus visus vareetu apvakkt
  16. Tad izdomaa labaaku un GARAAKU Jaa esmu no Kurzemes bet neesmu es ventinss ... taa labaak skan --PROSTO--
  17. Tomy tu esi loh + KROPLIS
  18. Es esmu kiber sporta teevs ! + kaa var to stulbo bildi dabuut kreisajaa pusee?
  19. THANXX OK Un pa to tu man pateiksi kaa var bildi dabuut KREISAJAA pusee? okey
  20. nee nu blaavines tad pasaki ja es tik gudrs JO es NEZINU ??!!
×
×
  • Create New...