Jump to content
GIGN Forum

Up!


Recommended Posts

Tā kā pēdējā laikā spēlēju praktiski tikai pa naktīm, tad ir jācenšas saglabāt spēlētāji serverī ar defoltajām mapēm, kas savukārt prasa voti, katras mapes beigās. Bet vienmēr atrodas kāds guļava vai vnk idiots, kas nesaprot, ka dd2 pēdējās minūtes rit un tūlīt sekos survivors, tādējādi nesavācot nepieciešamo balsu skaitu.

Parasti sanāk spēlēt ja ne vienam adminam, tad ar adminiem, kam nav xmap aksesa, tāpēc vēlētos iegūt šo komandu, lai varētu krušīt pa serveri kamēr apnīk vai nāk miegs.

xmap tādāt.

P.S. būtu zolīdi, ja nerakstītu te par to, ka xmap ir megamirstīgo akses (pa dienu tas tā varētu būt), jo naktīs tā ir vairāk kā nepieciešamība.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hollow ir viens no viss jēdzīgākākajiem adminiem un cilvēkiem gignā vispār.... Netaisi kā citi admini kkādus prikolus vai kko tādu... Nav bojājumi ar smadzenēm :D

REC REC REC

btw vakar pirmo reizi redzēju kā noraida dd2 voti - par tēmu runājot

Link to comment
Share on other sites

Es 100%tīgi atbalstu, jo kā jau daudziem zināms, arī es ļoti bieži spēlēju naktīs (parasti līdz 2viem ^_^ ) un tad tiešām tormazi spiež 2 un jāspēlē kaut kādus draņķus un tauta VIENMĒR pazūd, a ja ir kāds ar xmap , nereti 2vos naktī ir diezgan pagrīti tikt serverī jo viņs ir pilns :) Pa dienu šī komanda nav tik svarīga, bet arī reizēm noder... PEACE!

OY, es ļoti atvainojos, tikai tagad ieskrēju sadaļā - noteikumi, un izlasīju par to, ka šeit drīkst postot TIKAI admini! Tiešām atvainojos, variet manu postu dzēst, bet palūgšu bez 7dienu bana :( es tachu esmu riktīgs nightmare ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Hollow ir viens no viss jēdzīgākākajiem adminiem un cilvēkiem gignā vispār.... Netaisi kā citi admini kkādus prikolus vai kko tādu... Nav bojājumi ar smadzenēm biggrin.gif

a es pa ilgiem laikiem ienaacu shai forumaa, lai uzrakstiitu pilniigi preteejo :/

Link to comment
Share on other sites

Tak nekas nopietns.. taapat sheit speeleeju reti, arii komjunitijaa vairs iisti neiesaistos..

vienk peec taas vienas nakts diezgan dusmiigs paliku..

un uzmetot aci tavam kontam ieraudziju sho topiku, kur tevi raksturo kaa sakariigaako adminu ever.. man smiekli panaaca..

mosh vienk "uzsaakaam uz nepareizaas nots".. katram gadaas gruutaas dienas

Link to comment
Share on other sites

vienk peec taas vienas nakts diezgan dusmiigs paliku..

un uzmetot aci tavam kontam ieraudziju sho topiku, kur tevi raksturo kaa sakariigaako adminu ever.. man smiekli panaaca..

mosh vienk "uzsaakaam uz nepareizaas nots".. katram gadaas gruutaas dienas

nice ^_^

staasti ko domaa.. ?

p.s. es paaraak daudz speeleeju pa naktiim (vareetu teikt ka tikai pa naktiim) lai zinaatu, kaada ir reaalaa situaacija, taapee' interesanti uzzinaat ko zini tu..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

tomēr atļaušos atdzīvināt šo topiku, jo nepieciešamība pēc šīs komandas paliek nemainīga ( es nopietni, nepieciešamība, nevis +10).

un ja nav grūti var apspriest iespēju piekabināt klāt xwho, lai varētu paņemt spēlētāju ip, kas ļaus ieejot specos vērot aizdomīgos tipus, nepalikt bešā, kā tas nereti ir sanācis.

Link to comment
Share on other sites

Brīnos kā te neko nebiju paspējis ierakstīt, laikam tāpēc, ka tieši ap to laiku, kad tapis šis topiks es arī biju uzbliezis ko līdzīgu uz xm un sēdēju tur vaktējot potenciālos postotājus. :D Enīvei, ne par to ir šis tāsts. Ja ir kāds cilvēks, kas xm būtu pelnījis, tad viens no tiem noteikti ir Hollows, jo viņš spēlē bieži, ilgi un pa naktīm, kad serverī, piedodiet, ir sastopami patiešām izcili idioti, kuri nesaprot, ka ja pēc servera restarta serverī [vai jebkurā citā gadījumā pie lielām un naktīs spēlētājus nepiesaistošām mapēm] palikuši tieši 3 cilvēki un tiek uzlikta vote uz ice, būtu tikai loģiski viņu sabalsot, lai vismaz mēģinātu atjaunot serverī cilvēku skaitu un pēc tam domātu par ko lielāku. Tāpat arī šad tad gadās tā, ka mapes de_aztec beigās, liekot nākamo voti/gaidot nākamo karti serveris norestartējas, vēlreiz sākas aztec un tauta netīšām/aiz debīlisma/aiz nepatikas pret tieši nākamo konkrēto mapi sabalso, piemēram 11 no 12 vajadzīgajām balsīm, kas liek šo mapi turpināt spēlēt vismaz vēl 5 minūtes un saprast, ka ar nākamo voti riskēt nevar, liekot, piemēram, inferno, jo kādam var atkal nepatikt un tad jāturpina spēlēt aztec vēl 5 minūtes, kas noved pie secinājuma piespiedu kārtā likt voti uz debīlo dd2, kurš tiek spēlēts 100 reizes dienā tikai tāpēc, lai nebūtu jāturpina spēlēt aztec, jo dd2 tauta sabalso vienmēr, izņemot gadījumus, kad serverī esmu es, tiek spēlēts assaults, ienāk kāds un uzmet mapes vidū voti uz dd2. Katrā ziņā visām šīm situācijām esmu izgājis cauri un xm neesamības dēļ bieži vien sanācis pazaudēt tautu no servera un pēc tam čakarēties pa mazajām mapēm, lai visu atkal savestu kārtībā, tā ka vismaz vienam nakts putnam jau nu varējāt to xm iedot. Hollows pie tam vismaz manās acīs atstājis tikai forša admina iespaidu, viņš pat neko nesaka, ja man šad tad pēc pāris aliņiem gribas mazliet parunāties un līdz ar to es cenšos to darīt tikai, kad mirstu, lai arī viņam netraucētu. Tāpat es zinu, ka ar xm viņš apieties mācēs un pirms mapes maiņas visticamāk vienmēr sākumā uzliks voti, jo viņam parasti interesē arī citu cilvēku domas serverī.

Runājot par xwho, cik zinu, tas nāk kopā ar xm + tā arī ir ļoti noderīga komanda, tā ka +1. Nu kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

Tēvi mūs pametuši ? :(

Šī komanda tiešam HL būs nepieciešama un domāju ka neizmantos ļaunprātīgi :khehehe: , aj nu ko es iedzīļināšos rizonos, negribu atkārtot daudzu adminu jau rakstīto, un neko jaunu un svaigu nevaru izdomāt ...

Link to comment
Share on other sites

REC, HL pacan normalnij, dumaju po seredine mapi bez povoda XM delatj ne budet. :thumbsup: da i xwho ne pomeshaet.

P.S. xwho postavte mne toze,pozhalujsto, prosto ne ho4etsa lishnij raz pisatj post :ermm: A komanda o4enj poleznaja, osobenno kogda ti 1 4elove4ka smotrsih, a on bac ivishel... opjatj zahozu za Ts ili CT, i poevlaetsa sovsem drugoj nick, (opjatj 4iter) i bivaet 4to po 2-3 raza prihoditsa perehoditj iz SPEC v TEAM, a tolku nikakogo :thumbsdown: i dokazatj 4to eto odin i tot ze igrok nikak. :blelohs: A vot s xwho ja bi srazu proveril IP, i tut derzisj...... :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...